אני בן 20 1.6.83
Y y a h a v 21 New member 21/4/04 #100 ../images/Emo42.gifאני גדולה ממך ב..... שנה ושלושה חודשיים 1.9.82
ה השולט האמיתי New member 21/4/04 #98 מה דעתך לענות גם לי על השאלה../images/Emo35.gif אתה יכול להיכנס לצאט כן או לא?
נ ניר זליחובסקי אייל New member 21/4/04 #101 יש לי בעיה עם המחשב כל פעם שאני מנסה להיכנס לצאט זה מנתק אותי מהאינטרנט מצטער אחי
ב ברבי בסטייל New member 21/4/04 #99 ../images/Emo14.gif לניר ההורס מכולם../images/Emo70.gif תגידי יכול להיות שתפתח אתר (לאו דווקא אתה) אני מתכוונת אתר רישמי... הלוואי
../images/Emo14.gif לניר ההורס מכולם../images/Emo70.gif תגידי יכול להיות שתפתח אתר (לאו דווקא אתה) אני מתכוונת אתר רישמי... הלוואי
ב ברבי בסטייל New member 21/4/04 #102 ../images/Emo51.gifרבה שנכנסת../images/Emo70.gif זה מאוד יפה מצדך להיכנס על חשבון זמנך הפרטי , רבה רבה רבה רבה
../images/Emo51.gifרבה שנכנסת../images/Emo70.gif זה מאוד יפה מצדך להיכנס על חשבון זמנך הפרטי , רבה רבה רבה רבה
נ ניר זליחובסקי אייל New member 21/4/04 #103 אתר בשבילי? תודה רבה לך על המחמאה אבל..אני לא חושב שיהיו הרבה אנשים שיכנסו לראות אותי את מתוקה
Y y a h a v 21 New member 21/4/04 #106 למה לא? למה אתה ממעיט מהערך שלך אני מכירה הרבה בנות שיכנסו לאתר שלך הרבה בנות שאוהבות אותך ומתות לפגוש אותך!!! ואני אחת מהם! מה ממש ממש ממש חמוד!
למה לא? למה אתה ממעיט מהערך שלך אני מכירה הרבה בנות שיכנסו לאתר שלך הרבה בנות שאוהבות אותך ומתות לפגוש אותך!!! ואני אחת מהם! מה ממש ממש ממש חמוד!
ה השולט האמיתי New member 21/4/04 #104 סבבה, עכשיו לעניין... אתה שחקן מעולה חבל שלא מראים אותך הרבה אבל בטח עכשיו יראו אותך הרבה קראתי שאליאן (שירלי מכירה בנכם) יהיה סיפור אהבה
סבבה, עכשיו לעניין... אתה שחקן מעולה חבל שלא מראים אותך הרבה אבל בטח עכשיו יראו אותך הרבה קראתי שאליאן (שירלי מכירה בנכם) יהיה סיפור אהבה
ה השולט האמיתי New member 21/4/04 #110 האא ודרך אגב יהיה לי את הכבוד עם תב עם תגיב לי בבלוג של אהבה מעבר לפינה כנס לכאן לבלוג שלי שהכנתי לאהבה מעבר לפינה
האא ודרך אגב יהיה לי את הכבוד עם תב עם תגיב לי בבלוג של אהבה מעבר לפינה כנס לכאן לבלוג שלי שהכנתי לאהבה מעבר לפינה
ב ברבי בסטייל New member 21/4/04 #131 ניר, כמה טוב ../images/Emo23.gif יכול ..... להיות בבנאדם אחד אני לא קולטת...
B BeNjA BuBa New member 21/4/04 #111 לא נכון.. שירלי תכיר בין אליאן למיקי, לא בין אליאן לאייל, נכון??
נ ניר זליחובסקי אייל New member 21/4/04 #120 אין תגובה אסור לי לגלות אבל יש לנו הרבה הפתעות בשבילכם בעונה
Y y a h a v 21 New member 21/4/04 #112 למה אתה ממעיט מהערך שלך תפתח אתר משלך ותראה כמה בנות יכנסו ואני בינהן! חולה עליך!