מה הטעם בוויכוחים?

"שמע אם אתה לא יודע

"שמע אם אתה לא יודע מה קורה בעולם אז עדיף שלא תדבר שטויות השפעתו של עם ישראל קשורה לכל העולם? כלומר יפן היא מדינה הרבה יותר מצליחה ועשירה מישראל לעומת אוגדנה שאנשים שם גם מושפעים מעם ישראל מתים ממחלות ומלחמות?? אני לא מבין את התאוריה הזאת שלך של "אתה אשם" עם ישראל אחראי לזה שביל גייטס עשיר יותר מכולנו במליארדים? או זה בגלל שביל גייטס פיתח תוכנה בשם ווינדוס?? התאוריה שלך דפוקה מהיסוד " אני מדבר איתך בממדים של עולם ואמרתי כבר שלא ארחיב בקשר לנושא הזה אם תרצה לדעת אז תחקור וזאת לא תאוריה כמו הדבולוציה זאת עובדה "בקשר לתאומים, לא היה שום הודעות בתקשורת שהולך לקרות משהו ואף אחד לא חיכה לארוע כזה זה קרה בהפתעה ואתה, הרבנים שלך והאמא של הרבנים שלך לא יכלו לדעת מה שהולך לקרות כי העתיד הוא בלתי צפוי הזוהר התריע על נפילת התאומים לפני 2000 שנה?? מה אני יגיד לך?? שאני לא מאמין. שאתה סתם לקחת משהו מהכתוב ועשית אותו תקופתי אם בזוהר היה כתוב "בתאריך זה זה שני מגדלים גבוהים יפלו על ידי שני גורמי שמיים (נניח שפעם לא היו מטוסים) וכ2000 איש ימותו" הייתי אומר וואלה צודק, אבל נחש מה, אין!! " חחח נחש מה??יששששששששששש אם אני יוכיח לך שהזוהר הקדוש נתן תאריך מתי זה יקרה ואמר שלא רק מגדלי התאומים יפלו אלא גם הפנטגון ועוד מגדל שהיה בסביבה שהוא גם נפל ומה יקרה אחרי הנפילה של כל הבינינים האלה(בעולם) אם אני יביא לך הוכחה שהוא אמר את זה אתה תאמין בבורא עולם?? "וואלה אתם החילונים יש לכם דמיון פורה ביותר ואמונה פיייייי אתם מכניסים את הדתים בכיס הקטן בכל מה שנוגע לאמונה " עכשיו תחשוב שוב למי יש דמיון פורה ביותר עדיף לך לא לכתוב שטויות כי אתה מוציא שם רע לדתיים שיש להם קצת הרבה יותר שכל ממך... " מה רק אמרתי את זה לזכותכם שיש לכם אמונה כל כך גדולה שעולה אפילו על אמונתם של הדתים אתם מאמינים שקרו הרבה פוקסים לפחות איזה 10000000000000000000000000 פוקסים טובים והינה אנחנו מוצאים את עצמנו יושבים מול המחשב ומתווכחים אז מה אתה אומר מי יותר מאמין החילונים או הדתים?

Dark Muse

New member
מה זה פוקסים אדוני??

החיים זה לא פוקס... זה מה שקרה ומה שקורה המרחב זה לא פוקס אם מחר יורד גשם או מטאור נופל עלינו זה לא כי יש פוקס זה פשוט קורה!! וכן אתה יכול להביא לי הוכחה זה קצת בעייתי פה דרך האינטרנט כי אני צריך לראות בעיניים שלי (דף עתיק של הזהר) כל אחד יכול להגיד אמרתי ואמרתי אני לא זוכר רבנים ואנשי דת יהודים מזהירים בתקשורת על אסון מתקרב... לפני התאומים האבטחה לא היתה גבוהה בכלל כל הסטנדרטים של האבטחה השתנו לאחר 11 בספטמבר אם הכל היה כתוב למה אף אחד לא ידע למה באים אחרי ואומרים "אמרנו לכם" תחשוב קצת בהיגיון, ולא לפי מה שאומרים והיה כביכול כתוב. אתה מוזמן להציג את ההוכחות ואני אראה אותם מחר בכיף... אני לא יכול להבטיח לך אמונה בבורא כי זה לא יוכיח כלום לפי דעתי... לילה טוב בכל זאת

