מה הייתי משנה בעצמי...

מה הייתי משנה בעצמי...

נכון זה הקטע של נועה...הסקרים וכו', אבל כיוון שאין לי שום כוונה או רצון להשתלט על ממלכת הסקרים או להיכנס לתחומים לא לי, אני לא מהווה לבלונדינית הכי חכמה (חוץ ממישל חברה שלי) שאני מכירה שום איום. אז ככה. מה הייתם משנים בעצמכם בתחומים הבאים:
גוף |צב| אופי (מבחינת התנהגות). |בום| שכל (דוגמה שיטחית-אני הומני ומעדיף להיות ריאלי, קל לי לזכור בעל פה אבל אני לא מבין לעומק את הדברים)
אישיות. שונה מאופי, זה אתם כלפי עצמכם ולא כלפי אחרים. |וירוס| (שיו חייבים אייקון כזה). מעשים מן העבר. |שמוליק| (עכשיו אמור לצוץ קיפוד כאילו...) אהבה, או ליתר דיוק, משיכה. סוג אנשים שאתם נמשכים אליכם ולא הייתם רוצים. |אזהרה| (זה באמת יש)ערכים ומצפון. יותר פחות, במקומות מסויימים, אידיאולוגיה.
אין לי עוד רעיונות, היו לי קודם, אולי יהיו אחר כך, אבל תוסיפו משל עצמכם ואז כולם יענו גם על זה. דורש שת"פ!!! והפעם אני עונה בסוף...

נו נו נו! פויה! לא יפה...

זהירות- הודעה מוזרה! ככה? עכשיו יעדיפו אותך ולא יענו לי לסקרים. את רוצה שאני אבכה?? סתם אהובתי!! אני יודעת שאין כמוני....סתם-זה היה באמת סתם! את הכי טובה בעולם. חרוז. בכל אופן- הייתי משנה- לא גוף...אם כי פנים. כמובן שאני לא מרוצה משאר הדברים שציינת. זה יהיה פלצני מידי אם אני אגיד שלא אכפת לי....כי אכפת. תשמעי...אני דיי בסדר עם האופי שלי (ויש מליונים שיחלקו עלי) אני פסדר עם השכל- בכל זאת- עד כמה אפשר לדרוש מקיבוצניקית בלונדינית (זה מתחיל להימאס!) מצפון- להה...אין לי כזה..סתם יש אבל זה כי צריך להיות- אחרת לא הייתי בנאדם. אה זה בכלל מתקשר לאידיאולוגיה..לא חשוב ואת האהבה- אני לא בטוחה מה הכוונה.... לבנים או לא בנות? אז לא. אני בהחלט לא רוצה לשנות. אני חושבת שאני ובנים הולך טוב, למה לי לשנות? ולסיכום יפתי- היתה זאת הודעה הזויה, ואין לי מושג למה אני מדברת עברית רהוטה. אולי כי ראיתי עכשיו מערכון של החמישייה שדיברו בחרוזים ומילים יפות על תקיעות בתחת- היה מצחיק. לסיכום האמיתי- אין אין עלייך-מתה עלייך...!

../images/Emo139.gifחג מולד שמח

דבר אחד הייתי משנה אבל לא בי באחרים. את ההערכה שלהם אלי
אני מרגיש מזולזל חברתית מספיק עם האפליות לשחורים קטנים
מספיק עם האמריקאים
סדאם זכאי

אממ... חופית זה קשה!!

אני חושבת שהייתי משנה את המצפון שלי. אכפת לי יותר מדי. אם למשל מישהו פגע מי ממש קשה, אז אני לא מאלה שיגידו "הלוואי שיקרה לו משהו".. ההפך, אם אני אראה אותו פגוע, אני אצטער בשבילו ואנסה לעזור לו. התכונה הזאת היא מעצבנת לפעמים. וגם אני יותר מדי ישירה. אני אומרת את מה שאני רוצה. ולפעמים זה מסבך אותי בצרות.

