מה היה לנו הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה היה לנו הלילה

הקאבס שוב צריכים לעבוד קשה אבל בסוף מנצחים את הסלטיקס 99:91
לברון עם 30 נק' 9 ריב' ו-7 אס'
קיירי עם 25 נק' 5 ריב' ו-6 אס'
בסלטיקס הספסל היה אדיר! ונתן 51 נק' כשמתוך זה 22 מגיעות מאייזיה תומאס

וושינגטון מנצחת בטורנטו 117:106
ג'ון וול עם 26 נק' ו-17!! אס'.

מחצית בין דאלאס ליוסטון
הרוקטס מובילים 53:51

Executioner

New member
ראיתי קצת וושינגטון מול טורנטו

לא היה טעם כי היה 20 הפרש באיזשהו שלב ויש לי פרזנטציה מחר...וושינגטון הם קבוצה של מאטצ' אפים והמטצ' אפ מול טורנטו הוא לא רע. ביל ו-וול עושים כרצונם. ננה, גורטאט ו-סרפין מספיקים מול ואלסצ'ונס (שצריך לקבל הרבה יותר נגיעות). דוויין קייסי מאוד מאכזב, בתחילת הרבע השלישי טורנטו רצו וצימצמו את הפער אבל וושינגטון הגיבו בריצה משלהם ולדעתי היה כבר מעל 20, שאר המשחק היה גארבג' טיים.
&nbsp
דאלאס - יוסטון לעומת זאת נדנדה, יוסטון לא פוגעים משלוש ודאלאס לא מצליחים לייצר מצב קליעה נוח, נוביצקי חושך. הווארד לעומתו 8 קליעות רצופות מהקו, 8-11 כרגע.

Executioner

New member
לדעתי רונדו מקבל סדרת חינוך מקרלייל

הוא לא שיחק לאורך כל המחצית השניה, יכול להיות שהוא פצוע אבל לא זכורה לי פציעה.

BeniTaz

New member
עשה עבירה רביעית מוקדמת + טכנית מיותרת

רונדו הגיע במטרה להטריד את הארדן ולשבור את רוחו, לא בגללו הארדן היה חלש. וההתנהגות של רונדו פגעה רק בדאלאס.

כן, רונדו היה נורא

אני לא יודע אם המטרה שלו הייתה להטריד את הארדן, אבל הוא פשוט היה גרוע. 6 דקות ראשונות הוא שיחק אבל לא היה טוב, איבד אחד ממסירה רעה ועוד אחד שפשוט הלך עם הכדור בתחילת התקפה ולא עבר את החצי ב8 שניות למרות ששומדבר לא הפריע לו. נכנס לקראת סוף הרבע השני, חטף שתי עבירות מהירות על הארדן ויצא. קיבל את הפתיחה ברבע השלישי מקרלייל אבל הגיב עם שתי עבירות וטכנית. בשלב הזה קרלייל כבר הוציא אותו ולא החזיר אותו כדי להבהיר לו שזה לא עובד ככה.

אתמול אמר קרלייל שרונדו לא ישחק יותר בדאלאס

זה נראה שרונדו פצוע [גב] ובכל מקרה לא יוכל לשחק את המשך הסדרה, הוא גם לא צפוי להיות עם הקבוצה [יותר מזה לא צריך כדי להבין שהוא גמר החלק שלו בקבוצה], אבל קרלייל נשאל אם הוא צופה שרונדו ילבש שוב את המדים של המאבריקס. התשובה היתה חד-משמעית.

זו כנות שלא נתקלים בה ב-NBA. כנראה שהוא ממש מתעב את רונדו.

לייקרס 2016:
רונדו - קובי - לאב....*מגרד את הראש*

DARKSEID

New member
לא חושב שזו סדרת חינוך, קרלייל הבין שרונדו שחקן גרוע

בגלל זה הוא לא משחק. אני חושב שהגיע הזמן להפנים שרונדו הפך לשחקן בינוני ומטה. אני לא בטוח שהוא בכלל בטופ 25 של הרכזים בליגה (ספרתי 30 PG שאני מעדיף לפניו, ככה שאני עוד נחמד אליו). מעניין יהיה לראות אותו בלייקרס
.

לא יודע אם גרוע אבל בטוח לא מתאים למאבריקס

עונה הבאה נראה אותו כבר במקום אחר

Enrique romero

New member
ההגנה של דאלאס בדיחה

עם כל הכבוד ליכולות המסירה של ג'וש סמית', מתוך 8 הסלים האחרונים של יוסטון בערך 5 ממסירות של סמית' לאלי-הופ של דוייט ועוד 2 לדאנק ולייאפ של ברואר... הזוי.

נוביצקי כבר לא יכול לשמור על עץ בשלב הזה

כל המשחק יוסטון עושה פיק אנד רול עם השחקן של נוביצקי ומקבלת פעם אחר פעם לייאפים, שלשות חופשיות או אליהופים. היום גם בהתקפה הוא לא פגע.

pLaz

New member
וושינגטון שיחקו אותה

הגיעו סופר מוכנים לסדרה הזו, בזמן שטורונטו לא נראים טוב בכלל, ובפרט קייל לאורי. חבל.
&nbsp
ג'וש סמית' עם משחק מעולה, מוצא הרבה את הווארד חברו משכבר הימים וקורי ברואר, שלושתם נתנו משחק מעולה. דאלאס נראים עייפים והחסרון של פרסונס מורגש למרות שאמינו נותן דקות יפות, רונדו לא מקבל דקות בכלל, בראה משחק המון דקות.
&nbsp
שוב פעם היה איזשהו פרק זמן ברבע השני שבוסטון הובילו ויצאו בריצה יפה, אבל קליבלנד פשוט גדולים עליהם.
&nbsp
&nbsp

Executioner

New member
תנחומיי לטייסון צ'אנדלר, סמית' את הווארד מתעללים בו

ולא באשמתו, אם הוא עוזר הווארד מקבל לוב, אם הוא לא, סמית' מסיים בעצמו מתחת לסל. נוביצקי הוא חור בהגנה במשחק הזה.

FrecCo

Active member
5 סדרות ב 2-0

גם הסדרות של ממפיס-פורטלנד ואטלנטה-ברוקלין בסביבות גבוהה מאוד יעשו 2-0 ויתכן מאוד שגם הקליפרס על ס"א.
&nbsp
מי בודק אם 7 או 8 מ-8 סדרות ב-2-0 זה חסר תקדים?

botend

New member
לא חסר תקדים

ב-2008
בוסטון הובילה 2-0 על אטלנטה
אורלנדו הובילה 2-0 על טורונטו
קליבלנד הובילה 2-0 על וושינגטון
לייקרס הובילה 2-0 על דנוור
ניו אורלינס הובילה 2-0 על דאלאס
סן אנטוניו הובילה 2-0 על פיניקס
ואחרון חביב - יוטה הובילה 2-0 על יוסטון.

ורק פילדלפיה ודטרויט דפקו את המאזן המושלם עם 1-1

למעלה