אם מה שאתה טוען הוא נכון(שהחיים

נוצרו על ידי תא אחד בודד) אז זה לפחות 100000000000000000000 פוקסים בלתי אפשריים כי פשוט מאוד דומם לא יכול להפוך לחי וזהו המדע קבע שזה בלתי אפשרי "וכן אתה יכול להביא לי הוכחה זה קצת בעייתי פה דרך האינטרנט כי אני צריך לראות בעיניים שלי (דף עתיק של הזהר) כל אחד יכול להגיד אמרתי ואמרתי אני לא זוכר רבנים ואנשי דת יהודים מזהירים בתקשורת על אסון מתקרב... לפני התאומים האבטחה לא היתה גבוהה בכלל כל הסטנדרטים של האבטחה השתנו לאחר 11 בספטמבר אם הכל היה כתוב למה אף אחד לא ידע למה באים אחרי ואומרים "אמרנו לכם" תחשוב קצת בהיגיון, ולא לפי מה שאומרים והיה כביכול כתוב. אתה מוזמן להציג את ההוכחות " כל מה שאמרתי בקשר לאבטחה הגדולה ומטוסי קרב היה בציניות זה לא באמת קרה.עולם הקבלה הזהיר ואף אחד לא שם לב עכשיו להוכחה הגדולה......... עכשיו לא רק הזוהר חזה את נפילת התאומים כנס ותראה שזה היה רמוז גם בהפטרת השבוע ועוד נבואות שניבאו על נפילת מגדלי התאומים אבל המדהימה ביותר היא של הזוהר אז כנס

ehudt

New member
אתה יכול בבקשה להפנות אותנו

לכתבה או מאמר אשר התפרסם בתקופה שלפני ה-11 בספטמבר 2001, בו מוזכרת אזהרה מ"עולם הקבלה" לגבי האסון הקרב לבוא? או שהם הזהירו את העולם בחדרי חדרים, כך שאף אחד לא ישמע?

כתבה?

אמרתי לך שאף אחד לא שם על מה שאומרים האנשים ה"פרימיטיבים" וה"חשוכים" האלה אז מדוע לבזבז זמן ולעשות עליהם כתבה? וחוץ מזה הבאתי לך ולחברך הוכחות מוצקות לכך שהזוהר חזה את נפילת התאומים ולא רק הוא חזה שלא תגיד שהתאימו את זה לזה ולזה גם היה רשום על זה בהפטרת השבוע ורגע שלא תגיד שזה צירוף מקרים הינה הביאו לך עוד כמה דברים שכתובים בתורה שמרמזים על נפילת התאומים והודעה הבאה תיהיה "אמנון יצחק כתב את הזוהר ב-2003" מזכיר לך משהו אולי משהו כמו "הזוהר נכתב על ידי רבי משה די ליאון" עוד 500 שנה יגידו את זה זאת היתה המחשה לכמה הטענה שלכם מגוכחת

Charles Darwin

New member
לא צריכים 10000000000000 פוקסים ואם

היית מבין באבולוציה היית יודע שיש תהליך של ברירה טבעית. זה כמו שתגיד שהיו צריכים 100000000000000 פוקסים כדי להפוך זאב לפינצ'ר, לקוקר ספניאל ולשאר זני הכלבים. זה לקח רק כמה אלפי שנים ולאבולוציה היה פי מיליון יותר זמן (מיליארדי שנים). אמנם האדם זירז את ההתפתחות של הכלבים השונים מהזאב (מה שנקרא ברירה מלאכותית), אבל זה רק מראה שהתהליך אכן אפשרי.

פי מליון יותר זמן? אז הסבר לי את

התופעה הזאת"הפרץ הפתאומי של בעלי חיים" ראה כן כיצד עונה הפרופסור ששואלים אותו על התורה: ומה עם הכתוב בתורה? איך פסוקי התורה מתיישבים עם הגילויים המדעיים? פרופ' נתן אביעזר: פה אתה מצביע על הנקודה המעניינת ביותר. מתברר למדענים רבים שהופעת עולם החי מתאימה לחלוטין עם פסוקי התורה. כתוב בפרק הראשון בספר בראשית "ויאמר אלוקים, ישרצו המים שרץ נפש חיה...שרצו המים למיניהם". ממילים אלו מבינים שהתורה מגלה לנו שבתחילת עולם החי, כל האוקיינוס וכל הימים התמלאו באופן פתאומי (ישרצו מים) בכמויות אדירות של בעלי חיים ימיים במגוון רחב של סוגים שונים ("למיניהם"). להפתעה המוחלטת של המדענים, הם גילו שבדיוק כך קרה, וקראו לתופעה זו "הפרץ הפתאומי של בעלי חיים".

