מה הייתן מבקשות?

black girl10

New member

וואו. שאלה קשה.

הייתי מבקשת שלא יהיה כסף בעולם ושכל הצרכנות הזאת תעלם.

הייתי מבקשת שההתעללות בבעלי החיים תיפסק- לא ניצול בשביל הפרווה שלהם, לא פאקינג לאכול אותם, לא לשחוט אותם, לא לכלוא אותם, לא לאנוס אותם, לא לקחת להם את הילדים, לא לתלות אותם, לא לחנוק אותם ושאר שואה שהם עוברים.

הייתי מבקשת שדת לא תהיה קיימת יותר.

הייתי מבקשת שלא יהיה לנו גוף אבל שנוכל להרגיש מגע ולשמוע מוזיקה ולהרגיש טעמים (הוא ג'ני הוא יכול הכל לא?)

הייתי מבקשת שלא תהיה נורמה.

PinkyRaSta

New member

נראה לי שקלעת בול ויצאת מהאגואיזם של הלבקש דברים למען עצמי, למעני, 'מגיע-לי-זם'.

Yilly

New member
הייתי רוצה ילדות אחרת,

עם הורים שמאושרים ביחד ונותנים לך הרגשה שהם מאושרים שאת שם,
ולדעת לנגן,
להגיע לאנשים באמצעות המוזיקה, למרות הכתיבה ואולי יחד איתה

Yilly

New member
תיקון

מה שאני באמת רוצה זה לשבת עם כוס ג'ין על המרפסת ולכתוב, עד שהאצבעות שלי ידממו, עד שהכוס תישבר, עד שלא אוכל להסתכל יותר על המילה הכתובה.
אני רוצה לפלח לבבות

Lyme

New member
הייתי מבקשת דיי שכל/תובנה

בשביל לעשות את הבחירות הנכונות בחיים וללמוד מהניסיון כל מה שאפשר ללמוד ממנו...
(בשביל עצמי ובשביל לעזור לאחרים).

בשביל זה אלוהים צריך להיות איתך,אבל ממש..

x just me x

New member
שאני וכל מי שקרוב אליי

ידע רק נחת ושלא נדאג עוד דקה אחת.

PinkyRaSta

New member
אני הייתי מבקשת

שהאגו של כל בני האדם יצטמצם בחצי לפחות, אם לא יותר. והחצי השני ינותב לראייה למען הכלל ושנתחיל לראות את כל העולם כמשפחה אחת גדולה, לחייך אחד לשנייה וכתוצאה מזה- המילה 'פרייאר' תהפוך להיות משהו חיובי ולא משהו שלילי שעדיף אפילו למות ולא להיות אחד/ת כזה/את.
וברגע שלא יהיה אגו- לא יהיו מלחמות, כולנו נבין שאנחנו פה למען כולנו. פצצת אטום בישראל תפגע הרי גם בקפריסין, אבל לא רק, אלא גם בכל מדינות העולם. בכולן. תחשבו על זה בגדול.

דבר נוסף שהייתי מבקשת הוא- שיוסרו הסוסיות מהעיניים של כל הא/נשים בעולם ושנתחיל לראות אחת את השני, באמת. שנתחיל לראות את הפגיעה שאנחנו גורמים/ות לבית שלנו- לכדור הארץ שלנו, אם זה במאכל מוצרים מן החי שבזאת האוכל של מה שאנחנו אוכלים- מהווה יותר מ60% ממאגרי המזון והשטחים החקלאיים בעולם (ולהזכירנו, יש מיליוני מיליוני רעבים/ות על הפלנטה הזו והגידולים החקלאיים שהיו יכולים להציל אותם הולכים ברובם המוחלט לפרות ולסטייקים של מרבית האוכלוסיה שבשבילה גופה מתה נחשבת למאכל) ואם זה בשימוש בלתי מושכל במוצרים וצריכה מוגזמת של זבל שמוחלף כל כמה חודשים וכבר אין מקום אין מקום על כדור הארץ!!! א/נשים כבר נקברים בקומות.
פשוט שא/נשים יתחילו לראות באמת ולא עם חוש הראייה, אלא עם חוש הנשמה.

