מה הכי חשוב?

Nameless One

New member
כנראה שלא...

אבל אני אשמח אם תסביר לי איזה "גיוון" אתה מוצא בהיידי,ג'נה,שונה,ג'ואהנה,ג'נט וג'ין שלא היו מעניינות או מצחיקות, אם כבר הסיטואצייה בה הן היו וחוסר היכולת שלהן לתפקד ביחד במחנה אולי זה היה משעשע, אבל לא יותר מ4 פרקים שאחריהם "השטיק" הזה נהיה כבר מאוד מאוד מוכר ומעיק. גם אצל הבנים המצב לא היה יותר טוב עם ההתנהגות הפתטית שלהם, הם התנהגו כמו ילדים בני 13, אבל אני מניח שעל זה ההפקה בנתה שהיא הרכיבה את כל הקאסט הזה (דבר שמוכיח את עצמו אם ג'ף צדק שהוא אמר שהאייקיו של היידי ושל אלכס היו גבוה בהשוואה לשאר הקאסט) הקאסט הזה לאורך כל העונה הציג את עצמו בלי שום טיפת מודעות עצמית למעשים שלהם או למה שהם אומרים (אולי חוץ מרוב שנהנה כנראה עם הפרסונה הפתטית שלה) אני לא מבין איך מישהו יכול להעריך או להזדהות עם הטיפוסים האלו.

בוביץ

New member
הי גיוון ועוד איך

קודם כחל גנה היתה כן מעניינת (ולדעתי היא שיחקה חכם ובוא לא נכנס לוויכוח הזה) מה קרה היה את מאט שהיה לכום נראה משוגע ובוץ אוהב העצים ורוגר השוביניסט רוב ששר קריוקי עם עצמו בגג מה שטוב בעונה הזו שכולם התמזגו אחד עם השני

../images/Emo45.gif

זה בדיוק הקטע היפה בעונה, כולם התמזגו אחד עם השני. וג'נה היא באמת אחת הדמויות המעניינות בעונה, דמות שאני יכול להתסכל על הפעולות שלה שעות = דמות מעניינת. ובעונה הזאת אני יכול להסתכל על כולם שעות, בלי שימאס.

SoleSurvivor

New member
אז כנראה שאתה באמת לא מכיר את המילה

כל אחד ואחת הן טיפוסים מיוחדים, שאפשר להרחיב עליהם(ואפילו אתה עשית את זה), אם אתה שונא אותן או אם אתה אוהב אותן, קשה להשאר אדיש אליהן. ג'נה מבחוץ נראתה לכולם הדוגמנית הטיפשה והביצ'ית, אבל גם חוש הומור ואסטרטגיה לא חסר לה. היידי היא פשוט דמות. חבל שלא הראו את התוכניות ה*גאוניות* שלה(וזה אגב גם ציטוט ישיר מרוב ס.), אבל גם האישיות הקופצנית והשמחה והטיפשית שלה היו חלק בלתי נפרד ממנה והיא וג'נה היו דמויות מאוד נזכרות בסדרה בעיקר לאמריקקים שראו בהן את צמד המעודדות המרושעות. ומי עמדה מנגד בודדה בפינה? כריסטי כמובן. הלוחמת החירשת שלאט לאט מתגלה גם כקצת בכיינית אבל נקמנית ולוחמנית וקצת חולת כוח וסיימה את עידן הזהב המהיר שלה כשכל הכוח עלה לה לראש והיא רצתה להחזיק את כולם בקצר. וגם לבסוף היא התבגרה כשהיא בוחרת להצביע לג'נה למרות ההעדפה האישית למאט והשנאה העיוורת לג'נה. הבחורה ה"לא מקובלת" שלא מצליחה להשתלב בשום קבוצה אבל זה הרצון הכי גדול שלה. ג'ואהנה, הלוחמת התנכית שמכריחה אותם להתפלל לישו ולא הסכימה לגעת באליל העץ. ולא חסכה מאף אחד ריבים וקללות וגם לא מכריסטי(ואפילו הצליחה לגרום לה לבכות) ג'נט הייתה הזקנה שבאה בטוחה בעצמה שקלטה שהיא לא צעירה והתפרקה. אם זה לא מתאים לך עם הישרדות בטבע של צעירים ויפים ואסטרטגים אז חבל, כי זה לא הסדרה אם עדיין לא ראית. שונה היא בכלל דמות. חברה באליטת הכוסיות של האמזונוס, אבל היא הכוסית ה"נחמדה". עם הזמן היא התפרקה לגמרי להיות באמזונוס עם חבורת מופרעות. וכמו שאי אפשר לספר על איי הפנינה בלי להזכיר את אוסטין, אי אפשר לספר על האמזונוס בלי להזכיר אותה. זה חלק מעניין (ובצורה אכזרית קצת מבדר חייבים להודות) מהעלילה. וגם קצת יותר מאוסטין לדעתי כי זה גם שולב פה באסטרטגיה מעניינת, החברות שלה לא רצו להעיף חברת ברית שלהן כי הן צריכות את הקול שלה, אבל מצד שני היא מתחננת שיעיפו אותה, ולבסוף הן מחליטות לכלוא אותה באמזונוס ולא נותנים לה לצאת. ולאחר שהיא מתאוששת על ידי חרמנות מהבנים הבנות מחליטות שהיא קרובה מדי לבנים ומעיפות אותה בעל כורחה. ג'ין היא היחידה שלא הייתה מעניינת, וכשיש לך רק 1 בשבט שאין בה שום עניין ושום דבר להראות, זה מאוד נדיר כי בדרך כלל יש רק 1 או 2 שיש בהם בכלל מה להראות. דינה אני מניח שלא הזכרת אותה כי אתה מבין את הדמות. מה לעשות כנראה שגם אתה צריך קצת להתבגר ולראות מעבר לאגו שלך. רואים לפי התגובה שלך שישר תוקפת בחורות מסויימות מאוד, ומנסה לפגוע באופן אישי עם מלא קללות שאין ממש סיבה לקלל בבחורים מסויימים, רואים הרי שאתה שונא אותם. מה לעשות סימן שזה הזיז לך, הרי אם הדמויות היו רק משעממות ואותו דבר לא היית כל כך שונא אותם. חבל שאתה לא בוגר מספיק להודות שגם באנשים שאתה לא אוהב יש דברים טובים ושהם מעניינים בצורה כזאת או אחרת. לי אין בעיה להודות שכריסטי שאני לא ממש בכלל אוהב, היא הייתה דמות מעניינת מאוד שמאוד תרמה לעלילה(ורק בשבילך כדי שלא תתבלבל, עלילה ואסטרטגיה לא אותו דבר), וגם הייתה מצחיקה לא מעט פעמים. כנ"ל לגבי שאר דמויות שאני לא אוהב כמו כריס מואנואוטו, ג'וני פיירפליי, רופרט, כריסטה וכו'. וזה לא שאני ייחודי רוב האנשים פה מסוגלים לזה. ואני לא מצפה שעכשיו תתבגר ותודה בזה, אלא שתגיב בעצבים כרגיל, בלי לחשוב או לנסות להגבר על האגו שלך והכעס הראשוני ולהיות אובייקטיבי. אבל נו טוב. לפחות תדע אולי יום אחד תרגיע את עצמך עם הכעס והשנאה ותבין שכולם שם אנשים וכולם שם בני אדם ואין שום סיבה לשנוא אותם כי הם לא אמרו משהו שאהבת. וזה גם מראה משהו עלייך לדעתי אבל לא משנה. אהה ואגב בקשר לאייקיו, האייקיו של היידי ואלכס לא גבוה בהשוואה לשאר הקאסט, אלא בהשוואה לבנאדם הממוצע וכל השורדים מכל הזמנים. מבחני אייקיו לא מותאים אישית לכל קבוצה, אלא לכלל החברה שאתה חי בה. ככה שהוא אמר שהיידי קיבלה אייקיו יותר גבוה מצריך מדען טילים, הוא לא התכוון בהשוואה אך ורק לדייב, אלא בהשוואה לממוצע העולמי\אמריקאי.