Charles Darwin

New member
על מה אתה מדבר בכלל?../images/Emo3.gif

אני לא מתיימר להבין בפסוקי התנ"ך ואתה אל תכניס מילים לנציגי המדע. הפסוקים התנ"כיים שהבאת הם כלליים וממש לא מדויקים. נדמה לי שהדולפין מוזכר בתנ"ך כדג, אז אל תדבר איתי על דיוקים. הם ידעו כמה דברים, כפי שהיוונים ידעו (רק פחות) ולא חסרות טעויות בתנ"ך (למשל בסיפור נוח, שאגב הועתק מסיפורי בבל, לא לקחו בחשבון את הוריאציה העצומה שבעולם החי). הפירוש שלך, שכאילו ידעו שמקור החיים הוא מהים, הוא קודם כל מפוקפק ושנית כללי ולא אומר כלום. החיים לא נוצרו באופן פתאומי, לידיעתך...לקח בערך שני מיליארד וחצי (2,500,000,000) שנים עד שהתפתח משהו דמוי אמבה -- שהוא יצור חד תאי. המעבר מ"דומם" ל"חד תא" לקח יותר זמן מאשר המעבר מחד תא לאדם (שלקח בערך מיליארד שנים "בלבד"). אז את ההמצאות שלך תספר למישהו אחר.

אני לא מבין איך אתה ממשיך להאמין

בתאורית הדבולוציה אחרי שהיא ספגה מכות מוות כמו למשל 1. העדר שינוי – מראה היצורים בזמן הופעתם הראשונה זהה לחלוטין לצורתם זמן רב אחרי זה. 2. הימצאות פתאומית – מין חדש אינו מתפתח בהדרגה; הוא מופיע לפתע בממצאי המאובנים כשהוא כבר בעל מבנה שלם ומוגמר". זה גמר את רעיו ההיתפתחות ההדרגתית ובכך הנחית מכת מוות על האבולוציה וזה לא החורים היחידים שיש בתאוריה הזו אז אל תישען על תאוריה שהופרכה על ידי מאות אם לא אלפי מאמרים ומחקרים

Charles Darwin

New member
מצחיק אתה...שוב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אותי

דבר אחד בטוח, אין לך מושג לא באבולוציה ולא במה שהולך היום בעולם המדע. מאות מאמרים??? תבין, יש בריאתנים שיפרסמו כל שטות שאפשר לעלות על הדעת...ואח"כ עוד כמה. אם אתה רוצה להיות בצד שלהם, אתה מוזמן...אבל לידיעתך....בצד השני (הצד של המדענים האמיתיים) יש עשרות אלפי מאמרים רציניים. אי אפשר למנוע מבריאתנים (בעיקר ממדינות הדרום העניות וחסרות ההשכלה של ארה"ב) לפרסם מאמרים. אבל זה לא אור שהם צודקים. אלפי אנשים (דתיים פנאטיים) מקדישים את חייהם, את כל מרצם, וכל תכסיס בספר כדי "להפריך" את האבולוציה. מיותר לציין שללא הצלחה. מספיק עדות אחת משכנעת כדי להפיל את כל התיאוריה או להטיל בה דופי משמעותי. וגם זה לא עלה בידם. ול"הפרכות" שלך: 1. אכן אין שינוי ברוב המקרים. שינוי בד"כ מתרחש רק כשיש לחץ סלקציה (אבל אתה הרי לא מבין כלום באבולוציה ומן הסתם גם לא בברירה טבעית) כגון שינויים אקלימיים, כניסת טורף חדש לבית הגידול וכו'. איך זה מפריך את התיאוריה God Knows...?? 2. הימצאות "פתאומית". דבר ראשון - יש ויש. למשל בין השימפנזה לאדם יש מינים רבים מאוד (תחילה מינים של אוסטרלופיטקוס ובהמשך הומו האביליס, הומו ארקטוס, ומינים שונים של הומו ספיאנס כולל הניאנדרטלים ואנחנו). שנית, נכון שמינים חדשים מתפתחים ב"קפיצות", משום שכפי שאמרתי, על פי רוב אין בכלל שינויים ורק כשיש לחץ סלקטיבי רציני (שהוא בד"כ זמני, אחרת הוא גורם להכחדה) מתפתח מין חדש. אבל זה לא בבת אחת. מבחינה גיאולוגית מדובר בזמן מאוד קצר ולכן יש יחסית פחות מאובנים של "יצורי כלאיים" (מה גם שהאוכלוביות של בני כלאיים אלו הן בד"כ קטנות....אבל שוב...אני לא אתחיל להסביר לך על ברירה טבעית). למשל, חולד הוא מכרסם עיוור. אבל יש לו עיניים. למה אתה שואל? זה מה שנקרא "שריד אבולוציוני". אולי בעוד מיליון שנה הם יעלמו כליל (שהרי אין להם שימוש). יש יונקים ימיים. הם צריכים לנשום אויר וזה מאוד מקשה עליהם את החיים. יש יונקים ש"נכנסו" למים לפני זמן רב - הדולפינים והליוויתנים, ויש "חדשים" יותר - כלבי ים למשל. הלוטרות הן הכי "חדשות" והן די דומות ליונקים שחיים על היבשה (יש להם מעין חצי סנפירים / חצי רגליים). ויש גם את עוד דברים שתמצא בספרי הלימוד (אתה לא חייב לקרוא, כי אני חושש ששוב תפנה אותי לתנ"ך...
). [אגב, לגבי ההימצאות הפתאומית לכאורה של יצורים מורכבים, דארווין המקורי חשב שזו אכן בעיה וחשש לגורל התיאוריה שלו (כי כאמור בעיה כזו עשויה באמת להטיל דופי משמעותי על התיאוריה). אבל אחרי מותו גילו מאובנים של מיקרואורגניזמים... ולתיאוריה שלום
]

