מה הייתי משנה בעצמי...

Arielcohen

New member
מה הייתי משנה בי ../images/Emo4.gif

שאלה כבדה אבל ממש! גוף - היו לי הרבה ISSUES עם הגוף שלי ורגעי שנאה מרובים, עניין שנעלם בהדרגה מאז שהתחלתי לחרוש את חדר הכושר לפני 4 חודשים... ריבועים עוד אין אבל שיפור ניכר יש, ואני די מרוצה פרצוף - הו הו... עור שומני ומגעיל, מיד. שיער ג'יפה, גם כן. אף מגעיל, גם. עיניים לא יפות, גם. בקיצור אני לא סובל את הפרצוף שלי והיחיד שישנה את זה הוא המנתח הפלסטי, ONE DAY

Arielcohen

New member
אה, ואופי

האמת? יש לי די אחלה אופי - אף פעם לא יורד על אף אחד (תכונה נדירה בשכבה שלי), ביישן, רגוע, מאכיל חתולים (השארתי את קאסי החתולה שלי בבית, רק שלא תעשה לי בלאגן! השבוע היא נרדמה לי על הג'ינס והוא נהיה מלא שערות), תורם לעניים, בקיצור למרות שאני לא מרגיש חשוב במיוחד ואנשים לא טורחים לספר לי מה קורה איתם (גיליתי לפני יומיים שלאחותי המבוגרת, 32, שהיא הכי קרובה אליי במשפחה, יש חבר כבר חצי שנה וכולם יודעים חוץ ממני) ולמרות שאנשים לא מתים עליי (המבטים החמוצים של השכנים כשהם רואים אותי מאכיל את חתולי השכונה), הבעיה זה בהם ולא בי. אני שלם עם עצמי

לירן מם

New member
אממממ...

גוף-בהחלט...יש לי מבנה גוף רחב לצערי, גנים דפוקים...ולא משנה מה..אני בחיים לא אראה רזה מדי...אז זו אכן בעיה... |צב|אופי-לא נראה לי שיש לי בעיות איתו..ברור שהוא לא מושלם, אבל נאי לא רוצה שהוא יהיה מושלם, איזה מן בנאדם אני אהיה..??!! |בום|שכל-יש לי שכל סביר...אין לי בעיות איתו...
אישיות-אני צריכה להפסיק לחשוב על כל דבר...זה מתחיל לשגע אותי...אני חושבת על זה שאני חושבת על משהו...זה פשוט מדהים עד כמה שזה מוזר ומפחיד... |וירוס|מעשים מן העבר-אממ נראה לי שבלי המעשים שלי מן העבר לא הייתי מי שאני היום..אז לא..אני לא רוצה לשנות את העבר שלי..(חוץ מאת בניית הגנום שלי..להוציא כמה דברים ולהחליף אותם בדברים אחרים...) |שמוליק|אהבה-חחח זה מצחיק האמת...ולא...חחח |אזהרה|ערכים ומצפון, אידיאולוגיה-נראה לי יש לי מספיק מכל אחד מהם...
יש לי דברים לשפר אצלי...שלא ממש נכנסים למשהו מהדברים שנתת...והאמת שאני לא יודעת לאיזו קטגוריה הם היו יכולים להכנס... 1-אני סנילית נרהא לי עוד יותר מתומר...ואני ממש אשמח אם התכונה הזאת תלך לעולמה כבר...(!!!) 2-אין לי תרבות דיון...אני ודיונים לא הולך ביחד....אני יכולה איכשהו להיות בסדר..אבל מבפנים אני אוכלת את עצמי...ונראה לי שזה נובע מהסניליות שלי..שאני חייבת להגיד דברים לפני שאני אשכח אותם..

noa135

New member
ביטחון עצמי רבותי~!!!

