מה הכי חסר לכם במגוון

אהה ועוד משהו

תהיתי אם יש קוסקוס\ פתיתים נטולי גלוטן? זה משהו שאני ממממששש מתגעגעת אליו בארוחות צהריים!
די לאורז ותפוחי אדמה

דבר ראשון אני בת: )

ודבר שני, היינו היום אני אחותי (נועית7) ואמא בגלוטן פרי בחנות. היה נחמד ביותר, אבל פתיתים של ממש לא ראיתי.. אני מתגעגעת לקוסקוס הישן והטוב:(

tammysy

New member
סליחה שטעיתי, ותודה שתיקנת אותי..

לגבי הפתיתים אני רכשתי בגלוטן פריי ואולי כדאי לדבר עם נועם מתי יגיעו פתיתים חדשים. לגבי קוסקוס פעם מישהי פרסמה שהיא עושה קוס קוס באופן פרטי אף פעם לא קניתי ולא טעמתי אבל אולי שווה לנסות קוראים לה חנה והיא מאשדוד.. בפורום של נענע, תמצאי אותה בטוח.

נטלי22

New member
גם אנחנו קנינו בזמנו פתיתים מעולים

בגלוטןפרי, אבל לפי מיטב ידיעתי מדובר באמת בפתיתים של "לשובע", שכרגע לפי מה שנכתב כאן נמצתאים בקשיים ו/או התארגנות מחודשת, ואני מקווה שיחזרו לייצר ולספק את הפתיתים במהרה.

leale1

New member
נכון פתיתים וקוסקוס

אפילו באריזות מוכנות כמו תבשילים - כאשר צריך רק להוסיף מים. כך שכל התבלינים שיהיו בפנים יהיו מראש נטולי גלוטן. וקוסקוס - זה יהיה אדיר ........

hadmic

New member
פתיתים

היחידים שמייצרים פתיתים הינם חברת לשובע. לאחר פתרון כל הבעיות שלהם אני מקווה שיעלו על דרך המלך ושוב יהיו פתיתים. קוסקוס אין תודה מיכאל נטורל קייקס

עינית

New member
קינואה גם יכולה להחליף פתיתים

או קוסקוס, גם בגודל וגם במרקם. קינואה עד עכשיו בישלתי כמו אורז, וראיתי גם מתכון, של שרי אנסקי, שמבשלת כמו פתיתים. עוד לא ניסיתי, אך שווה בדיקה.

נצר1

New member
תחליף לפתיתים

כוסמת. אנחנו מוצאים שזה מאד דומה, וכמובן מאד טעים

leale1

New member
אני לא מכירה

עדיין לא ניסיתי, אבל אנסה. זה ממש כמו פתיתים ? או בוגול ? מבשלים באותו אופן ?

נצר1

New member
אני מאד ממליצה ../images/Emo140.gif

הבישול דומה לאורז, על כוס כוסמת אני שמה טיפה פחות מ-2 כוסות מים, אחרי שרותח מנמיכה קצת את הלהבה ואחרי 10-15 דקות זה מוכן. לדעתי, זה יותר דומה לפתיתים מבוגול, ואנחנו אוהבים את זה גם בלי שום תוספת רטבים. ניתן לקנות את זה ברוב הסופרים ובכל חנויות הטבע.

נטלי22

New member
אני מטגנת בהתחלה בצל במעט שמן,

ואחרי שהוא משחים מוסיפה את הכוסמת, ורק בסוף את המים והתבלינים (אני שמה אבקת מרק עוף וקצת פלפל בד"כ). יוצא מעולה.

daniela21

New member
תודה, אבל אני בחיים לא אוכל בצל

אם אני רוצה להכין לי את הכוסמת לבד, פשוט לשים שמן, כפית מלח ולהכין את זה כמו אורז?

גילוש6

New member
נטלי שלום האבקת מרק

של איזה חברה? ואם ניתן לקנות אותה בחנויות טבע ?? תודה מראש.

נטלי22

New member
כרגע יש לי בבית את האבקות של אסם

מפסח, אבל כשהן ייגמרו לי - בגלוטןפרי יש כמה סוגים של אבקות, שהן גם נ"ג כמובן, אבל גם ללא מונוסודיום גלוטמט.

shirili

New member
אני רוצה המלצה על לחמניות כלומר

בגודל של חצי באגט שהלחמניה רכה ושלא חייבים לאכול אותה חמה חשוב לי לציין שאני לא אוהבת את הלחם הרגיל אז שהלחמניה לא תהיה מהקמח הזה!!

למעלה