Nameless One

New member
אההה... אוקי...

קודם כל אני לא שונא אף אדם בסידרה הזאת, אני יכול לא לאהוב אותם אבל לא יותר מזה, זו בס"כ סידרת טלוויזיה, אוקי? שנית אתה ציינת משהו בקשר לאגו וכעס, אני יכול להגיד לך שאני ממש לא כועס ולא כתבתי את ההודעה הזאת בכעס, אתה פשוט פירשת את מה שאני כתבתי עם הטון הלא נכון בגלל שאני לא נוהג להוסיף סמיילים למינהם. שלישית שמתי לב מקריאת ההודעות שלך שיש לך מנהג לרדת לפסים אישיים, לתקוע משפט כמו "לפחות תדע אולי יום אחד תרגיע את עצמך עם הכעס והשנאה ותבין שכולם שם אנשים וכולם שם בני אדם ואין שום סיבה לשנוא אותם כי הם לא אמרו משהו שאהבת" זו סתם דמגוגגיה זולה שנועדה כדי להוריד מהערך של אדם איתו אתה מדבר כדי להדגיש את הצד שלך (כמו שאתה בעצמך הודית) זה הסוג הנמוך ביותר של התדיינות כלשהי, אם אתה רוצה לדבר איתי על התוכנית בבקשה אבל תגובות כמו שלך פשוט מוציאה לי את כל החשק להגיב לך.

SoleSurvivor

New member
לא מאמי, זאת האמת, ולפעמים היא קשה

מה לעשות אתה לא מושלם ואם אתה טועה או מתנהג כמו תינוק אין לי בעיה להגיד לך. אם אתה רוצה לשמוע שאתה יפה וחמוד לך לאמא. ואתה אומר שאתה לא אמרת שום דבר בכעס או שנאה? תקרא שוב את מה שכתבת: "גם אצל הבנים המצב לא היה יותר טוב עם ההתנהגות הפתטית שלהם, הם התנהגו כמו ילדים בני 13, אבל אני מניח שעל זה ההפקה בנתה שהיא הרכיבה את כל הקאסט הזה (דבר שמוכיח את עצמו אם ג'ף צדק שהוא אמר שהאייקיו של היידי ושל אלכס היו גבוה בהשוואה לשאר הקאסט) הקאסט הזה לאורך כל העונה הציג את עצמו בלי שום טיפת מודעות עצמית למעשים שלהם או למה שהם אומרים (אולי חוץ מרוב שנהנה כנראה עם הפרסונה הפתטית שלה) אני לא מבין איך מישהו יכול להעריך או להזדהות עם הטיפוסים האלו." אם זה לדעתך כתיבה אובייקטיבית ולא מלאת שנאה וכעס, אתה או בהכחשה עמוקה או עולה חדש. ואני מניח שאתה לא בבהלובה.

Nameless One

New member
זה לא שאני צודק ואתה טועה

זה שמבחינתך יש רק דיעה אחת וכל דיעה אחרת או שונה משלך היא דיעה אידיוטית שלא שווה התייחסות. בנוגע למה שכתבתי, ברור שזה לא יהיה אובייקטיבי! בגלל שזו הדעה *שלי* לגבי הקאסט אני לא מתיימר להיות אובייקטיבי כאן. חוץ מזה אני באמת חושב שאתה לא צריך לקחת את זה כל כך אישי ולגונן על הקאסט כאילו שכל אחד ממנו היה החבר הטוב ביותר שלך, אלה בס"כ דמויות טלוויזיה לא יותר, קח עיניינים בפרופורצייה כלשהי.