הכל נראה לי כ"כ שולי..אז לאחד מפריע העור השומני-הוא יכול לקחת אנטיביוטיקה והכל יעבור. לשני מפריע משקל- אם כ"כ קשה לו,הוא יעשה דיאטה והשלישי חש שהאף שלו עקום-ניתוח פלסטי החוכמה היא אחרת : החוכמה היא לדעת לאהוב את עצמך ולקבל את עצמך עם המגבלות אני יודעת שהכל נשמע קלישאה..אבל אם יש משהו אחר שאני הייתי משנה(כן כן) זה היה את הביטחון העצמי שלי. יהיתי רוצה לקבל את עצמי,וככה יאהבו אותי כי אין לכם מושג-יש לי חברות ממש ממש מכוערות ודוחות (בצורה אובייקטיבית,אפילו הורי אומרים לי את זה) אבל הן משדרות סקס, אהבה,שמיחת חיים ואושר-וכולם נלדקים עליהם!!!

lollapalooza

New member
קל לדבר

הלוואי והכל היה כ"כ פשוט. אנטיביוטיקה את אומרת
לא תמיד עוזר. דיאטה
ממש "קלי קלות". ניתוח פלסטי
שניה, אני מוציאה את אלפי השקלים שאין לי מהבנק. ובדרך גם מתגברת על הפחד מניתוחים. מה שולי פה תגידי, מה שולי
אנשים שופטים היום אנשים אחרים רק לפי איך שהם נראים. ואני אומרת לך את זה מנסיון. אני למשל (עם כל הצניעות) בנאדם שיכול להיות חברותי ומצחיק ומעניין, ברוך השם אני גם חושבת שאני די חכמה ויש לי אינטילגנציה בסיסית פלוס, ואני אחת שנותנת את הכל לחברים שלה (גם אם לא מקבלת מהם חזרה) אבל מה שמעניין אנשים זה איך אני נראית ובגלל שאני לא יפה מספיק אז הם בכלל לא רוצים להתחבר אליי. אני אישית חושבת שההפסד כולו שלהם, אבל תכלס-זה מה שגורם לחוסר ביטחון עצמי
זה מה שגורם לזה שבכל פעם שאני פוגשת אנשים חדשים אני בלחץ. זה מה שגורם לי לא לאהוב את עצמי ולא להיות שלמה עם עצמי. הכי קל זה להגיד שהכל שולי ושאפשר לסדר את כל הבעיות ה"קטנות" האלה, אבל זה לא תמיד נכון ולא תמיד אפשרי. יש אנשים שנלחמים כל החיים שלהם בהשמנה, או באיך שהפרצוף שלהם נראה או בכלמיני דברים כאלה ואחרים וכל זה רק כדי שאחרים יאהבו אותם ואז אולי הם יוכלו לאהוב את עצמם. איך בנאדם נורמלי יכול לאהוב אותו ולקבל את עצמו כמו שהוא כשהחברה מסביבו משדרת לו כל הזמן שמשהו לא בסדר אצלו
זה משהו שכל כך קל להגיד, מין קלישאה כזו של "העיקר שאתה שלם עם עצמך עם המגבלות שלך". זה לא תמיד עובד. מה לעשות. אוף אני מצטערת שהתפרצתי ככה בהודעה כזאת רגשנית אבל זה בדיוק מה שאני מרגישה ורציתי להגיד את זה.

noa135

New member
יש לי כמה וכמה תשובות בשבילך!!

