מה הייתי משנה בעצמי...
נכון זה הקטע של נועה...הסקרים וכו', אבל כיוון שאין לי שום כוונה או רצון להשתלט על ממלכת הסקרים או להיכנס לתחומים לא לי, אני לא מהווה לבלונדינית הכי חכמה (חוץ ממישל חברה שלי) שאני מכירה שום איום. אז ככה. מה הייתם משנים בעצמכם בתחומים הבאים:
גוף
אופי (מבחינת התנהגות). |בום| שכל (דוגמה שיטחית-אני הומני ומעדיף להיות ריאלי, קל לי לזכור בעל פה אבל אני לא מבין לעומק את הדברים)
אישיות. שונה מאופי, זה אתם כלפי עצמכם ולא כלפי אחרים. |וירוס| (שיו חייבים אייקון כזה). מעשים מן העבר. |שמוליק| (עכשיו אמור לצוץ קיפוד כאילו...) אהבה, או ליתר דיוק, משיכה. סוג אנשים שאתם נמשכים אליכם ולא הייתם רוצים. |אזהרה| (זה באמת יש)ערכים ומצפון. יותר פחות, במקומות מסויימים, אידיאולוגיה.
אין לי עוד רעיונות, היו לי קודם, אולי יהיו אחר כך, אבל תוסיפו משל עצמכם ואז כולם יענו גם על זה. דורש שת"פ!!! והפעם אני עונה בסוף...
נכון זה הקטע של נועה...הסקרים וכו', אבל כיוון שאין לי שום כוונה או רצון להשתלט על ממלכת הסקרים או להיכנס לתחומים לא לי, אני לא מהווה לבלונדינית הכי חכמה (חוץ ממישל חברה שלי) שאני מכירה שום איום. אז ככה. מה הייתם משנים בעצמכם בתחומים הבאים: