אתה זוכר מה קרה לסמית כן ? הוא הפך להיות האבא של הטרולים באדון הטבעות
S Sefy New member 21/8/03 #72 אתה זוכר מה קרה לסמית כן ? ../images/Emo3.gif הוא הפך להיות האבא של הטרולים באדון הטבעות
ROZELESS New member 21/8/03 #73 WTF ??? טרולים ? על פי הטבעת ?!? לא הבנתי .. השחקן של סמית שיחק בשר הטבעות ??? וואלה לא שמתי לב
S Sefy New member 22/8/03 #76 יש לי בעיות גב שכחת אה ? ../images/Emo3.gif אני לא מתכופף בשביל אף אחד (ובמיוחד אף אחד )
W wranger New member 19/8/03 #16 מה היתה השאלה היחידה... שספוק לא ענה עליה? מה נשמע? מה שלומך? מה קורה, אח שלי? ובאנגלית?
S Sefy New member 19/8/03 #17 משהו כזה Computer: How Do You Do ? Spock: I Do Not Understand The Question
S Sefy New member 19/8/03 #21 צודקת! טעות שלי! ובסוף הסרט הוא מבקש מאבא שלו שימסור לאמא שלו: I Feel Fine
S Sefy New member 19/8/03 #28 זיכרון פוטוגרפי! לא כולל מילים ומספרים! אני זוכר תמונות, פנים, סרטים שלמים, אבל לא מספרים או מילים, והייתי דיי קרוב
זיכרון פוטוגרפי! לא כולל מילים ומספרים! אני זוכר תמונות, פנים, סרטים שלמים, אבל לא מספרים או מילים, והייתי דיי קרוב
B Bones McCoy New member 19/8/03 #31 לזאת יקרא זכרון סלקטיבי ../images/Emo3.gif מה זה זה? אתה צריך לקחת את הזכרון לשיחה מנו א מנו. מזתומרת סרט בלי סאונד...
לזאת יקרא זכרון סלקטיבי ../images/Emo3.gif מה זה זה? אתה צריך לקחת את הזכרון לשיחה מנו א מנו. מזתומרת סרט בלי סאונד...
S Sefy New member 20/8/03 #35 כן, גם סלקטיבי הזכרון שלי ../images/Emo8.gif אני לא זוכר שום דבר מבי"ס למשל