dean4

New member
לא רק שהוא אינו מבין באבולוציה

גם רוב המחבת"ים פה מערבבים בין דרווין לתאורית המפץ הגדול לאבולוציה, ואף לשואה.. סבטוחה שלמה! אין להם מושג על מה הם מדברים..

דיי תאורית האבולוציה מלאה בחורים

ואם אתה לא מאמין לי אז לך תשאל אלה שהכי מבינים והם יגידו לך כבר שהיא מלאה חורים אין ספור מצאו כבר מאובנים שמוכיחים שלא היתה היתפתחות הדרגתית ולא היה כלום התאוריה הופרכה ונטחנה לעפר מחקרים שנעשו בשנים האחרונות הנחיתו מכת מוות על התאוריה של דרווין תחקור אותה בעצמך ותראה שהיא מלאה בחורים

Charles Darwin

New member
../images/Emo41.gifכנס שניה פנימה(כולכם מוזמנים)../images/Emo41.gif

הנה תשובה בשבילך. נדמה לי שעשית טעות מרה (מבחינתך) כששלחת אותי ללינק של הבריאתן הנוצרי Doug LaPointe שהוא באמת "מדען בכיר"
לענייני נצרות. הוא לא בדיוק פרופסור וגם לא ד"ר. הוא מה שנקרא מטיף (Preacher). השם שלו מופיע בגוגל 92 פעמים ולא בדקתי את כל האתרים, אבל בדקתי די הרבה ומתברר שזה הדבר היחיד שהוא אי פעם פירסם (השאר זה או לינק ששוב שולח אותך למאמר, או תשובה לעמדותיו המופרכות
...למרות שמעטים מתייחסים אליו בכלל). סתם להשוואה, Richard Dawkins (מחבר הספר המצוין 'השען העיוור'), הנציג של המדע האמיתי, מופיע 110,000 פעמים. הרשה לי לצטט אותך "אלה שהכי מבינים יגידו לך כבר שהיא מלאה חורים אין ספור". ואתה יכול לצטט את תגובתי:
אגב, למתעניינים, ה"מומחה" Doug LaPointe מלמד ב"אוניברסיטה" המכובדת לנצרות שממוקמת כאן.

vizini

New member
ידידי,

אתה אמנם חדש כאן, אך שים לב שאתה היחידי שמתייחס לאינטליגנציה ברצינות. אפילו חבריו לדעה אינם עושים זאת...

Dark Muse

New member
דוד זה לא מוכיח כלום....

זה רק תאוריות... אלוהים פה אלוהים שומר שם מאיפה יודעים שיש בכלל אלוהים ששומר על ניצחיות עם ישראל ושומר על כולנו בכלליות ולא כאחד הרי היו זנים ומינים שלמים שבני האדם הכיחדו (בתור ציידים) אז איפה היה אלוהים? אתה תראה את זה בתור "התהליך הטבעי של הבורא" אני רואה את זה בתור "מעשי בני אדם רעים" ...!

למעלה