אני בהמדנות ארשום לך מסר..אבל בתור התחלה אני רוצה להגיד לך משהו בחפוז..כי אינ צריכה לזוז. אאז ככה אני לא יודעת בת כמה את מותק אבל אני בחורה בת 18. כל החיים חייתי בצל החברה,אותם אנשים מתיחסים רע וקוטלים אם מישהו שוקל קצת יותר או השהאף שלו עקום.כל החיים הייתי במין "מירוץ" כזה אחרי החברה,האם אני טובה מספיק,רזה מספיק,יפה מספיק, עשירה מספיק.ככה זה אני מסכימה איתך ללא ספק שזו החברה וככל שגדלים הכל רק גדל והפערים עצומים יותר ויותר בכל תחום (יש לי הוכחה לזה..אחותי הקטנה חווה אותו דבר רק שזה בסדרי גודל עצמומים יותר..היא צעירה ממני ב6 שנים). כל החוכמה היא לומר :"לא,אני לא במירוץ הזה".אתם רוצים? סבבה,לכו על זה. אבל אני לטא חלק מזה,אני לא שייכת לזה-לא רוצה. ונכון, לא כולם יפים חכמים ועשירים.אז? לא מגיע לך כלום?! שוב,אני לא יודעת בת כמה את וכמה כבר עברת..אבל יום יבוא(תמיד אמרו לי את זה ולא האמנתי אבל הנה הגיע הרגע) ואני בצבא, ואנשים פוגשים אותך,בזכות מי שאת :מצחיקה מכוערת שמנה נחמדה מעצבנת וגועלית,הכל פועל עפי מי שאת! את יודעת מה אבא שלי מספר לי כבר חמש שניפ בערך? שאצלו בכיתה (לפני שלושים שנה אני אומרת לך ) היו לו שתי כוסיות מדהימות בשכבה, שכולם אבל כולם חיזרו אחריהם: הבנים רצו זיון (סחליחה על הביטוי( והבחורות רצו להיות חברות שלהם..כי הן היו "המקובלות" היום ..שלושים שנה אחרי: אחת גרושה ,וחיה בדירה מטר על מטר כי היא לא הגיע לכלום. והשניה<? לא נשואה בכלל.. עם שתי בנות מחוץ לנישואין. קחי את זה לאן שאת רוצה.אבל אולי תאמיני בעצמך קצת יותר.

Ez sLeeP

New member
יקירתי,

אני קצת צעיר ממך, בשנה, אם הבנתי נכון, ואפילו אני לא קונה את החרא הזה. ויסלחו לי כולם על השימוש בוריאציה הבוטה למילה 'צואה'. כל הכתיבה האקססיבית הזו נראית כמו מסע לשכנוע עצמי. כל הביטחון העצמי בעולם, או השידור של ביטחון עצמי, לא ירחיק אותך מן העובדה שאת (או אתה) לא מרוצה מאיך שאת/ה נראה. לעולם ועד, נהיה אסירים של תכתיבי החברה בנוגע למראה חיצוני, ונראה כי גם היפים בתבל נאבקים בתכתיבים אלו, מסיבותם - הם. ביטחון עצמי, או שידור של ביטחון עצמי, גם אם לא קיים, זה בהחלט פקטור שיכול לעזור ולקדם. אדם שמראה נוכחות, וביטחון הוא אדם מושך, ושנמשכים אליו.. בהעדר יופי מהמם (כפי שמוכתב לנו מלמעלה, ואנחנו אוהבים לחשוב שזהו הטעם האישי שלנו..), ביטחון עצמי יעזור. בהחלט. בקרב אנשים שמרגישים נוח עם עצמם, אנחנו נוטים להרגיש נוח עם עצמינו. זה כיף להיות בחברת אנשים שנראה שהם יודעים מה הם רוצים מהחיים. אז אני מסכים איתך, חצי/חצי כזה. בהצלחה בהמשך דרכך.

noa135

New member
תוספת קטנה...

אוקיי..יכול להיות שאנחנו לא אוהבים את המראה שלנו וזה הגיוני ונורמלי,אני לא מכירה הרבה אנשים שאוהבים את המראה שלהם..אבל גם אני לא אהבתי הרבה ביואני שיניתי!. הייתי שמנה מדי לטעמי-ירדתי 25 ק"ג..היה קשה אבל שווה ת'ביטחון שנוסף לי.כי חשבתי שככה ארגיש טוב יותר כלפי עצמי וכלפי החברה. לא אהבתי..כי היו לי המון פצעים על הפנים-הלכתי לרופא לקחתי תרופות וטיפלתי בזה..בד בבד גם לאט לאט התעניניתי בשימוש במייק אפ שעזר פלאים ועכשיו הפנים שלי מאוד מאוד יפות..הרבה יותר מבעבר. וזהו..כל אחד יכול לעשות קצת עוד עפ עצמו..על מנת לחוש טוב יותר זה קשה לא קל ולעיתים אולי מיותר אבל שווה לחלוטין!מניסיון!

Ez sLeeP

New member
יפה,

כך שאת מודה שלא יעזור, כולנו במרדף אחרי השיפור העצמי. ואין פסול בלרצות להיראות יותר טוב. מניסיון, הרבה קל יותר להרגיש טוב עם עצמך פנימית, כשהעטיפה החיצונית נוצצת. כל הכבוד על ה-25 קילו שהושלו.. אני הורדתי 15..

lollapalooza

New member
*עונה*

קודם כל, אני בת כמעט 21 ככה שאני מדברת איתך על מה שאני מרגישה לא שנה, לא שנתיים ולא חמש שנים. החכמה היא לומר "אני לא במירוץ הזה" כתבת. נכון, זה דבר מאוד חכם להגיד. השאלה היא אם אפשר לקיים אותו. כמו שאת עצמך אמרת, החברה שופטת אותנו לפי איך שאנחנו נראים, ואף אחד לא רוצה שהחברה תדחה אותו. אנחנו יכולים להגיד "זין על כולם אני עושה מה שבא לי" ותאמיני לי שזה המוטו שלי בחיים ממש, אבל יש גבול גם לזה. לאף אחד לא נעים שלא יאהבו אותו או שלא יתייחסו אליו רק בגלל הסיבה שהוא לא נראה טוב. אז אפשר להגיד עד מחר שהם אלו שמפסידים, אבל גם אני זו שמפסידה. מפסידה חברים, מפסידה חוויות. מה לעשות שאני יכולה להיות הכי חכמה והכי מצחיקה בעולם, אבל הרושם הראשוני הוא זה שקובע, אצל כולנו. אני לא נולדתי אתמול ועליי כבר לא יעבדו עם משפטים כמו "תהיי מי שאת ותשלימי עם עצמך וככה אנשים יאהבו אותך". אז פה אני אכנס קצת לפרטים שלמרות שהם מאוד אישיים אני אפרט אותם כי זה חשוב לי: יש לי כמה חברות אמיתיות שאוהבות אותי באמת, כי הן גרו איתי ומכירות אותי הכי טוב בעולם. מה עוד שלבנות פחות חשוב המראה החיצוני שלך. בתיכון כולם הכירו אותי וכולם התחברו איתי כי הייתי מגניבה ומצחיקה כזאת, אבל כשזה הגיע למה שקורה מעבר לשעות הלימודים, אף אחד לא הכיר אותי כי לא הייתי יפה וסטייליסטית כמו כולם ואולי לא היה נאה להם שאני אהיה איתם ליד אנשים שצריך "להרשים". אז כן, זו סיבה שטחית, ה"חברים" שלי שטחיים, ההפסד שלהם ומה אני עושה עם אנשים כאלה, אבל בזמנו, כשאת תלמידה בתיכון והחברים היחידים שלך עושים לך דבר כזה את מרגישה נורא. שלא לומר, את מפסידה חוויות של אנשים בגילך שלא יחזרו יותר. אז כן, כבר ניתקתי את הקשרים עם האנשים שהיו מגעילים אליי כי זה לא מגיע לי והיום יש לי חברים אחרים אבל לבטוח באנשים כבר הפסקתי מזמן. אני יכולה להגיד עד מחר שאני יותר שווה מכל הבחורות היפות שאין להן שכל, אבל כשאני הולכת עם חברה באיזה מקום, תמיד יבואו להתחיל רק איתה ואף פעם לא איתי. ועם כל ההרגשה שאני בנאדם טוב וכמה שאני אהיה שלמה עם עצמי ושאני "לא במשחק" של החברה, זה עדיין יכאב. בעניין הסיפור הקטן שלך על אבא שלך בסוף- להיות "כוסית מדהימה" זה לא הכל בחיים. לא אמרתי שזה מה שיוביל אותי אל האושר האולטימטיבי. אבל כן, זה עוזר, זה פותח דלתות, זה מקל עלייך בחיים, גם אם תנסי להכחיש. זה ברור שאם מישהי היא יפה וזהו, ולא יהיה לה שום דבר בתוך הראש, היא לא תגיע רחוק, אבל לה יהיו יותר הזדמנויות בחיים. ואין לי כוח לדון בזה יותר.

Ez sLeeP

New member
מוכר,

ואני חושב שרק לאחרונה יצאתי מן המצב הזה, ואולי זה אחת מהסיבות לאושר הפתאומי שתקף אותי ביומולדת 17. לפעמים יש את ההרגשה הזו, של בחוץ, שכולם עושים דברים ולא ממש רוצים אותך שם. תיכון היא אינה תקופה מטפחת. וצר לי על אותם אנשים שלעולם לא יסתכלו על התקופה הזו בחייהם עם חיוך, כי זה גורע. אין זה אומר שלא ינהלו חיים משגשגים ושלמים לאחר-מכן. להיפך, יש את הקלישאה הזו, שאנשים שלא הצליחו בתיכון נוטים להצליח ולהתבלט אח"כ, אולי מתוך הרצון הזה לבלוט אחרי שנים של דכדוך. הדס יקירתי, אין לי ספק ולו אחד שאת בנאדם נפלא, ואדם שנותן מעצמו כדי לגרום לאנשים אחרים להרגיש טוב עם עצמם, כנראה שטוב לו בעצמו, וזה הכי חשוב. *שש לפגוש אותך* יו, אני מושי בטירוף. Hug me, I'm beautiful!
נדבו'ש.

noa135

New member
אוקיי..לא נדון בזה יותר אבל אני רק

רוצה לומר לך דבר אחד.. את לא צריכה לענות ולהשיב על זה בירייות..רק לחשוב על זה: אני מכירה המון בחורות וחברות שלי שהן דיי "נעל" אבל הן מרגישות חכמות לאללה. אני מכירה הרבה שמנות שהולכות בצורה שכוסיות הכי "שוות" הולכות ומרגישות כוסיות. אני מכירה מכוערות שבטוחות שהן מי יוניברס.. אז תאמיני לי-הכל הרגשה. אם לא טוב לך עם משהו..תעשי שינוי אחרת,אל תקטרי..חבל. מי ששטחי..יהיה שטחי תמיד..ואני לא רוצה שיסתובב לידי..מטצערת. טוב לי עם מי שאני.קיבללתי את עצמי.אני מרגישה יפה ושוה. בכל מקום שאליו אני הולכת מכירים אותי לאט לאט ובטוח,ומי שבאמת מכיר אותי -אוהב אותי מאוד! כי אני יפה וחמודה ומקסימה ויודעת לתת הרבה. שחצנית אני? יהירה? לא..השלמתי עם מי שאני. וטוב לי!

sharonili

New member
מה הייתי משנה בעצמי? אז ככה......

קודם כל שלום לך! הייתי משנה בעמי את הדברים הנ"ל: גוף: גובה כי אני נמוכה 157 ס"מ אישיות ואופי אני נפגעת מהר ועצבנית יותר מדי והתכונה הכי גרועה שאני לו סולחת ולא שוכחת וזה רה.... הייתי רוצה לשנות! אהבה: אני לסבית ואין לי בעיה אם זה! שכל: להיות יותר חכמה (בלימודים) זהו כל השאר בסיידר אבל למי אכפת??? מי שאוהב אותי יקבל אותי איך שאני.. ומה את היית משנה אצלך? מחכה לתשובה!

כעת, לפניח תחילת הפונקציות הרקורסיב

יות, אני אגיב. (צריך לתת יותר מקום לכותרת לא?)
אוקיי כאן יש הכרזה! לפני פחות משבוע החלטתי עם עצמי פה אחד (ואל תצחו זה די קשה להחליט עם עצמי פה אחד, לכל אחד ממני יש דעה לגמרי שונה-ואני לא צוחקת), שאני מתחילה לאהוב את הגוף שלי. לחשוב שהוא יפה חושני וכל השיט. וזה מתחיל לעבוד, כל פעם שאני עומדת מול המראה בטענה הנדושה "אני שמנה" אני מיד מעבירה אותה בהכרזה חדשה "יש לי גוף מהמם". כי עשיתי חשבון. שון אוהב את הגוף שלי, אנחנו כבר לא בתקופה שזו בעייה להיות רקדנית קצת מלאה, המראה שלי הוא לא דבר משמעותי לי בפני החברה (אני לא צריכה לתפוס בחורים או משהו), כך שנגיד והגוף שלי לא היה יפה (והוא פשוט מהמם) זה לא אמור להפריע לי בשום אופן! => שחררתי (לא נוד, שחררתי את הסיפור והתיסבוך הזה מהגוף). והיום אני מסתכלת במראה ומחפשת את כל הדברים היפים והמקסימים בגוף שלי וחושבת שהוא יפה. אבל אם לענות על השאלה,...., הייתי רוצה להיות רזה יותר וגבוהה יותר, עם פוינט יותר חזק, טרנ אווט יותר טוב, כתפיים פחות עולות, צוור יותר ארו.
|צב| הגעתי למסקנה הזאת לפני כמה ימים. אני לא מגניבה מספיק בשבילי. כאילו בגדול מאוד טוב לי עם האופי שלי אני חושבת שכשבן אדם פוגש אותי ומכיר אותי באמת יש לי אופי מצויין ובדרך כלל אין לי שום בעייות. אבל יש כמה, בגלל שאני כל כך אימפולסיבית ואמוציונאלית זה לא משאיר לי מקום לקוליות, שזה לפעמים מבאס, כי אני כמו ספר פתוח קצת יותר מידי... יש עוד בעייה שליד אנשים שאני חסרת ביטחון בגלל הימצאותם אני מתנהגת עם "קישוטים" ואז נראת טיפשית ממש. בגדול אין לי בעיות איתי. |בום| שכל. אממממ. זה מעניין. אני חושבת שמכל הדברים בי, המחשבה זה הדבר שאני באמת באמת הכי אוהבת. אי אפשר להסביר, יש אולי שני אנשים בעולם שמצליחים לראות דרכי גם את המחשבה שלי, אני מסתכלת על דבר כל דבר, קשה לי להסביר את זה. עוד משהו שמאפיין את המחשבה זה "מחפש מהות בכל שטות" (הבן של ארצי).
(מה זה בכלל ספוילר, אה מהמילה ספויל, יענו מקלקל), אישיות. בשפע. הייתי רוצה לקחת פחות ללב. אני אומרת את זה ככה ומאחורי זה יש המון מחשבה, ניתוח, פגיעות, אהבה. אבל הקטע הוא שבכל רע יש טוב ולהפך ולכן לא הייתי משנה את זה בגדול אלא רק במקומות מסויימים, כי הלקחת ללב הזה מביא אותי לרמות מאוד גבוהות של אושר כי אני מעבירה דברים דרכי, ומצד שני הצד החשוך שלו, יוצא לפעמים להיות עסוקה המון זמן בדברים שחבל להתעסק איתם. הייתי רוצה להתחשב פחות במה שחושבים אנשים עליי. יש עוד באמת המון דברים, לפני יום כיפור עשיתי רשימה ואני עובדת עליהם, אולי יום כיפור הבא אני אשתף אתכם בחלקים מהרשימה. יש עוד מיליונים של דברים באמת, נדמה לי שהמצב של המודעות העצמית שלי לפעמים כל כך מעצבן אותי. למי שהגיע עד לפה (היי נדב, היי תומר, היי נועה, היי גל, מה שלומכם? כל הכבוד לכם) מגיע |צל"ש| ועד שימציאו אייקון כזה ניתןם לכם
