כמו שהולכים בשביל
אנשים מחפשים מטרה כי לא יתכן שאדם בא לעולם הזה ללא סיבה. לא יתכן שאדם נברא בשביל עולם שהוא חי בו בקושי זמן. לא יתכן שאדם בא לעולם שיש בו מלא צרות וגם לא יתכן שאחרי שהאדם מסיים כאן את חייו אז כבר אין כלום, זהו, המוות שלאחר המוות. לא יתכן גם שלאדם תהיה נשמה עליונה כל כך אם לא טוב לנשמה להיות כאן, הנשמה לא נהנת בעולם הזה, זה אומר שהנשמה לא נבראה בשביל העולם הזה אלא בשביל עולם אחר, עולם שבו כן טוב לה- העולם הבא. אלא שהיא נמצאת כאן כדי שיהיו לה אמצעים בעזרתם תוכל להיכנס לעולם הבא, כדי שהגוף בתוכו שוכנת הנשמה יאסוף זכויות ומעשים טובים ואלו הם האמצעים, הרי רק ככה יודעים להעריך משהו, כשמתאמצים בשבילו. כאשר אדם הולך בשביל ארוך, שבשביל הזה יש הרבה פניות והוא צריך להחליט לאן לפנות הוא צריך לדעת מה המטרה שלו כי אם הוא לא ידע הוא עלול לטעות וללכת בכיוון הלא נכון. ככה גם אנחנו בעולם הזה, אנחנו הולכים במשך תקופת זמן בתוך שביל ארוך, אם לא נדע את המטרה אנחנו עלולים לאבד אותה, אנחנו עלולים להגיע לסוף הדרך, לסיים את החיים כאן, ואז רגע, האם פעלנו לצורך אותה מטרה? האם ידענו לפנות בפניות הנכונות? אלוקים הוא עובדה. זוהי עובדה קיימת שיש אלוקים ואני מאמינה באמונה שלמה וברורה שיש אלוקים אחד ויחיד וגם אם ירצו להרוג אותי כדי שאכחיש את האמת הזו אני אהיה מוכנה שיהרגו אותי.יש ספרים בהם מוכיחים את זה שיש אלוקים, כמו- מורה נבוכים וכו', אבל האמת שגם אם לא היו הוכחות עדיין הייתי מאמינה שיש אלוקים. כי כמו שיש שני חברים ויודעים שהם אוהבים אחד את השני, הרי אין הוכחה לכך שיש ביניהם אהבה אבל בכל זאת הם יודעים בבירור מוחלט שכן יש אהבה, וזה מכיון שהם מרגישים זאת, הם מרגישים אהבה. ככה גם עם אלוקים, אני מרגישה בבירור שיש אלוקים. ולכן בעצם לא המציאו חלילה את אלוקים, הוא תמיד היה קיים ותמיד יהיה קיים, היה הווה ויהיה. באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי.