אולי תענה בבקשה אתם יוצאים לסיבוב הופעות בארץ?
K k a b o o k New member 21/4/04 #176 ומה חוץ מזה? אתה אוהב משחק כלשהו? (כדורגל?, כדורסל? וכ'ו) ואני חייב לומר, שכל הכבוד לך על הקדשת הזמן הרב שלך, על המחשב הפרטי שלך לדבר איתנו, ולענות לנו על שאלות!! כל הכבוד!! אתה ממש אחלה!!!
ומה חוץ מזה? אתה אוהב משחק כלשהו? (כדורגל?, כדורסל? וכ'ו) ואני חייב לומר, שכל הכבוד לך על הקדשת הזמן הרב שלך, על המחשב הפרטי שלך לדבר איתנו, ולענות לנו על שאלות!! כל הכבוד!! אתה ממש אחלה!!!
נ ניר זליחובסקי אייל New member 21/4/04 #182 אנשים היה כיף היה כיף לדבר איתכם אחלה פורום תמשיכו לראות את הסדרה אני זז לישון.....לילה טוב
ב ברבי בסטייל New member 21/4/04 #187 אוף, חבל../images/Emo7.gif היה מאוד כיף לדבר איתך רבה שבאת והקדשת מזמנך ועוד בבית שלך, אתה נשמה טהורה כ עליך... לילה טוב, חלומות פז ובהצלחה בהמשך ודרך אגב ראית מה עשיתי לך?
אוף, חבל../images/Emo7.gif היה מאוד כיף לדבר איתך רבה שבאת והקדשת מזמנך ועוד בבית שלך, אתה נשמה טהורה כ עליך... לילה טוב, חלומות פז ובהצלחה בהמשך ודרך אגב ראית מה עשיתי לך?
ב ברבי בסטייל New member 21/4/04 #193 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;- אוף, הוא הלך ;- לילה טוב לכולם! חולה על ניר בדם
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;- אוף, הוא הלך ;- לילה טוב לכולם! חולה על ניר בדם