SoleSurvivor

New member
זה בדיוק תיאור שלך

אתה זה שכל הזמן תוקף פה את כל מי שזז או מביע דעה שונה. אם יש לך קצת ISSUES אל תשליך את זה עליי. לא שזה משנה כי כמובן אם גם אני עושה ככה לא אומר אוטומטית שאתה לא עושה את זה. אם כבר אז אתה בטוח עושה את זה כי TAKES ONE TO KNOW ONE ואתה אומר שרק הבעת את הדעה שלך ואתה כל כך מתעצבן מזה שאני הבעתי את הדעה שלי בנושא. אם באמת אין לך בעיה לקבל דעה שונה משלך, אז לא היה מתפתח פה ריב או שהיית מגיב להודעה שלי לעניין "מסכים איתך בא' ב' לא מסכים בג' ד'" או שפשוט לא היית צריך להגיב. אין צורך לחזור על הדעה שלך או להצדיק אותה. זה לא קומוניזם פה, זה פורום והמטרה שלו זה שכל אחד יביע את הדעה שלו ושאחרים יביעו את הדעה שלהם בנוגע לדעה שלו וככה מתפתח לו שירשור. אם קשה לך להקשיב לאנשים שלא מקבלים את הדעה שלך אז אתה במקום הלא הנכון. בדיוק כמו שלא צריך לגונן על הקאסט כאילו כל אחד ממנו היו החברים הטובים האישיים שלך, ככה גם לא צריך לתקוף אותו כאילו הם היו האויבים המושבעים שלך. זה שאני פלוס ואתה מינוס לא אומר שאתה מתנהג יותר טוב שנינו לא ב0 הניאטרלי. ואני לא מגן על הקאסט כאילו הם היו חברים שלי, אני מגן עליהם כי אני לא אוהב שתוקפים בני אדם שלא עשו כלום וכשאין מי שידבר במקומם. מה לעשות ככה אני, אני אוהב להגן על אנשים ולהציג את הצד שלהם, בדיוק כמו שאם מישהו יבוא ויתחיל להגיד כמה שכריסטי מהאמזונוס הייתה בכיינית מפגרת שלא עשתה כלום אני לא ילחץ לו את היד אלא יציג את הצד שלה. אם אתה חושב שאני עושה את זה כדי לעצבן אותך אז תדע שאני לא עושה את זה בשביל לעצבן או בגללך בכלל, אני עושה את זה כי אני לא אוהב לראות אנשים מותקפים בלי יכולת להגיב, אז אני מגיב במקומם. לא משהו אישי אליהם, פשוט אמפתיה אנושית. ובקשר לג'נה מורסקה (הרי כל הפורום פה כמעט מתחלק לפי אוהב או שונא את ג'נה) כן יש לי קשר אישי שם ובגלל זה אני OVER PROTECTIVE לגביה ואם נמאס לך לשמוע אנשים שמגינים עליה אז תבין שלצד השני נמאס שאנשים מתקיפים אותה ופשוט תעזוב את הנושא. ובגלל שאתה כל הזמן מרגיש מותקף כאילו הדעה שלך בסכנת חיים אני יצרף בסוף כל הודעה סמיילי כדי להרגיע אותך

RedDevil16

New member
כל הטיעונים האלה יורדים לזבל

כשלוקחים בחשבון שבכ-ל דיון שלך עם כ-ל כותב אתה מגיע לפסים אישיים. זה מהסיבה הפשוטה שאתה בטוח שאתה חכם יותר, עוקצני יותר וצודק יותר מכולם תמיד. אם תרד מהגישה הזו, לא יהיה כ"כ מעצבן להגיב לך.

