קליבלנד - בוסטון : משחק 2
מחר גם חופש? ומחרתיים גם? יא אללה, זכינו. לא עובדים במדינה הזאת.
...
אני אכתוב את זה בקצרה. הייתי רוצה לצרף את הסרטונים שצילמתי במהלך המשחק [ובמשחקים אחרים], אבל אני מחכה לאישור מאתר הקאלט והמופת 'יוטיוב', אז זה יחכה.
* ניסיתי למכור לעצמי במחצית הראשונה שחשוב שלאב יהיה מעורב ושלא "יפגעו לו בכבוד". לא יודע למה אני כזה סנטימנטלי לאחרונה. אולי אישתי בהיריון? היא לא סיפרה לי, אני מקווה שזה ממני.
אבל ברצינות, 1:45 לסיום המחצית הראשונה, בוסטון ביתרון 4. דייויד מחליט להוריד את לאב, עולה עם החילוף הכמעט אוטומטי של טריסטן תומפסון. מהלך הגנתי טוב וזה יתרון נקודה, קליבלנד נותנת את הדקות הכי טובות שלה במחצית - והקלישאה הזו שירידה למחצית ביתרון, אפילו של נקודה, עושה משהו פסיכולוגי והקבוצה עולה מחוזקת [אם היית גרוע, אך בכל זאת ירדת עם ההובלה? זה סימן טוב] התבררה כנכונה. אני רואה את החילוף הזה כדבר שהכניס את קליבלנד למשחק. רבע שלישי דומיננטי של קליבלנד [לא מחוץ לעולם הזה, אבל כדורסל מהיר ונק' קלות] ניצח את המשחק למעשה. קרדיט לדייויד שקרא נכון את המשחק ולא דפק חשבון.
במחצית השניה המשחק נע בין הניסיון של קליבלנד לשבור את בוסטון ולברוח ל-16-18 נק' לבין הניסיון של בוסטון לרדת להבדל של פוזישן אחד. ההפרש נשמר על אזור השלושה פוזשנים, אבל כמו שנאמר, זה רק הכישרון שניצח, לא הכדורסל הנכון. אפשר להסכים שנגד שיקאגו זה לא יצליח? אני חושב שכן
** קליבלנד קיבלה קצת עזרה מהשופטים. "שיפוט ביתי". לא היו רגעי מחלוקת גדולים, אבל זה הרגיש לי [אולי רק לי] שהיה קל לשרוק נגד בוסטון. מקרה בולט אחד: 3 דקות לסיום המשחק, בוסטון עדיין במשחק, פיגור 4 נק' בלבד. שוב סוף שעון של קליבלנד, הכדור לא זז וההתקפה תקועה. כל זה מגיע ברגעים מכריעים שהמומנטום עם בוסטון. הכל על הכתפיים של קאיירי לייצר נקודות מכלום. אייברי בראדלי מצליח לשים לו יד בפנים בזריקה מהפינה, אבל השופטים קוראים עבירה. קאיירי קולע פעמיים מהקו ומעלה ל-6 הפרש. זה לא ההפרש [שאפשר לחזור ממנו] כמו ירידת המתח שעשית הכל נכון בהגנה, המומנטום איתך והשופטים עוצרים אותך על כלום. חבל! כמובן שמפה ואילך קליבלנד הסתדרה בלי השופטים, ושוב קרדיט לטריסטן תומפסון [ולדייויד שהלך איתו במקום מוזגוב בדקות האחרונות], שהוריד 2 ריב' התקפה בדקה וחצי האחרונות, וסגר את המשחק סופית. הוא תמיד שם כדי לתת הזדמנויות שניות ולא זוכרים את זה.
אני אגיד שקליבלנד היתה טובה יותר בחצי הראשון של הרבע השלישי ובחצי השני של הרבע הרביעי, וזה עשה את ההבדל בין ניצחון להפסד. קליבלנד ניצלה את חוסר הניסיון של בוסטון, זה בלט. לברון החמיא בסיום המשחק לבוסטון ואמר שזו קבוצה מאומנת. הוא חשב שהקבוצה שלו צריכה לשחק יותר טוב, כי בבוסטון זה לא יעבור חלק, ושהוא באופן אישי צריך להוריד את מספר האיבודים [11 לאחר שני משחקים]. הכל נכון.
מחמאות ללברון על רבע רביעי טוב. קלע 15 נק' מה-30 שלו במשחק.
ולסיום - אנקדוטה על לברון: במהלך המשחק כתבת הקווים של TNT, רייצ'ל ניקלס [הידועה גם בתור רייצ'ל בן לולו], סיפרה שלברון לא היה מודע לכך שבמשחק מס' 1 בסדרה נגד בוסטון הוא עבר את מייקל ג'ורדן בטבלת האסיסטים בפלייאוף, ומי שסיפר לו על כך הוא בנו, שמיהר לומר לו גם שהוא לא היה מנצח את מייקל בשום דבר אחר.
הדיווח של רייצ'ל.
אני חייב לומר על לברון שאני מאוד אוהב את הקלוזאפים של המצלמה עליו. נו הומו, אבל אתם יודעים, אין לי בעיה להודות שהוא חינני.