מה הכי חסר לכם במגוון

naturalcakes

New member
מה הכי חסר לכם במגוון

המוצרים הקיים בשוק?? מה הכי יקר לכם ?? נשמח אם תענו לנו... חברת נטורל קייקס תעשה הכל על מנת להקל על חייכם ככל האפשר ולתת לכם את הפיתרון הטוב הטעים האיכותי והזול ביותר. שלכם, נטורל קייקס.

noosh 19

New member
הכי חסר

יש דבר שהוא באמת הכי חסר לי, סוג מסוים של קונפלקס שכ"כ הייתי אוהבת, בוקר צהריים וערב, הייתי אוכלת את זה, ולא נראה לי שאת זה אפשר ליצר לצערי. אבל מה חסר? לחם קל - הכי חסר. חסר גם, למשל מוצרים כמו מאמא עוף,עוף טוב, חזה עוף שפשוט קונים בכופסא ואפשר לחמם עם אין זמן להכין, שאומנם במדריך הם כתובים שהם ללא גלוטן אבל קו היצור זה כן עם גלוטן. חסר, חטיף גרנולה כמו כורני וכל זה. או אנרג'י כזה חסר גלידה - קסטה

noosh 19

New member
כן

אני יודעת, אבל הם הרבה פחות משביעים והרבה פחות טעימים מאשר הכורני או כל מיני סוגים אחרים, למשל יש להם רק בוטנים רק שומשום, זה לא בדיוק אותו דבר

לא.... יש להם

אחד מצוין מפצפוצי אורז, תמרים וקינמון. (וקצת שומשום ובוטנים). והוא מעולה. לא שהייתי מתנגדת כמובן לעוד מבחר, אבל דעי לך שזה קיים וזה טעים.

בדיוק קניתי היום כאלו

אני גם מתה עליהם. פגשתי באותה הזדמנות את דניאלה בסופר, היא חיה למקרה שמישהו תהה.

daniela21

New member
מישהו קרא לי?

ממש תחיית המתים. קניתי לי בסופר חומר ניקוי לרצפה, כמובן נטול גלוטן. ברור שדחיתי את עניין הניקיון בכמה שעות. יאללה, עוד 2 דקות מתחיל לי שיעור בחינוך... להת'..!

limim

New member
חסר: מוצרים נ"ג במחירים שפויים!

אבל ברצינות מה שהכי חסר לי ושאני יכולה לחשוב עליו כרגע: גרנולה!

ד"ר שר זה בדרך כלל אומר

שהמחירים בשמיים. וגרנולה זה באמת הדבר שהכי חסר לי... בזמנו הביאו לי ערימות של זה מחו"ל וזה היה הכי כיף בעולם עם יוגורט. מאוד חסר לי.

נועית7

New member
נראה לי שהשאלה היתה

מה קיים כבר ואנו מעוניינים שיהיה יותר זמין או יותר זול. חברת נטורלקייקס מתכננת לפי הבנתי להוריד מחירים ולהגדיל נגישות, ולא לייצר עוד דברים. ומה שלי חסר זה הפסטה של ד"ר שר במחירים זולים יותר.

מה שציינו אלה דברים שקיימים

פשוט בחו"ל

naturalcakes

New member
תודה לכם על ההשתתפות

חברת נטורל קייקס תייצר מוצרים חדשים בהתאם לביקוש ובמחירים הגיוניים ובמידה ויהיה ביקוש רב למוצר מסויים הקיים בחו"ל נוכל אפילו לייבאו ארצה במחירים שפויים... חברתנו תתחיל לייצר בשבועיים הקרובים פיתות טריות יום יום.. ככל שתרבו לשתף אותנו במה יותר טוב וטעים כך יגדל המבחר והטעם ישתפר.. מקווים לשיתוף פעולה. יום נפלא, נטורל קייקס.

בישולה1

New member
אנחנו נשמח מאוד אם קו היצור שלכם

יהיה ממועט קמח סויה כך שהילדים יוכלו לאכול בחופשיות.

naturalcakes

New member
ללא סויה

הלחמים והפיתות מהייצור החדש אינם מכילים סויה.כ"כ הם מחזיקים כשלושה שבועות ללא כל צורך בהקפאה.

noosh 19

New member
למה המוצרים הנ"ל לא מופיעים באתר

שלכם? השבוע אני כנראה יעשה הזמנה מהאתר בפעם הראשונה

hadmic

New member
מוצרים חדשים

בסוף שבוע שעבר נכנס תנור פיתית חדש למפעל ואנו מתחילים להריץ אותו. כולי תקווה שבימים הקרובים ההרצה תהייה טובה, ואתם הראשונים שתדעו על כך. מיכאל

leale1

New member
מוצרים ללא סויה

מתי אתם מתחילים עם קו הייצור החדש ללא סויה. אשמח אם יהיה גיוון בסוגי לחמניות, כמה טעמים, ואולי אפילו בגטים. ועוד משהו שהייתי שמחה אם תוכלו לייצר, קמח בדומה למרמולייט אבל משופר יותר ומתאים יותר לאפייה . הקמחים המשופרים לאפייה של חברות אחרות מאד יקרים ולא מצדיקים את הקנייה. אנו משתמשים בקמח כל כך הרבה ולכן קמח כזה צריך להיות במחיר סביר. דבר נוסף שהייתי מציעה לייצר הם חטיפים קטנים שאפשר לקחת בתיק ולאכול בכל שעה ביום כאשר נמצאים רחוק מהבית. הצעה נוספת, עוגיות אישיות ארוזות כגון קוראסונים שאפשר לקחת בתיק לכל מקום ולהשביע בשעת הצורך.

למעלה