מה הכי חסר לכם במגוון

hadmic

New member
מוצרים ללא סויה

כפי שידוע לכולנו הסויה זה לא הדבר הכי בריא, לכן סדרת המוצרים החדשה שלנו (לחמים,לחמניו ופיתות), אינם מכילים סויה. לגבי קמחים, כל קמח אחר הקיים בשוק יהיה יקר יותר ממרמולייט, אני אגלה לכם את הסיבה: קמח מרמולייט מורכב ברובו הגדול מקורנפלור (כמו קמח אורנים), לכן המרקם והריח שלו הוא כפי שאתם מכירים. אני אעשה מאמץ להוציא בשקיות ארוזות את הקמח של נטורל קייקס כבר השבוע יחד עם מתכון הכנה. אולם איני מבין מה הצורך בהכנת לחמים כאשר היום כבר ישנם לחמים טובים של בראל, אומנם מסויה, והלחמים של נטורל קייקס כולל אלו המשופרים היוצאים בימים אלו. לעיניין העוגיות האישיות, אנו בודקים אפשרות אריזה למאפנס שלנו כבודדים. לכשתיפתר בעיית האריזה יהיו מנות אישיות של מאפנס. תודה מיכאל

leale1

New member
מעולה

אם תשווקו את הקמח שלכם בשקיות. ברור שקמח משופר יעלה יותר ממרמולייט אבל - בפרופורציה ולא כפי שזה נמכר היום - פי 10 יותר. יש צורך רב בקניית קמחים כי לא רק לחמים אופים בבית. עוגות, עוגיות, בורקסים, אי אפשר רק לקנות הכל. לכל אחד יש את סגנון האפייה שלא והשינויים שלו וקמח זה המוצר הכי חשוב בסל הקנייה שלנו. לכן כדאי לעבוד בכוון הזה. קמח משופר הוא גם דרך קלה עבורינו כי כל אחד מאיתנו מנסה לשפר את הקמח ע"י עירבוב של כל מיני קמחים וזה לא תמיד מצליח. אם יהיה קמח משופר אחד טוב, לא יהיה צורך בכך, אנו נצרוך אותו והרבה. לגבי מאפינס אישיים, מעולה. כך אפשר יהיה לשמר על טריות ולא צריך לפתוח חבילה של 6 יח' כדי לאכול 1.

tammysy

New member
חסרים מאוד מוצרי מאפה כגון:

כל הכבוד על היוזמה ... חסרים מאוד מוצרי מאפה כגון רוגעלך, חלות לשבת, והכי בעולם חסר פתי בר... הכוונה אבל לדברים שהם טעימים ואכילים ולא בעלי טעם תפל ולכן לא רוצים לאכול אותם... ושוב כל הכבוד על היוזמה..

hadmic

New member
מוצרי מאפה שחסרים

רוגלך וקרואסונים בפיתוח די מתקדם, אולם אין לי מועד מתי יצאו לשוק. לעניין החלה אני די בספק, קיימת בעיית תפיחה. פתי בר לא ניתן לייצר בארץ. אנו עושים בדיקת ייבוא, הבעייה הקיימת כרגע הינה הכשרויות.

נצר1

New member
מה הבעיה בכשרות של פתי בר?

אני מצטרפת שזה מאד מאד חסר לי

hadmic

New member
רכישת פיתות

ניתן יהיה לרכוש את הפיתות בחנות המפעל ובסניפי נטורל קייקס בלבד וכמובן דרך אתר האינטרנט http://www.naturalcakes.co.il/. לא ניתן יהיה לרכוש בחנויות הטבע ו/או בכל מקום אחר.

naturalcakes

New member
סניפי נטורל קייקס

הסניף הקרוב ביותר לאזור השרון זה סניף פתח תקוה כתובת רחוב הסדנא 7 קריית אריה פתח תקוה. כתובת אתר האינטרנט www.naturalcakes.co.il מחכים לכם מיכאל נטורל קייקס

לא יודעת מה איתכם אבל לי הכי חסר

איזה וופל נורמלי! חטיף שוקולד טעים! נמאסססס כבר מכל מיני טעמי ומקופלת

תיזהרי מטעמי

דיווחו כאן כמה אנשים שהוסיפו לכיתוב שעשוי להכיל גלוטן (סביב ייצור שונה). לגבי מקופלת היא אמורה להיות בטוחה ואמנם אין לזה הוכחה חד משמעית, אבל מישהו שאני מכירה הגיע למיון אחרי שאכל מקופלת וסבל במשך כמה ימים.

אחרים אמרו אחרת

כאן למשל ועוד מישהו אמר. אני לא יודעת כי אני לא אוכלת את הדברים האלו אבל אני סומכת על האנשים שכתבו את זה.

בורו

New member
טעמי

אני אישית ראיתי על אריזת טעמי שהוא מיוצר בסביבה המכילה גלוטן. לצערי זה היה תוך כדי ביס... אני מניחה שבייצור האחרון שלהם השתנה הקו. אם יש לך אחד שאינו מכיל, הוא מייצור ישן.

נועית7

New member
אנחנו אחרי שקראנו הלכנו

לבדוק בוודאות, ולא רשום שום דבר על הטעמי. אולי חלק כן וחלק לא...

המסקנה

אם על חלק כתוב שמכיל גלוטן ועל חלק שלא, אני הייתי דנה לחומרה (עם כל הכאב שטמון בזה). אפשר להתקשר לעלית ולשאול, בתקווה שלזה תהיה להם תשובה אמינה. מישהו יודע מה העמותה אומרת? אני זוכרת איזה מייל בנדון.

אני אוכלת טעמי מתחילת הדיאטה

ולא קרה שהוא גרם לי להרגיש לא טוב, ואני בדרך כלל דווקא כן מרגישה טוב מאד כשאני מגיעה בטעול לגלוטן. בכל מקרה, זה לא רלוונטי להודעה, מה שהתכוונתי זה שבתור ילדה שמטורפת על שוקולד אין מבחר של חטיפים, והייתי שמחה אם היו מייצרים וופלים וחטיפי שוקולד נ"ג.

למעלה