SoleSurvivor

New member
אז אולי אתה צריך לקרוא לאט יותר

ב*כל* הדיונים ולא רק שלי(אני פשוט היחיד שעדיין אומר את דעתי ולא מוותר על לתקן) תמיד 3 אנשים רבים תמיד ויורדים לקללות: Nameless One RedDevil16 ועוד אחד שאני לא רואה את הניק שלו פה ואני לא זוכר בעל פה. תמיד השלוש אנשים האלה רבים איתי ועם כל מי שחולק על דעתם. אף אחד אחר לא רבתי פה. וגם תמיד אתם אלה שנגררים לקללות ואפילו להתחיל לקלל שורדים מתוכניות מציאות מרוב תסכול וכעס. אתם פשוט לא מוכנים לקבל שאתם טועים. הרי תפתח פה דיון על רוב ס. או ג'וני פיירפליי ואנשים שלא אוהבים אותם(כמוני למשל) לא יהיה להם בעיה לקבל את מה שאתה אומר שהוא היה טוב והם מוכנים לדבר עליהם ואומרים את המעלות והחסרונות שלהם. תפתח פה דיון על ג'נה מורסקה חס וחלילה, וישר כל אלה שלא אוהבים אותה(כמוכם למשל) מקללים ותוקעים בכל משפט "דוגמנית טיפשה", "זונה", "כלבה" ועוד שלל אוצרות מהאוצר מילים שלכם. אם תעז להסתכל על זה מהצד באובייקטיביות, אתה תראה פה מי התוקפן. אבל ברור שלא תעזו זה בדיוק מה שאמרתי לו, אי אפשר להגיד לילד תתבגר ותראה את זה מנקודת מבט בוגרת ישר הוא ירגיש שמתנשאים עליו ושמנסים לרדת עליו והוא ישר יתקוף. ההבדל היחיד בינינו זה שאני גם מקבל דעות של אחרים ותקרא מה שכתבתי פה לאנשים אחרים למשל הציניקן תיקן אותי כמה פעמים בכל מיני דברים ואני הודתי שהוא צודק והוא שינה לי את הדעה על ג'וני פיירפליי. ומה לעשות אתם 3 תוקפניים שקופצים ישר וכל מי שחושב אחרת כבר מוותר מההתחלה איתכם, אני היחיד שלא מוותר להזכיר לכם שזה לא הפורום שלכם זה הפורום של כל מי שרשום פה ולכל אחד יש זכות להביע את הדעה שלו גם אם זה אומר שאתם טועים לדעתו. ואני גם לא עוקצני אגב, תקרא את ההודעות, היחיד שמגיב בעוקצניות ועצבים זה השלישיה הקסומה. אני לא כותב בעוקצניות, אז הסיבה היחידה יכולה להיות שאתה קורא בעוקצנות. אתה מחפש ממש רק פסקה שמנסים בה לפגוע בך או להתנשא עלייך, ולא יכול שנייה להסתכל על זה ולראות אולי זה נכון או אולי זה לא הייתה הכוונה. ואני ממש לא חכם יותר, אבל אפילו סאדאם צדק לפעמים. ומה לעשות שאתה לא תמיד צודק ולפעמים אתה כן טועה ואין לי בעיה להגיד לך שאתה טועה ואני צודק. ואם כל מי שצודק לעומתך הוא חושב שהוא חכם יותר, אני לא רוצה לדעת איך נראה לך העולם. וגם אגב, אני לא יודע למה כל פעם שאומרים לשלושתכם משהו על זה שאתם טועים או מתנהגים כמו ילדים אתם ישר תוקפים כמו ילד קטן "אבל גם אתה עשית את זה לפני חודש !!". וזה שמישהו אחר ילדותי זה אומר שאתם לא הייתם? יש כמות מוגבלת של ילדותיות בעולם? ועוד במיוחד למי שאומר לך את זה. takes one to know one

אני חושב שרדוויל והשני צודקים.