ושימו לב- לא ביקשתי שטיפת מוח לקהל שחי פה, אלא רק 'הסרת סוסיות' מהעיניים, ובזאת לקבל את היכולת לראות מה קורה ולהגיב בהתאם (כל אחד/ת אינדיבידואלי/ת לעצמו/ה)

ואם אפשר אז כמובן גם בריאות למשפחתי ולי.

וכששאלו אותי את השאלה הזו לפני שבוע- ביקשתי 'חיי נצח'.
לא יודעת למה, האמת שזה די משאלת מוות, כמה שזה אירוני.. אז כיום אני חוזרת בי מהחיי נצח, למרות שהייתי רוצה לראות איך העולם מתפתח, איך המשבר העכשווי נפתר, או שלא, איך החינוך יתפתח ויתקדם למקום טוב יותר.. ולחיות הרבה זמן כדי לעשות יותר טוב וגם לראות את ההשפעות של זה.. כי אנחנו לעולם לא יכולות לחוות היסטוריה או שינוי כביר וגדול, אלא רק את הרגע הזה, שזה כלום, נאדה במושגים יקומיים, עולמיים..

לא שטיפת מוח?

את צריכה רק מקל שיעזור לך להוריד את האידיאולוגיה שאת תוקעת לנו בגרון.

לנענע

שטיפת מוח זה רק למי שאין לו מספיק תובנות משלו כדי לא לקבל את הרעיונות מחשבה שמציעים לו.

אני לא ראיתי פה שום אידיאולוגיה שנתקעה לך בגרון.

לא מתאים לך מה שנאמר- אל תקחי.

מוזר לך שיש אנשים עם אידיאולוגיה? אולי כדאי שתיישמי אחת כזאת.

אני תוהה מה גורם לך להגיב מספר לא קטן של פעמים בציניות, סרקסטיות וביקורת

בעצם זה לא כל כך מעניין אותי

את זאת שתקועה עם זה :)

לנולדת מחדש1

שטיפת מוח באה בצורות רבות - אחת מהן היא פתיחת שרשור ראשי במטרה לקדם אידיאולוגיה אישית, תוך כדי מתן ביקורת סובייקטיבית על תגובות המשתתפות.

חבל שאת מגיבה מתוך אינסטינקט מתגונן. אם באמת היית קוראת אותי, היית שמה לב שרוב ההודעות שלי מתובלות באמות מידה של ערכים המבססים את השקפות העולם שלי בסוגיות ודיונים שונים.

בניתוח ההודעות שלך על גבי הפורום, הייתי אומרת שאת תקועה עם דברים הרבה יותר גרועים ועצובים מניסוח סרקסטי שבא להדגיש פואנטה מסוימת.

קשה לך לקרוא תגובה חריפה, אבל להשתלח אין לך שום בעיה.

אל תתיימרי לנתח את ההודעות שלי

את לא מכירה אותי.

ואכן, גם אני לא מכירה אותך ובכל זאת,לא צריך להכיר בן אדם כדי לראות את ההתנשאות והציניות שעולה מההודעות.

אבל את יודעת מה, וואלה צדקת.

אני תקועה עם הרבה מאוד דברים שלא הייתי רוצה אבל הדברים האלה משפיעים ומקשים אך ורק עליי ולא על אחרים, כמו שאני בטוחה שלא פעם התגובות שלך גורמות לחוסר נעימות אצל הכותבת.

לא קשה לי לקרוא תגובה חריפה. התגובות שלך לא חריפות בעיניי אלא בדיוק להפך.

השתלחתי ואני מתנצלת.

יכולתי לומר את הדברים בצורה אחרת, נעימה יותר.

אני מניחה שפשוט נמאס לי שמזלזלים באנשים שבאמת אכפת להם.

אם יש מעט אנשים טובים בעולם, וזה מעט מאוד, אני לא מבינה מה הקטע להרוס את זה בזלזול.

למעלה