מה הכי חשוב?

מטר9

New member
אז למה אתה אוהב

את כל הסוויטהארטס, אם אתה בעצמך אומר שאין בהן טיפת עומק?

אני אוהב את הנשמות הטהורות והלא

משעממות..(ליז וקולין הן משעשעות - הסוויטהארטיות היחידות שאני ממש אוהב, סתם כדי להבהיר. גם את ג'ינה אהבתי, אם אפשר לקרוא לה סוויטהארט), בנוסף לחלק מהאנשים שאפשר לקרוא להם עמוקים.

מטר9

New member
אמרת שאתה אוהב גם את דארה.

ואם אני לא טועה, אתה אוהב גם את נליה קים (מאפריקה) ושונה, ככה שבעצם זה יוצא כל הסוויטהארטס... ומעבר לזה, עדיין לא הבנתי למה אתה אוהב אותן (מעבר לעובדה שהן בנות יפות).

נליה לא אהבתי

דארה אהבתי בזמנו. ולשונה הולך הקרדיט כי היא הפייבוריטית הראשונה שלי בתוכנית ריאלטי אי פעם. קים הייתה חמודה, אבל לא ברמה של קולין וליז.

Nameless One

New member
אבי, זו סידרת ריאלטי.

כמה עומק אתה חושב למצוא שם? אתה רוצה דמויות מורכבות קרא ספר. ס"כ העונה השנייה עשתה עבודה טובה בכך שלכמעט כל השורדים בעונה היה חלק "מהסיפור" הכללי של העונה ולא הייתה הרגשה שמישהו מהם היה מיותר בקאסט של העונה. בניגוד לעונות המתקדמות יותר שבד"כ מסתמכות על 2-3 "כוכבים" בכל עונה שסוחבים את כל הסידרה עליהם בזמן ששאר המשתתפים מקבלים מינימום זמן מסך. (בולט מאוד עם רופרט ורוב סי).

Nameless One

New member
ת'אמת...

הקאסט של אפריקה היה לא רע, המיקום התיש אותם, אבל אני בכל מקרה לא חושב שיש סיכוי שנגיע כאן להסכמה אז פשוט נסיים את זה בזה אוקי?

הקאסט של אפריקה היה לדעתי אחד

הגרועים, קאסט שפשוט מצליח להרדים אותי לאורך כל העונה. (נראה לי שכבר הזכרתי מספיק פעמים, את הפעמים שבהם ישנתי בפרקים). האנשים בעונה הזאת היו משעממים, מה הפלא שלא היה בה אף "נבל ורשע", לא היה בו אף אחד לשנוא.

Nameless One

New member
דעתי בעיניין.

אז ככה, קודם כל אני מסכים עם יובל בעניין העריכה שהיא באמת הגורם החשוב ביותר; עריכה אפקטיבית יכולה להציל עונה מקאסט שמשעמם ברובו (פאלאו) או לפגוע בה כמו במקרה שהיה עם וונואוטו שם העורכים הגזימו עם המינון של הדיבורים האסטרטגים על חשבון רגעים אחרים באי. עריכה טובה גם באה לידי ביטוי מתי שרב המשתתפים מקבל זמן מסך ו"סיפור מסגרת" כלשהו. שני לעריכה הוא הקאסט עצמו והחלוקה שלו לשבטים, בעונה יכול להיות ליהוק טוב אבל אם אין אינטרקציה טובה בין האנשים זה לא ממש שווה משהו, בגלל זה בעונות בהם השורדים בחרו את השבטים שלהם בעצמם היו בעיות וחוסר איזון, כעיקרון שההפקה קובעת את השבטים היא יודעת מראש מה ייצור ניצוצות איפה ואיך לאזן את השבטים נכון (ברב המקרים). הגורם השלישי בחשיבות שלו הוא דווקא המיקום, חוץ מן השורדים עצמם "הסיפור" של כל עונה גם סובב ברוב המקרים סביב המיקום עצמו,העבר והתרבות שלו, המיקום גם בד"כ קובע את "המוטיב" של העונה, כך שבפרל איילנדס בלט מאוד המוטיב של ההיסטוריה של המקום והקשר שלו לפיראטים היה מאוד דומיננטי ותרם לעונה והוסיף לה "רעננות" שהתחילה להעלם לסידרה. עונה שממלאת את כל התנאים שציינתי תוכל להיות מצויינת גם בלי "סופר אתגרים" ומבוכי ענק או טוויסטים מוגזמים, לא שיש משהו רע עם טוויסטים, הם טובים כל עוד הם מוסיפים משהו למשחק, שעושים טוויסטים רק בשביל הטוויסט (כמו שעושים בהישרדויות הלא אמריקאיות או ובכל מיני תוכניות אחרות) זה פשוט פתטי ולא מוסיף יותר מידי למשחק חוץ מתסכול לשחקנים עצמם.

הממ

הכי חשוב שאני אהיה שם

למעלה