מה היתה השאלה היחידה...

ROZELESS

New member
כמו שאמרו לקווין קוסטנר ...

"אם תמצמץ אותו .. האור ידלק ........... " חחחחחחח

itstzar

New member
לא היה לי שדה תירס להרוס בשביל זה

LOL

ROZELESS

New member
תעשה כמוני ..............

שימורי תירס .. מה אני פראייר להרוס שדה שלם בשביל זה ??? בפעם האחרונה שהרסתי שדה של תירס התושבים העלילו עליי שאני מביא מטאורים ירוקים לעיירה שלהם ושאני אחראי למוטציות שנולדו שמה .. בעע .. פעם אחרונה שאני לוקח את ספי עם החללית ספורט שלי לסיבוב .. ( ראה ערך "ספי בחולצת סופרמן" .. חח )

itstzar

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif LOL

Chakotay

New member
חחחחחח גדול!

ותגיד למה החזרת את ספי לכאן היית מוריד אותו בניוזילנד :) חחחח...

Sefy

New member
תראה, הוא רצה, זו הייתה אשמתי! ../images/Emo7.gif

יש לי פחד גבהים והשתוללתי, אז הוא איבד שליטה על החללית!

ROZELESS

New member
ספי .. בפעם הבאה כשאני אומר

לך לשבת בשקט ולא להוציא ידיים מהחלון והכי הכי חשוב לעולם אבל לעולם לא להביט למתה .. אז תקשיב לי .. קאפיש ?!? כי בפעם הבאה כשאני מתרסק בגללך .. לא מעניין אותי כמה תתחנן .. אני נותן למקומיים להעלות אותך למוקד ....
( עד היום אני לא מצליח לסדר את הפח של הדלוריאן שלי בגלל החצים שירו עלינו בפרו לפני 3566 שנה ....... חחחחחחחחחח ) ואגב פרו ספי .. ראית מה קורה כשעוצרים לבקש הוראות בדרך .. עד היום אני לא מבין מה ציירו לנו שמה - קופים .. נשרים .. נחשים .. סאעמו .. מי אמר להם לכתוב באבנים לבנות על כך המשתח נחיתה ?!? כלכך קשה היה להגיד "בענן השלישי שמאלה .. 4 קליקים ואתה שם .. " חחחחחח

ROZELESS

New member
אני דיסלקט .. מותר לי לטעות ככה ..

ובכלל .. זה נכתב לאחר יום ממש קשה בעבודה .. בדיוק חזרתי מהתקנה של מכשיר משולב אצל נודניקית אמיתית ששיגעה אותי !!!!! חחחחחח

ROZELESS

New member
NO MORE SOUP FOR YOU ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חח

Sefy

New member
אני זוכר את המקרה במצרים!

הפרעתי לך באמצע הטיסה ונכנסנו בספינקס פירמידה והורדנו לו את האף, וזה למה הוא קיבל את השם "ספינקס" שזה "ספי ניקס" מה שאומר ספי קילקל

ROZELESS

New member
אין לך מוסג מה ניסיתי כבר ...

אבל הספי הזה .. כמו הנזל וגרטל .. לא משנה כמה פעמים זורקים אותו בחורים נידחים .. הממזר יש לו שביל של פירורי לחם ללכת בעקבותיו נראה לי שבפעם הבאה .. אני מפטם אותו כמו את האווזים וזורק אותו לתנור בעצמי .. חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Sefy

New member
אתה יודע למה ? כי לא כמו גבר טיפוסי

אני שואל להנחיות איך לחזור הביתה

ROZELESS

New member
פעם הבאה אני עושה לך מה שעשו

לקיאנו ריבס במטריקס ו"סתמו" לו ת'פה .. פחחחחחחחחחח

Sefy

New member
ואז אני אעשה לך כמו שנעשה לסמית

ואני אכנס בך