מה הייתי משנה בעצמי...

איזה כישרון את שואלת?

תשמעי...הייתי רוצה להיות חכמה.... אני אוהבת לרקוד- ויודעת (היטב...שוב נרקיסיסטיות- פויה!) אני...אוהבת לדבר- אוי זה באמת אין לי .. בכל מקרה- הכי הייתי רוצה לדעת לשמוח!!!!!! לקחת בקלות. לצחוק לדבר לשיר לצייר רק לשמוח!!!!! תודו שזה כישרון מיוחד!!

ועכשיו אחרי הפונקציה הרקורסיבית.

ותודה לתומר מנהל, חבר, שהוא גם גאון שאיך שהוא מצליח להסביר לי רקורסיה(יחי המלך החדש). רציתי לומר שהגבר המושלם בעיני הוא הבחור מהפרסומת.. 'HOT WATER SMALL GLASS' מקווה שאין שגיאות, אם יש מותר לי אני אראה לכם כרטיס נבחן.

Ez sLeeP

New member
המנטליות הישראלית ב-30 שניות,

ועלות מקסימלית. לא הייתי צריך פרסומת בערוץ 2 כדי שיסבירו לי מזה גסות רוח והתנהגות לא ראויה.
תומר, אולי גם אתה תסביר לי מזה רקורסיה? בעצם כבר נבחנתי על זה. זה לא צריך. ניפגש לכבוד הוד מעלתם המספרים המרוקבים והפונקציה הלוגריתמית?

המלצר!! לא הטייס. ותומר!

תזכיר לי כשניפגש להביא איתי את מה שקיבצתי ממה שהסברת לי באייסיקיו והדפסתי בשביל הבחינה מחר. זה משעשע

../images/Emo6.gif

אוי חופית את מלכה הרגת אותי באצמע עם "היי נדב היי תומר ..."
כשרון - אין לי מושג מה אני רוצה בתחום הזה תאמת...

חופיתוש- תני כיף!! וי אר דה סיים!

כל פעם שאני שומעת-ג'אסט ווטר פליז.. אני רצה לטלויזיה (זה לא כזה רחוק..אני קיבוצניקית עם בית פצפונצ'יק!) ובוהה בו. הוא אחלה של מושלם!! יפה לנו. ד"א- גם הטייס הוא פסדר גמור בפרסומת של ה-4 כוסות...

אמממ.. תורי? ../images/Emo13.gif

בתכל'ס זה שאלות די אישיות כאלה... אבל בגלל שראיתי שהרוב ענו- אז החלטתי גם... (לחץ חברתי ולחץ חברתי
)
גוף- אני מתההה להיות יותר גבוהה. אני בת 17 וחצי, ופאקינג 1.50 (גם זה בקושי
).. אבל חוצמזה אני דיי מסתדרת עם הגוף שלי
אופי- אממ.. לפעמים אני יותר מידי נפתחת לאנשים. "כמו ספר פתוח" כמו שכבר אמרו פה..
ואני שקרנית פשוט ג-ר-ו-ע-ה.. כשרע לי- אז כולם רואים את זה על הפרצוף שלי. קשה לי לשקר ולהגיד ש"הכל פסדר"..
שכל- כל האנשים שמכירים אותי טופ יכולים להעיד שאני הבנאדם הכי סנילי שיכול להיות. אומרים לי משו- ותוך חמש דקות אני שוכחת. לא הייתי מתנגדת לקצת יותר מאגר זיכרון
אישיות- אני בנאדם מאוד רגיש. אני בוכה דיי הרבה.. בואו נגיד שהייתי עוזרת בלי בעיה למילוי הכנרת.. חח ואני מאוד פסימית. קשה לי לראות את חצי הכוס המלאה. יענו, רק הכינוי שלי.. פעם זה היה "שריטה חיובית".. עכשיו כבר לא.
מעשים מהעבר- לא נראה לי שהייתי משנה משו דרסטי..
אהבה, משיכה- וואה- וואה... נקודה רגישה.
אני אגיד רק שאני לא יודעת אם אני מתחרטת- אבל זה בהחלט לא קל במצב הנוכחי..
"וזה כל כך קשה, זה כל כך קשה, למצוא טיפות של אושר בינתיים..."
ערכים ומצפון- לא נראה לי. הערכים שלי והאמונות שלי זה באמת דבר שאני שלמה איתו אצלי
חח, למרות שאני בטוחה שחלק מהאנשים היו רוצים לשנות את ערך השאלניות
אצלי...
כשרון- אממ.. לפעמים אני יכולה לשגע יותר מידי ת'שכל,
זהו, סיימתי!! אני לא בטוחה שמישו בכלל קרא את זה- אבל חפיף
לילה טופ.. טל.

אני קראתי../images/Emo3.gif

היי:] ואני לבינתיים לא עניתי על הסקר ,עדיין חושבת על זה...

Ez sLeeP

New member
לא כבר דיסקסנו על-כך שאני קורא הכל?

כן, אין לי חיים. מצטער.

למעלה