מה הייתן מבקשות?

limors2

Well-known member
שיגרום לי לא להסמיק יותר בחיים.

סתם. למרות שאני באמת ממש שונאת את זה

להיפטר מהעצלנות+פחד האלה שגורמים לי לחשוב שגם אם אני מנסה לעשות צעדים בכיוון אני לא אצליח לעשות כלום עם החיים שלי. מתחילות להיות לי שוב מחשבות לא חיוביות על זה שאני אתקע במקומות מזדמנים, ולא טוב לי ככה.
[אבל מצד שני, זה שמטיפים לי כל החיים שאני לא מממשת את הפוטנציאל שלי לא הופך את זה לנכון. ואם טוב לי בעבודות מזדמנות?]

עניתי לעצמי על השאלה בכותרת,

עוד לפני שפתחתי את ההודעה, ואז הרהרתי ביני לבין עצמי כשנסעתי באוטו בשעת לילה מאוחרת. (אני הכי אוהבת לנהוג בשעות הקטנות של הלילה, כשהכביש חף משיגעון ולחץ, והכל יפה ורגוע יותר. כאילו אני לבד בעולם)

התשובה שלי הייתה חד משמעית. מאיפה שלא ניסיתי להפוך את זה, זעקה לי שורה אחת מול העיניים - שהמשפחה שלי יהיו בריאים ומאושרים. זו בקשה כללית, קצת משונה, שאני יכולה לפרק לגורמים וסעיפים שמרכיבים אותה.

אני משערת שהבריאות והאושר שלהם חשובים לי מאד. של אימא שלי, בעיקר. כי אבא שלי מקבל אותי מאז ומתמיד. הייתי רוצה שהיא תקבל אותי באושר כנה ולא בכורח הנסיבות. זה הכל שזור אחד בשני, בחבלים עבים ודקים.

אני יוצרת לנו זמן איכות, כאילו מכפרת על שאני לא מה שהיא הייתה רוצה שאהיה, על פעמים שאולי לקחתי אותה כמובן מאליו ועל חוסר הכנות שלי איתה. זה כל כך קשה ומעייף לקחת אחריות על רגשות של אחרים, במיוחד כשזה בא, לעתים, על חשבונך.

שאלה עצובה.

260adar

New member
וואו יש לי מלא

מסכן הג'יני היה בורח...

אני משערת שהוא היה מקציב 3 משאלות,
אז ככה:

1. בריאות לאמא ולי ולכל חולי עם ישראל.
2. פרנסה טובה, כדי שאוכל להביא ממני וממנה לפחות 5 ילדים.
ואם הוא יהיה מספיק לארג', גם סכום שיספיק להקים סוג של "בית דרור" לאלו שנזרקים/ות מבתים חרדים.
3.שיבוא המשיח.

ג'יני כבר לא יבוא, הפסקתי להאמין בו בערך מימי אלדין...
אז אני אמשיך להפנות את המשאלות שלי לאלוהים, שנתן לי את מה שאפילו לא העזתי לחלום עליו.

כל היום לא הפסקתי לחשוב על זה,
עוד פחות מחודש אנחנו חוגגות 5 שנים,

וואוו! אדרי! 5 שנים זה מדהים!

אני אומרת שזה שווה כתיבה!
תכתבי משהו!
(מודה באשמה! אני מתגעגעת לקרוא אותך!:))

PinkyRaSta

New member
את רוצה אותו בשטרות? במטבעות? בפולי קקאו? :]

ומה זה הרבה כסף? תגדירי הרבה

ולמה את צריכה את הכסף? (לביטחון? לעשות דברים שאת אוהבת? לקנות את כל הקניון?)
הרי אם מחרתיים (וזה הגיוני) יש מפולת כלכלית וכל הכסף בעולם (שבמילא אינו שריר וקיים) לא נחשב- את הרי לא צריכה את הכסף-
אז השאלה היא- מה את צריכה שהכסף נותן/ מקנה לך?

לא חושבת כזה רחוק. צריכה כסף

לקנות בתים צנועים למשפחתי,
ולהגשים חלומות של היקרים אליי באופן מיידי

בהתחלה, כשחשבתי על תשובה לשאלה הזו,

ניסיתי לחשוב על דברים בחיים הנוכחיים שלי, כאלה שקשורים ליום יום. זה אפילו לא עלה לי בראש, זה נראה כל כך לא מציאותי, ואני כבר הפסקתי לחלום על זה מזמן.

הייתי רוצה להכיר את אמא שלי.

max sg2

New member
זיכרון מושלם

לא בקטע קיטשי. זיכרון מושלם - לזכור כל מילה שקראתי בחיים, כל מילה ששמעתי, איפה ומתי ובאיזו סיטואציה זה קרה, ומי לבש מה ומה אכלתי לארוחת בוקר ב-4 ליוני 1995. לזכור הכל.

max sg2

New member
כן, סוג של.

אולי עדיף באמת לעשות אותו מושלם אך סלקטיבי... :)

קצינה1

New member
הייתי מבקשת

הייתי מבקשת הצלחה בתפקיד החדש שאני עושה עכשיו

מקווה שעניתי על התשובה והמטרה היא לא רק זוגיות וכו׳

New way 1991

New member
הייתי מבקשת שיהיה לי מה שצריך להיות לי

כי אלוקים יודע יותר טוב ממני.לא מתוך דתיות .אלא מהניסיון .
ובכ"ז אם נחדד את זה :
שמחת חיים ושלוות נפש .

למעלה