מה המצב אנשים?
ח חולה אך ורק על יהודה New member 21/4/04 #6 שאלות... מה המצב איתך? איך אתה מרגיש על הסט? האם אתה מזדהה עם הדמות שלך? אם יהיו עוד שאולת אני ישאל
נ ניר זליחובסקי אייל New member 21/4/04 #24 גם אני חולה על יהודה אני מצוין. הכי כיף בעולם על הסט ו...אם אני מזדהה אם הדמות? כן ולא...הרבה פעמים אייל ממש מתנהג כמו אידיוט אבל אני מת עליו
גם אני חולה על יהודה אני מצוין. הכי כיף בעולם על הסט ו...אם אני מזדהה אם הדמות? כן ולא...הרבה פעמים אייל ממש מתנהג כמו אידיוט אבל אני מת עליו
ע עדידס love יהודה New member 21/4/04 #31 ניר כנס בבקשההההההה אתה יכול פלייייז למסור ליהודה שיכנס לכתובת של האתר שלו מחר??? או שתתן לו את זה כבר היום.. www.yudyud.up.co.il תודהההה
ניר כנס בבקשההההההה אתה יכול פלייייז למסור ליהודה שיכנס לכתובת של האתר שלו מחר??? או שתתן לו את זה כבר היום.. www.yudyud.up.co.il תודהההה
ב ברבי בסטייל New member 21/4/04 #3 ניר, זה אתה../images/Emo35.gif אני חולה עלייך, ממי אתה חתיך לא נורמלי (יצא לי חרוז, חחח) רק שתדע לך שאתה נשמה טהורה,חתיך לא נורמלי במיוחד העיניים שלך שחקן מעולה כמובן וואו אני בהלם שבטת, נשמה , שלך, חן
ניר, זה אתה../images/Emo35.gif אני חולה עלייך, ממי אתה חתיך לא נורמלי (יצא לי חרוז, חחח) רק שתדע לך שאתה נשמה טהורה,חתיך לא נורמלי במיוחד העיניים שלך שחקן מעולה כמובן וואו אני בהלם שבטת, נשמה , שלך, חן
ב ברבי בסטייל New member 21/4/04 #4 *אני בהלם שבאת... סליחה, מרוב הלם יהיו לי שגיאות, וואו. רבה רבה באת, מותק שלי
ב ברבי בסטייל New member 21/4/04 #28 גם אני מתה עלייך, חחח איך אפשר שלא להיות בהלם, נשמה עם עיניים כאלה שלא נדבר על כישרון המשחק וד"א קוראים לי חן
גם אני מתה עלייך, חחח איך אפשר שלא להיות בהלם, נשמה עם עיניים כאלה שלא נדבר על כישרון המשחק וד"א קוראים לי חן
ב ברבי בסטייל New member 21/4/04 #33 ../images/Emo14.gifיש איזו דרך כלשהיא לפגוש אותך ? אני מתה לראות אותך, ושתחתום לי ... אם אני אבוא לאולפנים אני אוכל לפגוש אותך אני מתה לפגוש מתוק כמוך
../images/Emo14.gifיש איזו דרך כלשהיא לפגוש אותך ? אני מתה לראות אותך, ושתחתום לי ... אם אני אבוא לאולפנים אני אוכל לפגוש אותך אני מתה לפגוש מתוק כמוך
K k a b o o k New member 21/4/04 #7 שלום לך ניר../images/Emo70.gif ברוך הבא לפורום.. אני יניב אתה משחק בצורה מיוחדת ויפה.. ויש לי שאלה קטנה.. בן כמה אתה במציאות , כי אתה ממש לא נראה בן 21
שלום לך ניר../images/Emo70.gif ברוך הבא לפורום.. אני יניב אתה משחק בצורה מיוחדת ויפה.. ויש לי שאלה קטנה.. בן כמה אתה במציאות , כי אתה ממש לא נראה בן 21
נ ניר זליחובסקי אייל New member 21/4/04 #29 מה המצב יניב? אני שמעתי שאתה גבר גבר פה בפורום תודה לך אחי אני עוד חודשיים בן 21 אבל זה בסדר...אני נראה בן 16
מה המצב יניב? אני שמעתי שאתה גבר גבר פה בפורום תודה לך אחי אני עוד חודשיים בן 21 אבל זה בסדר...אני נראה בן 16
L love amor New member 21/4/04 #5 היי! מה קורה? חח נחמד מצדך שנכנסת (חצי מהשחקנים נכנסו היום נראה לי!! )
ב ברבי בסטייל New member 21/4/04 #9 ../images/Emo14.gifשאלה לנירי: מתי התחלת את קריירת המשחק שלך, חתיך קבל ממני 10000000000000
נ ניר זליחובסקי אייל New member 21/4/04 #32 פעם ראשונה שלי בטלוויזיה אני משחק כבר 10 שנים אבל בתאטרון ובצבא הייתי בתאטרון צה"ל
ל לימור1977 New member 21/4/04 #13 ברוך הבא לפורום מר ניר זליחובסקי../images/Emo8.gif מה שלומך? קודם כל רציתי לומר לך שאתה משחק ממש יפה באהבה מכעבר לפינה. האם זאת הטלנובלה הראשונה שלך?
ברוך הבא לפורום מר ניר זליחובסקי../images/Emo8.gif מה שלומך? קודם כל רציתי לומר לך שאתה משחק ממש יפה באהבה מכעבר לפינה. האם זאת הטלנובלה הראשונה שלך?