מה היתה השאלה היחידה...

לא יאומן

כתבנו אותו דבר בהפרש של דקה. אולי מישהו מאיתנו בטאזואידי?

?

דאטה מצייר את ספוט בסגנון אקספרסיוניסטי? (אגב ספוט, ראיתי לאחרונה פרק שבו מתייחסים לספוט בברור כאל זכר, ופרק נוסף בו היא המליטה חתלתולים. למה הם לא יכלו פשוט לסגור את הנקודה הזאת לפני הצילומים?? מה אתם אומרים? ספוט- היא או הוא?)

TUVIX

New member
זה הציור של DATA שצייר את ספוט

אני עכשיו רק מנסה להזכר בפרק עונה 3 פרק??

elocin

New member
נו אז טאשה גילתה../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

האמת שזה גם מה שחשבתי כשכתבתי את ההודעה, אבל לא רשמתי שזה ציור שדאטה צייר ולכן לא נחשב

TUVIX

New member
תיקון TNG: 6X13 Birthright

וזה לא טעות כתיב זה BRITH לא BRIGHT

deathcaster

New member
זו כן טעות כתיב , צר לי

BRITH = ברית מילה BRIGHT = מבריק BIRTH = לידה מכאן נובע BIRTHRIGHT מצטער , הייתי חייב

TUVIX

New member
לא זה לא עטות תסתכל איך קוראים גם ל

פרק החדש של סטארגייט

deathcaster

New member
עטות=טעות ......חחחחחחחח

ואתה לא טעית בכותרת ההודעה שלך אלא בגוף ההודעה

itstzar

New member
אחח, החידה הגדולה של TNG

מה מינו של ספוט.... האמת שלאורך כל הסדרה ספוט מאז ומעולם היה ..... זכר עד לאותו הפרק , GENESIS שם לפתע ספוט נהיה ספוטה נכנס להריון והמליט חתלתולים לאב/אם חד הורי - ממש מרים הבתולה (מישהו ראה עוד חתול/חתולה בסביבה? או שזו הייתה הפריית מבחנה
) ובאופן מפתיע, אחרי הפרק ספוטה חזרה להיות "רק" ספוט ואין שום זכר לגורים..... בשלוש מילים ת-ע-לומה!!!! איפה גשש בלד כשצריכים אותו

itstzar

New member
אחח, החידה הגדולה של TNG

מה מינו של ספוט.... האמת שלאורך כל הסדרה ספוט מאז ומעולם היה ..... זכר עד לאותו הפרק , GENESIS שם לפתע ספוט נהיה ספוטה נכנס להריון והמליט חתלתולים לאב/אם חד הורי - ממש מרים הבתולה (מישהו ראה עוד חתול/חתולה בסביבה? או שזו הייתה הפריית מבחנה
) ובאופן מפתיע, אחרי הפרק ספוטה חזרה להיות "רק" ספוט ואין שום זכר לגורים..... בשלוש מילים ת-ע-לומה!!!! איפה גשש בלש כשצריכים אותו

itstzar

New member
טיפ לחיים הטובים

כשאתם עובדים על המחשב בחושך בשעות הקטנות של הלילה, אל תפתחו חלון נוסף באמצע שאתם מקלידים הודעה בפורום, אתם עלולים לשלוי אותה פעמיים

למעלה