|וירוס| אוקיי. לרוב גם אני עונה את זה. כי אני באמת ובתמים מאמינה בכל נפשי ומאודי שהכל הכל הכל הכל בחיים מוביל לדברים טובים לבסוף (כמובן אם יודעים לנתב אותו לזה). ואני לא רק מאמינה בזה, אני בודקת את זה. מתוך כל אירוע קשה ולא נעים שעברתי בעבר צמח המון המון טוב. אבל אם נגיד מהלך הארועים, פיתוח האישיות וכו' לא היה משתנה כלל אלא רק באופן כירוגי וסטרילי הייתי מוציאה אותם אז אני מניחה שזה היה כל השתלשלות העניינים כפי שהייתה עד עכשיו עם האיש (נו תתרגם לאנגלית). הייתי משנה חוויה חברתית טראומטית שקרתה בכיתה י'. הייתי משנה עוד כל מיני חוויות לא נעימות שקרו ביסודי. הייתי הולכת לתיכון אלון ללמוד מחול. ושוב כל אלא עם הסטריליזציה בהוצאה שלהם. |שמוליק| אמממ זה עניין מעניין...אני נמשכת לסוג מסויים של גברים...ממ...איך נגדיר אותם-הומואים!!! שזה בעייתי קצת. נגיד הכל היה מושלם אם הייתי יכולה להיות בן שמתנשק עם בן, רק פעם אחת רק לרגע. כן יש בזה מין ההרס העצמי שלי וזה לא דבר שצריך לעודד! |אזהרה| אוהבת את מערכת הערכים והמצפון שלי בדיוק כמו שהיא. נכון אני יותר מידי מצפונית, זה מעצבן אותי, אני מרגישה רע על דברים שאני לא צריכה להרגיש לגביהם רע, אבל המצפון שלי הוא נפלא בעיני ובכלל אני משתדלת להיות בת אדם שרוב מעשיה באים ממקומות טהורים של ערכים ועשיית טוב לאחרים. אני עוד לא לגמרי שם, אבל כל מעשה שלי נבחן תמיד במבחן המוסריות, לפעמים הוא לא עובר אותו ונעשה בכל מקרה, אבל במודע לחלוטין. אידיאולוגיה, זה כבר יותר מסובך.
עכשיו יש לי רעיון-איזה כשרונות הייתם רוצים שיהיו לכם. יש לי את כל מה שאני אוהבת לעשות ובדיוק במידה שהייתי רוצה שיהיה לי(כאילו הייתי רוצה מהכל יותר אבל באותו יחס בחלוקה בין הכשרונות). הבעייה היחידה היא החיבור שלי שלפעמים הוא קשה לי ואפילו מאוד קשה לי. אבל כשאני מתחברת אין עליי (בעיני בלבד,כן). וול וול. סיימתי, סליחה אם יצאתי יותר מידי, בפפכסה, כי השתדלתי לתת חומר גולמי של האמת שלי לגבי עצמי וזה משהו לא מתורבת ולכן עלול להראות שלא במידות טובות ובנימוס. אז סליחה. וואוו עכשיו אני באמת לא חושבת שמישהו נשאר...

Ez sLeeP

New member
אז כן, חייכתי.. ../images/Emo6.gif

איזה כיף לדעת שאת גורמת לאנשים לחייך. אני אוהב לקרוא, ומשתדל לקרוא כל מה שאנשים רושמים, משום שאני דוגל עצום של הדדיות, והייתי רוצה לדעת שקוראים את כל מה שאני כותב.. אני חושב שאגיב על הכתוב בפרטי. ויש על מה להגיב. אם לא אמרתי לך את זה מספיק, את אחת מהאנשים היותר מקסימים וכובשים שפגשתי מעודי.

למעלה