מה הסיפור של שרה ?

איצקיס

New member
מה הסיפור של שרה ?

שלשום ראיתי את הפרק האחרון של העונה השביעית ובכך השלמתי את פרוייקט באפי (לקח כמה חודשים...). אחר כך התחלתי להסתכל קצת בכל מיני תוספות שפזורות ב DVD ומה שהכי לא ברור לי הוא - איפה שרה מישל גלר ? יש סיקור של מסיבת פרידה - כל השחקנים שם חוץ ממנה. פיצ'רט של הסדרה - ראיונות עם שחקנים, חוץ ממנה. יש סיקור של ביקור כמה מהשחקנים באירופה - היא לא שם. מישהו יודע מה בדיוק הסיפור שלה ?

nick at noon

New member
שני הסברים

האחד הוא שהיא כנראה פשוט לא האדם הכי חברותי. אפשר לשמוע כשאנשים מדברים עליה בקומנטרי שתמיד מחמיאים ליכולת המשחק שלה. היא כנראה שחקנית מאוד מקצועית. אבל כמעט לא מספרים על צחוקים איתה (וכן מציינים את זה לפעמים לגבי שחקנים אחרים). השני הוא פשוט יותר: בזמן שבאפי צילמה את באפי היא תמיד גם הייתה בצילומים של סרטים בהשתתפותה. היא שחקנית מאוד עסוקה ולכן אין לה זמן לדברים כאלו. לפי מה שהבנתי ברגע שנגמרו צילומי הפרק האחרון היא פשוט הייתה חייבת לעוף לאיזה אתר צילומים של סרט. האמת היא בטח שילוב מסויים של שני הדברים.

OMRICH

New member
הסרט היה בזמנו סקובי דו 2 או 1.

כן. לקראת העונה סוף העונה החמישית בין שרה לשאר הקאסט היה ריב. לפי מה ששמעתי זה ששרה לא הזמינה אף אחד מבאפי לחתונה שלה ונגמר בזה שלא הודיעה לאף אחד שהם הולכים להיות מובטלים בסוף הסדרה. הם היו צריכים לשמוע על זה מהעיתונות. בקיצור היו פיוזים ושרה הפסיקה לאהוב לעבוד בבאפי בגלל הסקס האלים עם ספייק וכל זה. זה רק כמה סיבות. נדמה לי שיש עוד...

Woogyman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

סליחה, אבל זה פשוט נשמע משהו מגוחך שקראת בראש1. אני לא יודע בכלל איפה להתחיל להגיב על זה, אבל זאת ממש לא האחריות של שרה לומר לקאסט שהסדרה נגמרת. עוד מעט תגיד שהם כעסו עליה כי היא לא הביאה להם באופן אישי את המעטפה עם המשכורת בסוף כל חודש.

איצקיס

New member
נראה לי יריקה לבאר שממנה שתתה

הרי לפני באפי היא בעיקר שיחקה בפרסומות ובאופרות סבון, ואחרי באפי היא השתתפה בכמה סרטים בינוניים שאף אחד מהם לא הפך אותה לכוכבת על. נראה לי קצת כפיות טובה להתנהג ככה לאנשים שהפכו אותה מ nobody ל somebody.

אליעד699

New member
סליחה!??!!

ממש לא יריקה לבאר... היא עבדה 7 שנים עם הקאסט הזה ותאמין לי שהיא כן הייתה נחמדה אליהם אחרת הקאסט היה מתפורר כבר מזמן... זה שהיא שחקנית עסוקה והיא בין היחידים מבאפי שכן המשיכו עם גל ההצלחה זה לא עושה אותה לכפוית טובה.. מה לעשות שהיא הייתה עסוקה בצילומים כשהם עשו מסיבת פרידה?? זה לא סוף העולם.. אתה יודע כמה דברים היא הפסידה בגלל הסרטים?? מנשת 2004 היא בצילומים של11 סרטים.. אז אתה לא יכול להגיד שהיא לא כוכבת על... הטינה שבר כל קופה אפשרית.. גם סקובי 1 ו 2 משחקי פיתוי היה הצלחה ענקית וגם אני יודע מה עשית בקיץ האחרון.. גם הטינה 2 וצבי הנינג'ה והרימה עוד ארוכה.. אז מה אתה מדבר שטויות?!

NorthernStar

New member
מה שמרגיז אותי

זה ששרה מישל גלר התנערה לגמרי מ"באפי" ומקהל המעריצים הנאמנים של הסדרה, כאילו מדובר באיזו בושה גדולה. וזה בניגוד ללוסי לולס שעדיין תמיד מוקירה תודה לכל המעריצות של "זינה" גם שש שנים אחרי שהסדרה הסתיימה, מופיעה בכנסים, מזכירה את "זינה" בהזדמנויות שונות וכו'. בוווווווו לשרה!

WhiteWitch

New member
לעצור שניה ולחשוב

לפני שכולנו קופצים להשמיץ את שרה מישל גלר, בואו נחשוב רגע. הבחורה הוציאה מאז באפי בערך 4-5 סרטים? כמה ראיונות היא נתנה על כל סרט? מעט מאוד. לגבי ריבים עם הקאסט, אני ממש לא מאמינה לרכילות ולשמועות, כי בראיונות מאוחרים יותר עם שחקנים (אליסון הניגן ומישל טרכטנברג בעיקר), הם מציינים שהם קרובים ואפילו מספרים על בילויים משותפים. דבר שני, זה לא היה התפקיד של שרה להודיע לקאסט על סיום הסידרה. אני לא יודעת אם הם לא ידעו. קשה לי להאמין שהם לא ידעו על הסיום בהתחשב בכך שאמה ביקשה שיהרגו את הדמות שלה בפרק האחרון. שרה היא לא הבוס בסדרה, אלא ג'וס, מה שאומר שזה תפקידו ולא תפקידה. במהלך עשיית הסידרה שרה מישל גלר הואשמה הרבה פעמים בסנוביות וחוסר תקשורת עם הקאסט, דבר שהוכחש פעמים רבות ע"י הקאסט והצוות עצמו באמצעות סיפורים על תקשורת יומיומית בין כולם. לכל שחקן יש את המוזרויות שלו. אולי במקרה של שרה, במקום לזרוק את הפרסום שלה בפרצוף של התקשורת וכל העולם כמו רבים אחרים, היא פשוט מעדיפה לעבוד? עובדה שהיא היחידה מכל הקאסט היא רקורד סרטים, ולא רק הופעות אורח, כ"כ רבים.

NorthernStar

New member
"היחידה מכל הקאסט..."?

אליסון האניגן הרבה, אבל הרבה יותר מצליחה ממנה, עם סיטקום בפריים-טיים ברשת גדולה, עם הופעות בסרטי ה"אמריקן פאי", שמה לעשות, למרות נחיתותם האמנותית, עשו הרבה יותר כסף ורעש מכל בי-מובי ששרה מישל גלר הייתה מעורבת בו בשנים האחרונות (ואגב, היא לא נחשבת שחקנית עסוקה). שרה מישל גלר מעולם לא הצליחה לצאת ממשבצת הבי מובי \ סרטי האימה ולהתפתח כשחקנית. כנראה שזה גם לא יקרה. ולגבי "הכחשות", אני לא יודעת עד כמה את מודעת למערכת יחסי ציבור, אבל זה נקרא damage control. ולגבי שמועות מהסוג הזה (התנהגות של דיווה \ ריחוק מהקאסט) בדרך כלל אין עשן בלי אש (אני יכולה לספר לך על שחקנים ושחקניות נוספות בסיטואציה דומה, כולל ההכחשות, והכול נכון).

אליעד699

New member
אל תצחיקי אותי..

לא שחקנית עסוקה???? מאז 2004 היא חתומה על: הטינה [שעשה 190 מליון דולר בתקציב של 10 מליון דולר] הטינה 2 השיבה סאוטלנד טיילס [סרט ענק שהולך להיות שובר קופות ענקי] האוויר שאני נושם [שיש דיבורים על מועמדויות לאוסקר וגלובוס הזהב] נערה עירונית [שמועמד לפרס יוקרתי באיזה פסטיבל, מבוסס על ספר רב מכר] אליס [מבוסס על משחק מחשב מצליח עם הפקה ע-נ-ק-י-ת] אגדה ש'מגדה [היא מדובבת את סינדרלה] צבי הנינג'ה [סרט שובר קופות רצחני... שהוא אגב מדהים] התמכרות [דרמה פסיכולוגית שהיא רימייק לסרט קוראי] קאסדי [סרט אנימציה שהיא הפיקה בחברת ההפקות שלה...] ובכללללללללללל הסרטים האלה היא השחקנית הראשית..!! אז אל תבלבלי את המוח ששרה לא שחקנית עסוקה ואליסון יותר מצליחה ממנה... בנתיים הסרט הראשון שאליסון הייתה חתומה עליו כשחקנית ראשית נכשל וניקטל ברמות קשות..!!

OMRICH

New member
האמת בתור חברה שלהם זה כן היה תפקיד

ה. היא זאת שהחליטה להפסיק עם באפי. זאתי הייתה ההחלטה שלה... למרות שווידון רצה להפסיק אבל בכל זאת היא זאת שהחליטה לא להמשיך עם באפי...

NorthernStar

New member
ומה שהשאיר טעם מר

כש"באפי" הסתיימה, דייויד בוריאנז הגיע לפרק האחרון כסוג של מחווה לסדרת האם, סוג של closure. כמה חודשים אחר כך, כביקשו מהגברת גלר להגיע לפרק ה100 של איינג'ל למטרה דומה, מה שהיה עושה טוב לכל המעריצים שעקבו אחרי מעלליה במשך שבע שנים - היא סירבה ובזאת ירקה בפרצוף של ג'וס, של הקולגות שלה ושל כולנו.

OMRICH

New member
אני מזה התאכזבתי משרה!.

חלק ע-נ-ק מהמעריצים שלה הם יוצאי באפי. וככה לא עושים. היא מגעילה@ ואני לא אלך לסרטים שלה יותר בחיים. אני לא אממן לה את המשכורת.

nick at noon

New member
שוב עניין של עסוקה

היא לא יכלה להגיע לעשות פרק כי היא הייתה עסוקה בצילומי סרטים. גם מישל טרכטנברג לא הגיעה מסיבה זאת. ואגב כשאליסון האניגן הגיעה לעשות פרק בעונה 4 של אנג'ל גם היא הייתה עסוקה ככה שאת כל הצילומים שכללו אותה עשו ביום אחד. זה מאוד קשה לעשות פרק מסביב לשחקן שפשוט לא יכול להגיע לכמות רבה של ימי צילום.

thinman

New member
למיטב ידיעתי זה לא מדויק

קראתי ראיון עם ג'וס והוא אמר שההחלטה לא להביא את שרה לסיום של אנג'ל היאשלו כי היא לא היתה דמות דומיננטית לסדרה כמו שאנג'ל היה בבאפי ולכן הוא הרגיש שזה כפוי ומאולץ ולכן ויתר על הרעיון.

Kryptonite

New member
אתה ממש מדבר שטויות.

קראו לשרה בפעם הראשונה בתחילת העונה החמישית, היא לא יכלה בגלל שדודה שלה נפטרה. כשקראו לה בפעם השנייה, זה כבר היה מאוחר מידי והיא הייתה בצילומים לסרט. זה גם עוד לפני שהכריזו רשמית ש"אנג'ל" מבוטלת.

NorthernStar

New member
מי שמדבר שטויות זה אתה

"דודה נפטרה" = "הכלב אכל לי את השיעורים" טלויזיה לידיעתך היא לא תיאטרון, וschedule צילומים הוא נזיל ומשתנה בהתאים לצרכים ונסיבות, גם מהיום להיום. או בקיצור, דודה או לא דודה, הגברת סירבה להכיר טובה ולהודות למי שעשה אותה והביא אותה עד הלום.

Woogyman

New member
סליחה? ../images/Emo110.gif

לאחרונה כששאלו את דיויד (שדיי מצליח בטלוויזיה בימים האלה) הם הוא אי פעם יחזור לשחק את אנג'ל בסרט או משהו כזה, הוא הגיב בתגובה כל כך קרה שאפשר היה לבנות איגלו סביבו. מה גם שכמו שאמרו פה עד עכשיו שרה לא מתראיינת הרבה על שום דבר, זה לא משהו שיש לה נגד באפי. ועם כל הכבוד לאליסון, עצם העובדה שבמקרה היא נפלה על סדרת סרטים מצליחה (בה היא חלק מקאסט גדול, ובזה מתחילה ונגמרת הקריירה הקולנועית שלה) לא הופך אותה לשם יותר חם. קשה לי להאמין שקיים מפיק שמלהק לסרט (שהוא לא קומדיית נעורים מפגרת) וירצה את אליסון יותר משרה בסרט שלו.

NorthernStar

New member
שוב טעות

(מדייויד לא ממש אכפת לי) סגנון ה"משחק" של שרה שטחי וflat לחלוטין, אפילו annoying לפעמים, וגם הלוק של הcheerleader כבר נדוש עד תום. מי שהביאה אותי לסדרה והפכה אותי devoted fan היא אליסון, עם הקוורקינס והייחודיות שלה. היא ללא ספק יכולה למצוא תפקידים מאתגרים ומעניינים יותר מהגב' גלר-פרינז ג'וניור.

למעלה