מה היה לנו הלילה

somone1411

New member
מאז האליפות דאלאס לא עושה שום דבר

קבוצה עם חומר שתמיד היה שווה מאבק על התואר.

לא היה שם סגל לאליפות בשום שלב

ב-2011 האליפות שלהם הייתה מדהימה אבל הם אחת האלופות החלשות שניצלו תקופת מעבר בין היא של בוסטון והלייקרס לזה של מיאמי, ס"א ואוקלהומה. בנוסף, שנה אחר כך הם איבדו את מרכז ההגנה שלהם, טייסון צ'אנדלר, את הרכז המחליף שלהם בראה וכל הגרעין המבוגר שלהם (טרי, נוביצקי, קיד ומאריון כולם אחרי 12+ עונות באותו רגע) הזדקן בעוד שנה. וינס קארטר הגיע אבל זה היה לפני שהוא התרגל לרעיון שהוא רול פלייר עכשיו ולא תרם יותר מידי. הם חטפו סוויפ מאוקלהומה בסיבוב הראשון אבל כל שלושת הראשונים היו מאוד קרובים (גיים ווינר בשנייה האחרונה של דוראנט בראשון ועוד תצוגות קלאץ' באחרים) והיו יכולים ללכת לכל כיוון.
&nbsp
בשנים שאחר כך הם איבדו עוד חלקים (קיד, טרי ב-2013), השחקנים החופשיים (דרון והווארד בעיקר) לא רצו להגיע לשם ונוביצקי ומאריון המשיכו בירידה שלהם.

מה קרלייל אשם שקיובן זרק חצי ספסל בשביל רונדו

ושנוביצקי לא מסוגל לשמור על סבתא שלי

OrEl74

Well-known member
מנהל
איך הימרתי 4:2 לוושינגטון? שיט!!

זה יגמר 4:0
&nbsp

rapgamer4ever

New member
נראה לי שלא מאהבת מרדכי

טורונטו משחקת את הכדורסל הרגיל שלה שהוא בינוני מאוד.
גם הוויזארדס היו רחוקים מלהרשים בעונה הרגילה אבל כמו שנה שעברה הם השכילו להעלות הילוך בפלייאוף.

BeniTaz

New member
וואו ג'וש סמית'! ללא ספק האקס פאקטור

גם הגנה, גם משחק בין גבוהים שאין לדאלאס תשובה. אני לא אוהב את הסגנון של טרנס ג'ונס, ואם יש ליוסטון סיכוי כלשהו בפליאוף הזה, זה רק אם סמית' ימשיך לשחק ככה. הוא גם מכניס את עצמו וגם מכניס את הווארד לעניינים חזק.

החלוקה למשחקים שהיו בסיכומי יום פלייאוף הקודמים

הייתה טובה, לדעתי כדאי להשאיר אותו פורמט גם בימים הבאים...

rapgamer4ever

New member
יוסטון-דאלאס היה משחק של רול פליירס

הארדן פתח טוב, סידר שלשות פנויות לחברים אבל הם החטיאו.
דאלאס הצליחה לחזור ואפילו להוביל בזכות דקות טובות של בראה ואמינו שהיה מצוין כל המשחק, אפילו ריימונד פלטון תרם. היה די ברור שזה לא יחזיק מים.
ברבע הרביעי הרוקטס הצליחו לברוח כשהארדן ישב על הספסל. ג'וש סמית' ודוויט הווארד (נהדר כבר משחק שני ברצף) פירקו את דאלאס לגורמים.
למאבס אין הרבה נקודות אור. פרסונס ישב בחוץ, נראה אם יחזור למשחק הביתי של דאלאס.

יש קצת נקודות אור

הם הובילו 84-81 בתחילת הרבע הרביעי למרות שנוביצקי היה מאוד גרוע התקפית, רונדו בכלל לא שיחק (שלמען האמת זה מסתמן כיתרון) ופארסונס והאריס ישבו בחוץ. אבל זה מאוד נסיבתי, בעיני דאלאס גמורים. חשבתי (ואני חושב שגם אתה) כבר לפני הפלייאוף שדאלאס הם כמה רמות מתחת לצמרת המערב ולמרות שהייתה תקווה שקרלייל איכשהו יצליח לקרב את זה, המציאות היא שפשוט אין לו את הכלים לכך. זה לא עניין של חוסר התאמות או משהו בסגנון, הקבוצה פשוט לא מספיק טובה.
&nbsp
מעשה אחד הזוי של קרלייל במשחק היה 33 שניות לסיום הרבע הראשון ללכת על האק-א-הווארד. פשוט נתן להם במתנה את הטו פור וואן שהם רצו. כמובן שגם הווארד קלע את השתיים, אבל גם אם לא, זאת הייתה שטות.

קצת על בוסטון-קליבלנד

מגיע לבוסטון קרדיט. חשבתי שזאת תהיה הסדרה הכי קלה בסיבוב הראשון ולמרות שני נצחונות ברורים לקליבלנד, כבר ברור שבוסטון לא באו כדי לשמש תפאורה, שני דברים נחמדים שהם ניסו:

1. לתת ללברון כל מיני מבטים שונים. במהלך המשחק, לא כחלק מחילופים כפויים, ספרתי 4 שחקנים שונים שלקחו את לברון ג'יימס. ג'יי קראודר הוא האופציה הברורה. אוון טרנר הוא ה-SF בחמישייה ולכן הוא גם קיבל הזדמנויות. בנוסף באס שעשה עבודה טובה מאוד עליו בגמר המזרח ב-2012 קיבל חלק מהנטל ולבסוף אייברי בראדלי, הקרציה ההגנתית הבכירה. שום דבר מזה לא הלך ממש, אבל חייבים לתת לו מבטים שונים כשקראודר בספסל.

2. לתקוף את לאב בהגנה. בדקות הראשונות של המשחק, בוסטון הלכו הרבה על פוסט אפים של ברנדון באס על לאב. באס הוא בעיקר ג'אמפ שוטר אבל הוא ביצע את התפקיד טוב, לאב קיבל שתי עבירות מהירות וירד לספסל.

גם במשחק הזה אוליניק הסתבך בעבירות וזאת בעיה כי התקפית יש לו מצ'אפ מאוד מוצלח לבוסטון.

דבר אחרון, כריס וובר, שפירשן את המשחק, מדבר שטויות. גם הוא כל הזמן אומר טימותי מוזגוב וקרא לטיילר זלר קורי זלר למרות שלאח שלו בכלל קוראים קודי זלר. אבל זה מילא, הוא פשוט מקשקש. שחקן מוסר לשחקן שמטר לידו והוא לוקח ג'אמפר וקולע ואנחנו שומעים על הנעת הכדור המדהימה של קליבלנד. אירווינג מקבל זריקה פנויה לחלוטין מטעות ברוטציה ואנחנו שומעים שאין מה לעשות עם קיירי כי אתה חייב לכבד גם את הכדרור שלו וגם את הזריקה שלו. כבר מתחילת המשחק הוא סיפר שההגנה העומדת של קליבלנד מדהימה, וכל מיני אמירות שאני באמת לא מבין מאיפה הוא הביא. אני בטוח שכדורסל הוא יודע, אבל הוא לא מתרגם את זה לפרשנות טובה. כמה פעמים שמעתי אותו אומר YOU GOTTA LOVE THAT... כבר הספקתי לספור.

fatnoam

Active member
אחלה פוסט דאמבי

את כל הקרדיט כאן יש לתת לסטיבנס. כתבתי גם שהוא מנסה הרבה דברים ורואים שהסלטיקס קבוצה מאוד מאומנת.
&nbsp
אני חושב שכל הדברים האלה הם נסיונות יפים, אבל ההבדל בין איכות הסגל הוא כל כך משמעותי. וזה לא שהקאבס קבוצה לא מאומנת - גם להם יש את הטריקים שלהם. אבל רואים שקליבלנד באו לשחק את המשחק שלהם ולצאת בשלום בעוד שהסלטיקס באמת עושים התאמות ומשנים דברים בתנועה בהתאם למשחק. פשוט לקאבס יש יותר מדי כלים עבורם.
&nbsp
&nbsp

קליבלנד - בוסטון : משחק 2

מחר גם חופש? ומחרתיים גם? יא אללה, זכינו. לא עובדים במדינה הזאת.
...

אני אכתוב את זה בקצרה. הייתי רוצה לצרף את הסרטונים שצילמתי במהלך המשחק [ובמשחקים אחרים], אבל אני מחכה לאישור מאתר הקאלט והמופת 'יוטיוב', אז זה יחכה.

* ניסיתי למכור לעצמי במחצית הראשונה שחשוב שלאב יהיה מעורב ושלא "יפגעו לו בכבוד". לא יודע למה אני כזה סנטימנטלי לאחרונה. אולי אישתי בהיריון? היא לא סיפרה לי, אני מקווה שזה ממני.
אבל ברצינות, 1:45 לסיום המחצית הראשונה, בוסטון ביתרון 4. דייויד מחליט להוריד את לאב, עולה עם החילוף הכמעט אוטומטי של טריסטן תומפסון. מהלך הגנתי טוב וזה יתרון נקודה, קליבלנד נותנת את הדקות הכי טובות שלה במחצית - והקלישאה הזו שירידה למחצית ביתרון, אפילו של נקודה, עושה משהו פסיכולוגי והקבוצה עולה מחוזקת [אם היית גרוע, אך בכל זאת ירדת עם ההובלה? זה סימן טוב] התבררה כנכונה. אני רואה את החילוף הזה כדבר שהכניס את קליבלנד למשחק. רבע שלישי דומיננטי של קליבלנד [לא מחוץ לעולם הזה, אבל כדורסל מהיר ונק' קלות] ניצח את המשחק למעשה. קרדיט לדייויד שקרא נכון את המשחק ולא דפק חשבון.