אפצייייייייייייייי../images/Emo187.gif

מה הייתי משנה בי??? הרבה את האמת... הייתי מורידה את הבטן(מה יש להיות רזה זה יפה..)ואולי קצת יותר גובה לא היה מזיק לי. את האופי שלי אני דווקא אוהבת לא יודעת למה , אני מסתדרת איתו .. שכל- אולי לשמן ברגים אבל בנתיים אין לי תלונות מעשים מהעבר וואו יש מלא שהייתי משנה ולא אני לא רוצה לדבר על זה לא עכשיו ולא אף פעם אני אומרת יש סיבה שהם בעבר אולי בשביל שאני אשכח אותם..(הלוואי..) אהבה- אפשר לדלג?????????????????????????????????????????

lollapalooza

New member
הממ... עניין כאוב.

מה הייתי משנה
גוף- הכל. חוץ מהעיניים. (ואני לא אפרט)
אופי- הממ... אני די אוהבת את האופי שלי. אולי לא להוציא עצבים על אנשים חפים מפשע.
שכל- תודה לאל, אין תלונות, אבל לא הייתי מתנגדת להיות יותר חכמה. זה אחד הדברים שכן אפשר לשנות ואני משתדלת ללמוד כמה שיותר.
אישיות
קצת קשה. לאהוב את עצמי.
מעשים מן העבר: הרבה שטויות שעשיתי, ושוב אני לא אפרט.
אהבה... אין אהבה, אין מה לשנות. משיכה
גם לא רוצה לשנות.
ערכים ומצפון- כמו הרבה אנשים, הייתי רוצה שהמצפון לא יציק לי ברגעים מסויימים (כמו למשל כשאני נורא רוצה ללכת להופעה בתיאטרון אבל המצפון לא מרשה בשישי בערב) ושאני פעם באמת אדע באילו ערכים אני מאמינה. הממ... אידיאולוגיה זה חלק מעניין הערכים
יש כמה דברים שאני מאמינה בהם, אבל קשה לי להגדיר את זה כאידיאולוגיה. וזהו לא

תשובות

- גוף - אין לי מה לשנות, לא רוצה לשנות ... - אופי - בזכות האופי שלי אני מי שאני ולכן לשנות אני בהחלט לא רוצה. - שכל - אולי להיות פחות סנילי - אישיות - שוב לא רוצה לשנות - מעשים מן העבר - אני לא מצטער על כלום, מלבד דבר אחד שאני לא מצליח להשלים איתו - אהבה - או יש המון מה לשפר ולשנות פה
- ערכים - אני שלם עם הערכים והמצפון שלי.

בלעעע

גוף- כן, כן, כן, אם רק היה אפשר... קחו את החלק התחתון (תחת ומטה...), תשאירו לי את הבטן החזה והראש... אני אסתדר עם כל השאר... אופי- אופי של עצמי קשה לי לשפוט, אבל הסביבה מראה שביעות רצון ברוב התחומים... שכל- תמיד אפשר להוסיף אישיות- אני גאה במי שאני, לא הייתי משנה כלום... מעשים מן העבר- ואייי הרבה... שנתתי לאנשים ללכת... ועוד כמה דברים שקשה לי לסלוח לעצמי עליהם... אהבה- פה הפאק הכי גדול שלי, ביום שיהיה לי קשר נורמלי ולא טלנובלי אני אחיה בשלום... בינתיים, הלב שבור ואהבה אין... ערכים- אין ערכים, יש יותר מידי מצפון... שגם זה לא דבר טוב...

Ez sLeeP

New member
סובל מנדודי שינה?

הצטרף לנרדמים על הספה, ובדרך למיטה - עוצרים במחשב. עוד היום! ננסה שוב, בתקווה שהפעם הכל לא יימחק. הפעם גם נשתמש בשיטת 'העתק והדבק' המוכרת. ישתבח שמה. סדאם אשם?
גוף - מכיר אנשים מעטים שמרוצים מגופם ולא היו רוצים לשנות דבר. תיקון. לא מכיר אף אחד כזה. תומר, אתה משקר. אולי קצת מקמר את העובדות. חשוב שוב, תענה לעצמך בלב. זה פגם אנושי כזה. ההודים בהכחשה. אולי פגם אנושי-מערבי. מצד שני, כל השענטי הזה תמיד נראה לי כמגמה חתרנית בדרך לקפיטליזם הבלתי-ממסדי. פרובוקטיבי? זה אני. צרו קשר בסיבות פסח, יכול להיות שעד אז אשיג את מבוקשי המינמלי (יש גם כזה הדורש מאמץ רב יותר) באשר לגוף האנושי. |צב| אני חושב שהייתי רוצה להיות קצת יותר סוציומט. זה לא מתוך יומרה. יש בי רגעים שאני חושב שהייתי מרוצה יותר אם רק הייתי מנמיך ציפיות, ומקריב פחות מן ההקרבה העצמית הזו למען אחרים. אולי אז הדרך להדדיות היתה מתקצרת, וחוסכת המון כאב לב. |בום| אני לא בטוח אם ריאליות והומאניות מתקשרות לשכל. אולי בדרך של חשיבה, ולא בתוצאות בשטח - כלומר, לימודים. אולי בעקיפין. הייתי שמח לולא הצלחה במתמטיקה היתה באה ללא השקעה מינימלית, או בכלל. איך אמר לי המורה למת"מ ביום ההולדת? לבגרות אתה לא תגיע. אתה תיכשל. למדתי להקשיב לחכמים ממני. |וירוס| (אולי זעקת החופית נשמעה?) - אמרתי, ואומר שוב. מעשי העבר שעליהם אנו מביטים חרטה מקומם כמעשים שהתבצעו. לולא היו נעשים, לא היינו מתחרטים עליהם, וכן, לא היה לנו ממה ללמוד בעתיד.
(ספוילרים? בפורום עברי לידר?
) - אסתכן ביציאה מן המגירה הנרקסיסטית, ואומר כי אני מרוצה מאוד מאישיות שלי. אני מוכן לתת דין, ומשא ומתן בנושא. |שמוליק? השמיע קול| טרם הגדרתי, או הוגדר עבורי מכורח המציאות, ה"טייפ" שלי. רק שלא יהיו הרבה שיערות על הגב. |אזהרה| היו בי רגעים שהייתי רוצה להיות יותר אינסטנקטיבי, אימפולסיבי, ומונע ע"י הרגש מאשר מחשבה אינטנסיבית, מחושבת, וקונסטנטיבית על ערכים ומצפון. אידיאולוגיה? יש לי אידיאולגיה בריאה מאוד לחיים. אולי אוציא על זה ספר, ועד אז יישכחו מושגים כמו 'קיטש' ו'ברור מאליו'. שיהיה לילה טוב. חופית, חסר לך שאת לא מגיבה. רק בשבילך כתבתי. אה, וכמדומני הכותרת הקודמת היתה (בפעם האחרונה שניסיתי להגיב להודעה זו): "משימה קשה. המשימות היחידות ששוות את ההשקעה.." נשיקות! נדבו'ש.

אני לא משקר

שנים (ואני מתכוון שנים) שלא הייתי מרוצה מהגוף שלי. אבל היום - אני דווקא מאוד מרוצה אני לא אתנגד לאיזה שריר פה שריר שם אבל אותם אני יכול להשיג אם אני רק אזיז את התחת העצלן שלי.... אני מרוצה מהגוף שלי ואני אומר את זה מכל ה

Ez sLeeP

New member
בהחלט,

ויש הבדל בין מרוצה, לבין אם ניתנה לך ההזדמנות לשנות (ללא מאמץ, כסף, וכיו"ב..). יאללה תומר-בייב, למכון כושר!

bscua bscua bscua

אני חושבת שאני אתחיל לכות הודעות שלמות באנגלית (כמו הכותרת, עברית רק שהמחשב על אנגלית) כדי שיתחילו להתאמץ בשביל לקרוא אותם. אני חושבת שבסך הכל אתה אחלה עם עצמך, וטוב לך. גוף, זה הדבר הכי מזערי (הלוואי שהיה מזערי), קטן וטיפשי. זאת כמובן בהשוואה לכל שאר הדברים. שהם המון חשובים. וגוף זה המון חשוב בשביל הערכה עצית בלהבלה בלה אבל בגדול זה פשוט כלום..... וכבוד הוא לי, זה משהו מדהים, כל פעם אתה עושה לי הרגשה טובה מחדש.... אני נותנת רק משימות קשות, או בכלל לא.

lollapalooza

New member
משעשע../images/Emo35.gif מי../images/Emo35.gif נדב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מה פתאום
הבחור מייבש לאללה. אנחנו סתם מתחנפים אליו כי לא נעים לנו להגיד לו שהוא כותב חרא. באמת. yeah, right אין על נדבי בכתיבה. (ושלא יעלה לך לראש מותק
)

יאללה ננסה

גוף-ברור שגובה,זה מתסכל להיות הכי גדול בבית ולשמוע על איך כל הקטנים הולכים להסתכל עליך מלמעלה,לא נתפס,שערוריה,איפה ההיגיון של אל הגובה?! אופי-טוב ברור שיש דברים קטנים אבל בעיקרון אני לא הייתי משנה יותר מידי,וגם ככה לא הייתי יכול להיות מושלם אז אם להיות חסר בדברים מסוימים,אני אשאיר את החסרונות שכבר יש לי,לפחות הם מוכרים. שכל-אוי זה ישמע שחצני(רק נשמע ככה)אבל אני חושב שדווקא הייתי מוריד משהו,את הקטע של להיות ביקורתי מאוד וספקן מאוד,הייתי רוצה לדעת פעם איך זה לחיות חיים בלי לרצות להבין כל דבר,בלי לדעת כל מיני עובדות חסרות ערך,וכל השטויות האלה. אישיות עם עצמי אני מסתדר לא רע..נראה לי,בדרך כלל.אולי קצת יותר ביטחון עצמי כלפי עצמי לא היה מזיק. מעשים מהעברמה פה הקטע?אם אני מתחרט?פעם הייתי ממש ילד רע,ועכשיו אני ההפך..אז..אבל אני לא מתחרט,ממש לא,זה היה נורא כיף. משהו שאני כן מתחרט,וזה גם קשור לעתיד-הייתי נוראי בלשמור על קשרים,וככה גם עכשיו..אני מסוגל לשכוח לחלוטין מאנשים שנורא אכפת לי מהם,אם לא נדבר קצת זמן בטלפון ואז הכל יתגלגל...ואז כבר מאוחר..בקיצור-חרא אהבה/משיכהלא קיים סוג כזה של אנשים,סדאם למשל לא עושה לי את זה. ערכים ומצפון כאן אני חושב שאני חוזר לנקודה של ספקנות וביקורת,אם היה לי קצת הרבה פחות מזה אז היה לי קצת הרבה פחות ערכים ומצפון שזה אמנם רע,אבל זה מעניין אותי איזה בנאדם הייתי אם הייתי בלי כל המעמסה הזאת..אידיאולוגיה..גם פה,למה לעזאזל אני חייב אידיאולוגיה?למה אני לא יכול להיות כמו מליוני אחרים שחיים בלי שום אידיאולוגיה?!זה 'גראונדד פור לייפ'.סקרו מי. אני חושב שעניתי על הכל..בטח יותר מידי ארוך,לא נורא,אני נראה לי שוב חולה,אז מותר לי,וזה מבעס להרגיש שוב שאתה חולה אחרי שחשבת שאתה מבריא..פתאום הגרון מעצבן,אוףףף.למה אני שוכח לקחת תרופות למה??את זה הייתי משנה בי,ועוד איך.זיכררוווון.

למעלה