מה היה לנו הלילה

בסוף זה יהיה ויני דל נגרו וכולם יבכו

לגבי קאליפרי [דיברו עליו, כן יגיע או לא יגיע ל-NBA], הוא יוצא לראות תיכוניסטים בקנדה, אז כנראה שהוא יהיה חלק מקנטאקי גם בשנה הבאה. אפשר לסמן עליו איקס.
&nbsp
קווין אולי טוען שהוא נשאר ביוקון. להאמין לו?
&nbsp
בילי דונובן נראה כמו מועמד בכיר, אבל משום מה התחושה שלי היא שהוא יגמור בוושינגטון עם בראדלי ביל [שיחק תחתיו בפלורידה]. זו סתם תחושה. אפשר לומר את זה גם על קאליפרי עוד שנתיים [אימן את וול בקנטאקי / או בשיקאגו - אימן את רוז בממפיס].

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם פרסונס סיים את העונה

במקרה של רונדו לדעתי זאת פציעה פיקטיבית והפרימדונה הזה פשוט לא רוצה לשחק שם יותר.
&nbsp
&nbsp

לדעתי שנה הבאה הוא בניקס...

קבוצות פלייאוף לא ירצו לגעת בו, גם פציע, גם הד-קייס לא קטן, וגם כבר לא אותו שחקן שסחף את בוסטון לאליפות.
&nbsp
הקבוצות שירצו אותו זה רק קבוצות גמורות כמו הניקס שיקוו שמגדל הקלפים הרעוע איכשהו יחזיק למשהו...
&nbsp
אופציה נוספת זה פילי שנמצאת כרגע בלי רכז, אבל קשה לי להאמין שרונדו יבזבז את השנים הטובות שלו על קבוצה בבנייה איטית, בעיר משעממת כמו פילדלפיה.
&nbsp
יש גם את הלייקרס, אבל לדעתי קובי לא ירצה אותו שם
&nbsp
בקיצור...ניקס...

לא ידעתי...אוקי אז גם הלייקרס מועמדת רצינית...

אבל זה יהיה צעד די מטומטמם, כי קלארקסון נראה כמו צעיר מבטיח שיכול בכיף להיות הרכז ליד קובי בשנה-שנתיים הקרובות...
&nbsp
מצד שני, קובי ממש לא ירצה לבזבז את דמדומי הקריירה שלו על תאנקינג, כך שסביר להניח ששוב הלייקרס ינסו להביא איזה כוכב או שניים במהלך אינסטנט בשביל לנסות לדוג עוד איזה פלייאוף...
בחוזקה הנוכחית של המערב, מאוד קשה לי לראות את זה קורה, אפילו אם יביאו את רונדו ועוד איזה פרנצ'ייז גדול נוסף...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה זה מועמדת רצינית?

הלייקרס הם המועמדים הכמעט וודאים לקלוט את רונדו.
לפי השמועות מהימים האחרונים, הוא תכנן לחתום שם בכל מקרה בתום העונה הנוכחית.
&nbsp
כמו שזה נראה כרגע, חתימה של רונדו בכל קבוצה שהיא לא הלייקרס תהיה מפתיעה.

rapgamer4ever

New member
אם מישהו עוד חשב שרונדו יכול להיות רכז דרג שני בליגה

אני חושב שהוא כבר קיבל את התשובה.
רונדו הוא סתם שם גדול, הלייקרס צריכים להשקיע בעתיד שלהם במקום לשלם לרכז פותח מתחת לממוצע שכבר עבר את השיא שלו ומשחק הפוך מהכיוון אליו הליגה הולכת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אוברייטד, כל מילה מעבר לזה תהיה מיותרת.

אני לא אוהב שאתם מסיימים לרונדו את הקריירה ככה

נכון שמאז שהוא הגיע לדאלאס הוא בושה וחרפה ולא מסוגל לקלוע מהעונשין גם אם החיים שלו תלויים בזה.
אבל בראש ובראשונה זה שחקן נשמה ואם הוא מרגיש שחרא לו בדאלאס אז לא יעזור כלום, הוא פשוט לא ישחק כדורסל.
מזכיר לכם שהיה לו 10.8 אס' למשחק בעונה הנוכחית בבוסטון, אמנם ירד בנק' אבל אני מאמין שזה עדיין היה רונדו הישן והטוב והסכסוכים בדאלאס שרפו הכל.

rapgamer4ever

New member
תשמע- לרונדו נגמרו התירוצים

עברו שנתיים וחצי מהפעם האחרונה שרונדו היה סוג של שחקן מוביל בליגה. כבר אי אפשר להשתמש בטיעון של פציעות, אי אפשר לומר שאין לו מוטיבציה, אי אפשר לומר שהוא נמצא בסיטואציה לא נוחה.הוא רכז פותח בקבוצת פלייאוף שיש לה מינימום אגו ויחסית הרבה קליעה סביבו. עדיין הוא פשוט משחק לא טוב.
&nbsp
אני לא חושב שהוא שחקן נשמה, דיברו בזמנו שרונדו לא קיבל חוזה מקסימום בבוסטון כי הוא נחשב לקצת בעייתי מבחינה חברתית. אנחנו רואים את זה עכשיו גם במאבס.
&nbsp
רונדו עשה מספרי אסיסטים טובים בבוסטון אבל הקבוצה חזקה יותר בלעדיו.
&nbsp
אולי אנחנו ממהרים לקבור לו את הקריירה כי יש לו עוד הרבה שנים כרכז פותח אבל אני לא רואה אותו מתקרב ל-prime rondo או אפילו שחקן מוביל בקבוצה מנצחת.

Cade Foster

New member
בינתיים זה הוא שגומר לעצמו את הקריירה

הוא חטף המון ביקורות לאורך הקריירה ואני תמיד הייתי הראשון שמספק לו סנגוריה ציבורית, פשוט כי סגנון המשחק שלו מסמר לי את השיער כשהוא בשיאו. אני חולה על רכזים שהם pass first עם כזו ראיית משחק, כזו ווינריות שתמיד מתעלים במשחקים גדולים ואחרי כל זה גם לא זורקים בהגנה (סטיב נאש).

אבל מה לעשות כשבעונה אחת בוסטון עושה ריצה עד הפלייאוף בהיעדרו, ודאלאס מתרסקת ברגע שהוא מגיע? אני תמיד הייתי גם זה שאומר שכדאי לחכות ולראות מה הוא מכין לנו בפוסט סיזן לפני שקוטלים אותו, ובכן מה שהוא הכין לנו זה יכולת חושך וסכסוך חריף ביותר עם קרלייל. חבל לי כי הוא היה מהשחקנים האהובים עליי אבל צריך לומר את האמת, כיום הוא הרבה יותר מזכיר את אלן אייברסון של סוף הקריירה מאשר את הרכז החווייתי שהוא היה.

מסכים חלקית

אני חושב שבוסטון היו בפלייאוף גם עם רונדו. האם היו נותנים פייט דומה לקאבס זה אני לא יודע.
לגבי התרסקות דאלאס - אני חושב שהם וויתרו על יותר מדיי נכסים תמורת רונדו, גם אם היה מספק את הסחורה כביכול.
בכל מקרה, אין ספק שהוא מתנהג ממש מגעיל ..
&nbsp

אבל כמו שלמדנו להכיר את הלייקרס

זה הרי ברור שהם יחתימו את רונדו, המועדון הזה מסרב ללמוד מטעויות פעם אחרי פעם

למעלה