במחצית השניה המשחק נע בין הניסיון של קליבלנד לשבור את בוסטון ולברוח ל-16-18 נק' לבין הניסיון של בוסטון לרדת להבדל של פוזישן אחד. ההפרש נשמר על אזור השלושה פוזשנים, אבל כמו שנאמר, זה רק הכישרון שניצח, לא הכדורסל הנכון. אפשר להסכים שנגד שיקאגו זה לא יצליח? אני חושב שכן

** קליבלנד קיבלה קצת עזרה מהשופטים. "שיפוט ביתי". לא היו רגעי מחלוקת גדולים, אבל זה הרגיש לי [אולי רק לי] שהיה קל לשרוק נגד בוסטון. מקרה בולט אחד: 3 דקות לסיום המשחק, בוסטון עדיין במשחק, פיגור 4 נק' בלבד. שוב סוף שעון של קליבלנד, הכדור לא זז וההתקפה תקועה. כל זה מגיע ברגעים מכריעים שהמומנטום עם בוסטון. הכל על הכתפיים של קאיירי לייצר נקודות מכלום. אייברי בראדלי מצליח לשים לו יד בפנים בזריקה מהפינה, אבל השופטים קוראים עבירה. קאיירי קולע פעמיים מהקו ומעלה ל-6 הפרש. זה לא ההפרש [שאפשר לחזור ממנו] כמו ירידת המתח שעשית הכל נכון בהגנה, המומנטום איתך והשופטים עוצרים אותך על כלום. חבל! כמובן שמפה ואילך קליבלנד הסתדרה בלי השופטים, ושוב קרדיט לטריסטן תומפסון [ולדייויד שהלך איתו במקום מוזגוב בדקות האחרונות], שהוריד 2 ריב' התקפה בדקה וחצי האחרונות, וסגר את המשחק סופית. הוא תמיד שם כדי לתת הזדמנויות שניות ולא זוכרים את זה.

אני אגיד שקליבלנד היתה טובה יותר בחצי הראשון של הרבע השלישי ובחצי השני של הרבע הרביעי, וזה עשה את ההבדל בין ניצחון להפסד. קליבלנד ניצלה את חוסר הניסיון של בוסטון, זה בלט. לברון החמיא בסיום המשחק לבוסטון ואמר שזו קבוצה מאומנת. הוא חשב שהקבוצה שלו צריכה לשחק יותר טוב, כי בבוסטון זה לא יעבור חלק, ושהוא באופן אישי צריך להוריד את מספר האיבודים [11 לאחר שני משחקים]. הכל נכון.

מחמאות ללברון על רבע רביעי טוב. קלע 15 נק' מה-30 שלו במשחק.

ולסיום - אנקדוטה על לברון: במהלך המשחק כתבת הקווים של TNT, רייצ'ל ניקלס [הידועה גם בתור רייצ'ל בן לולו], סיפרה שלברון לא היה מודע לכך שבמשחק מס' 1 בסדרה נגד בוסטון הוא עבר את מייקל ג'ורדן בטבלת האסיסטים בפלייאוף, ומי שסיפר לו על כך הוא בנו, שמיהר לומר לו גם שהוא לא היה מנצח את מייקל בשום דבר אחר. הדיווח של רייצ'ל.

אני חייב לומר על לברון שאני מאוד אוהב את הקלוזאפים של המצלמה עליו. נו הומו, אבל אתם יודעים, אין לי בעיה להודות שהוא חינני.

שכחתי. אפרופו מייקל - לברון:

ולסיפור ההזוי של השבוע.

צעיר מפנסילבניה [22] נעצר בחשד לתקיפה של שותפו לדירה בשל וויכוח על מי יותר טוב, לברון או מייקל. הוא שוחרר בערבות. מיד לאחר מכן, הוא המשיך לדירה אחרת ושוב נעצר לאחר שהתעמת עם קבוצת נשים [אני משער שהפעם הוויכוח היה על טיילור סוויפט וביונסה]. כל זה קרה, לפי החשד, בסביבות 4 לפנות בוקר.

אני כביכול אמור לחשוב שהוא עושה טעות וזה, אבל בוא'נה, הבנאדם ברחובות בשעה 4 לפנות בוקר, הלוואי עליי! הק, שאישתי תיתן לי לחזור הביתה ב-20:00 ואני אהיה האיש המאושר בעולם. לכן, לאותו בחור אלים אני אומר, כי הרי ידוע שהוא נכנס לפורום וקורא את זה : תנצל את החיים עד תום, ואם צריך להיעצר [פעמיים בלילה! הל יה!] על וויכוח על לברון ג'יימס ומייקל ג'ורדן, so be it !

למעלה