מה הסיכוי ?...

• פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך
../images/Emo32.gif עמית-

האמנם
או שאני מקדימה את המאוחר ויש תקוה?

אני מוכנה להתאמן רק על ../images/Emo24.gif ו-../images/Emo6.gif

וגם לשיר לך "האמיני יום יבוא"...

רומי^^

New member
אוי , מרבי../images/Emo7.gif

כמה חבל...
נותנת חיבוק חזק וגדול.
לא יותר. תהיי חזקה!!!! רומי

הלוואי והיינו יודעות למה...

אני חושבת ש-5 חודשים הם טיפה בזמן ויש עוד סיכוי טוב שתהרי בלי שום טיפול, א ב ל, מאחר שאת מעידה על עצמך את כבר בלחץ, אולי דווקא ביקור אצל מומחה פריון יסייע. למה את חושבת שביקור אצל רופא יכניס אותך דווקא ללחץ ולייאוש, אולי הוא דווקא יעודד ויגיד לך שהכל בסדר ואין סיבה לדאגה? אמנם לגיל יש משמעות בסיכוי להריון, אבל את בהחלט לא נחשבת קשישה (בשקט בשקט אני אגלה לך שהרופא שלי היה כולל אותך תחת ההגדרה ´בחורה צעירה´
). בהצלחה, מרב

oc101

New member
קאזאה יקירתי!

קצת התעלמו משאלך והתפנו ל...טוב זה קורה.. תשובתי אלייך : גם אני ניסיתי 5 חודשים לפני שפניתי לעזרה , למרות שיש לי סיבה אני בעלת אנדו. אני מציעה כן ! ללכת לרופא רק בכדי לעבור כמה בדיקות בסיסיות לגלות שהכל בסדר ושאפשר לנסות עוד כמה חודשים . הבדיקות שהייתי עושה : בדיקת דם ביום השני/שלישי של המחזור -לראת שההורמונים תקינים, בדיקת זרע לראות שהם שוחים וחזקים , וביוץ? הרי אמרת שאת מבייצת אז פרה אחת כבר הרגת ... לחץ ? מה את לא לחוצה שבעלך מאחר לבוא הביתה ? אז לחץ יש תמיד ... שלך הצעירה בבשלניות

dandushx

New member
kasa היקרה../images/Emo103.gif

קודם כל ממה שאמרו לי הסיכוי להכנס להריון אם יש ביוץ תקיןומקיימים יחסי מין בדיוק בביוץ , הוא 20-25 אחוז . גם אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר כמעט 4 חודשים .אני הלכתי רופא המטפל שלי אחרי 2 חודשי נסיון כיוון שרציתי להיות רגועה ולדעת שהכל תקין וזה רק ענין של זמן . הוא נתן לי לעשות בדיקת פרוגסטרון ביום ה-21 ובדיקות של עוד הורמונים ביום ה-3 ולבעלי בדיקת זרע . בדיקות ההורמונים נראות תקינות וכן נראה שאני מבייצת יפה , ובעוד שבוע גם נדע את תוצאות בדיקת הזרע . אני חושבת שזה כדי לעשות את הבדיקות הבסיסיות הללו בשביל השקט הנפשי וכדי להיות רגועים יותר כי אחרי הכל גם לחץ נפשי יכול להשפיע כי הכל כאן זה משחק של הורמונים שיכולים בקלות להיות מושפעים גם ממצב רגשי ונפשי .כמובן שלא צריך לפנות למומחה פריון עדיין אלא לרופא הנשים שלך . דבר נוסף את בכלל לא קשישה אני אישית מכירה לפחות 2 נשים שנכנסו להריון אחרי גיל 42. ולגבי הרגשת הביוץ , גם אני חשה בכאבים אבל נראה לי שהכי טוב זה לקיים יחסים לפני שהם מגיעים כי לתאי זרע אורך חיים ארוך מזה של הביצית , גם אי אפשר לדעת אם הכאבים זה הסוף או ההתחלה של הביוץ . תנסי גם לשים לב לעוד פקטור : לפני ב=הביוץ אמורה להיות מין הפרשה מימית שנובעת מריר צמיגי המצוי בפתח צוואר הרחם ( המשמש פקק נגד זיהומים)שהופך נוזלי, ופתח צוואר הרחם נפתח כדי שתאי זרע יוכלו לעבור. בכל מקרה שיהיה המון

מארי5

New member
קאסה , עדיף לבדוק מאשר לאבד זמן יקר

לדעתי כדי כבר להגיע לרופא שמתמחה בפריון וקודם כל להתיעץ !! אני חיכיתי כי חשבתי שאולי לוקח לי זמן להיקלט , אבל בדיעבד אני מבינה שזה היה ביזבוז זמן!! קודם כל עושים בדיקות ורק אח"כ אם יתאים לך ואם יוחלט שיש צורך ,נכנסים למעגל "הפוריות".... אז שיהיה בהצלחה !!! וגם אם תכנסי למעגל , זה באמת לא שד כ"כ נורא ... אחרי שמתרגלים אליו .... סתםםםםם

למעלה