קראתי את התגובות שלך שאתה באמת מתדרדר לפסים אישיים. אתה מדבר בגסות ומתייחס לכל מי שלא מסכים איתך כאילו הם ילדותיים ושהדעה שלהם לא נחשבת. אתה אומר לאנשים אחרים שהם ילדותיים, מקללים, ומתדרדרים לפסים אישיים כשאתה יחידי שמתנהג ככה. אתה אומר שאתה מדבר ככה רק לשלושה אנשים מסויימים, שבעצם הם היחידים שמוכנים להתווכח איתך. אתה טוען שאתה לא כותב בעוקצנות, אבל מבין כל מי שכתוב בפורום הזה, אתה הכי עוקצני כרגע. לדעתי, אתה צריך לצאת מהבועה שאתה חי, ולשפר את ההתנהגות שלך.

amitooshacham

New member
כאן מסתיים הדיון

לדון על מי מתדרדר לפסים אישיים זה מיותר. תסכימו שלא להסכים, ונסגור את הדיון. אם אתם רוצים להמשיך לדון בנושא המקורי של השרשור, אתם מוזמנים. כל הודעה נוספת בנושא של פסים אישיים תמחק.

TheCharm

New member
אמנם לא ראיתי את

הישרדות אפריקה - אבל הייתי במקומות בהם הם היו! הצילומים היו בסמבורו נכון?

קשה קשה ....

אוף.. אתה מסבך אותי במקצת.. עכשיו אני חושב שאם היית לוקח את 16 השורדים של אוסטרליה ושם אותם במרקזס אז זאת היתה גם עונה טובה אבל עם טעם וריח שונים. הדבר הכי חשוב לדעתי בהשרדות זה הקאסט - ולכן אנשים שנאו את עונה 5 בתאילנד כי לא היה קאסט מעניין-הפיינל 4 היה משעמם עד בכי ולכן חשוב שיהיה קאסט טוב. לדעתי בעונה השנייה של הישרדות להלן הישרדות אוסטרליה יש את הקאסט הי טוב מכל העונות: הכלבה - ג'רי
הנשמה הטובה - אליזבת' חזקה מגברים-אלישיה הסבא החביב - רודג'ר המשוגעת - קימי המתלווה והמתוקה - אמבר אחרי ג'רי הראויה והשקטה - טינה וכן הלאה וכן הלאה.. אם יש קאסט טוב והוא ממקום במקום טוב עם ים ועצים וירוק אז זה יותר הנאה.. וכמובן -האתגרים: בלעדיהם הרי זה לא השירדות! צריך אתגרים שמאתגרים באמת,אתגרים שיש בהם קצת הומור,אתגרים ללא צורך בכוח פיזי ... אם בעונה יש אתגרים טובים זה עוזר לנו לראות את הרפק יותר בהנאה ולהיות קצת יותר מתח. אז נכון בתאילנד היו אתגרים חזקים מאוד אבל הקאסט שהיה מאותגר בהם היה משעמם ולכן לא היה הכי מעניין לצפות בתאילנד. הטוויסטים - אני חושב שזה מאוד גבולי! מה שעשו בעונה 7 מאוד הוסיף והשאיר אותי בהלם בפה פעור שעה לאחר שצפיתי בפרק,אבל כמובן "כל המוסיף גורע" ולא צריך להתלהב יותר מדי,אם הטוייסט לא תורם והוא משעמם אז זה סתם דחיסה של לנסת להתסיס את העונה אך ללא הצלחה ! אני חושב שבעונה טובה צריך להיות מקסימום שני טוייסטים טובים שאחד מהם כולל החלפת האנשים בשבטים. אממ איבדתי את חוט המחשבה... לסיכום... מאאפיינים של עונה טובה : קאסט מעולה ומגווון,מיקום פורה ומרתיע במקצת,אתגרים טובים חכמים ומצחיקים וטוויסטים עם טעם טוב... [אני לא חושב שחידשתי למישהו משהו"

זה לדעתי מה שעושה את אוסטרליה

עונה גרועה. המותגים האלה(הכלבה, הנשמה הטהורה וכו'), לדעתי הרסו את העונה. אני אוהב דמויות הרבה יותר מורכבות.

למעלה