מה דעתם?

חתולהה

New member
איתן

לדעתי אתה טועה.. לא מדובר בכבוד... שכן כל ההתנהלות שלו נראית לי תמוהה. מצד אחד הוא מנשק אותה ומציע לה לעשות אצלה שבת... כבר לעשות אצלה שבת? בשביל מה? בשביל להסתכל כל השבת על עיני היפות ולחרוז לה חרוזים? בחייאת לא להיות תמימים.. אני יכולה לומר לכם שכשהייתי בצבא היה לי חבר דתי,כן דתי ממש והוא לא חרז לי חרוזים.. אז כשהקשר מוגדר מראש כקשר לפאן... או סטוץ, זה סבבה, אבל אם צד אחד רוצה משהו רציני והאחר משדר את אותם דברים רק על מנת להשיג איזו מטרה.. ולא משנה מה המטרה כרגע... זהכבר רע.

תודה לכל המגיבים!

ראשית, רציתי להודות לכם... אתם מדהימים ונתתםלי נקודה למחשבה. לפניש קראתי את התגובות האחרונות שלכם (מאתמול בערב) החלטתי שזה לא מתאים, אני חושבת שגם הוא חושב ככה... אנחנו באים משני עולמות שונים, וזה מתנגש.. לא מסתדר... אני מאמינה שנישאר ידידים, אם אפשר לקרוא לזה ככה... נ.ב. אני עדיין פנויה. יש הצעות? :p שבת שלום יקיריי:)

Silly Wisdom

New member
אני פנויה

אבל דתיה
חחח היה לי מה להגיב לך- אבל זה באיחור- אז אני אשתוק- בהצלחה חומד- יהי רצון שהקב"ה ישלח לך את המיועד לך שיהיה שם בשבילך יאהב אותך ויתמוך בך! אמן!

תגידי התחלקת על השכל ??!!!

את מבססת החלטה חשובה שלך שיכולה להשליך על עתידך, על תשובות של כמה אנשים חסרי חיים ???? השתגעת לגמריי !!!! קיצר תקשיבי לי .. ידידים אתם לא תיהיו .. לפי מה שקראתי דווקא יזיזים זה הכיוון שלו ( כלומר אם אין קשר ... ) ועכשיו , נכון שאני לא הכי פנוי בעולם ויש לי חברה , אבל אני מוכן להיות חבר שלך לאירועים משפחתיים על מנת שלא יחפרו לך בראש "נו מתי תתחתני כבר ? " מפגש ניסיון חינם - במידה וכולם יהיו מרוצים ( אמא ואבא ) , התשלום יהיה סמלי - סופשבוע זוגי אחת לחודש במקום שאבחר . אנא אשרי את הצעתי במייל/SMS בלבד ! תודה מראש , יאלי

Pink LizarD

New member
מהנקודת מבט שלי

הוא "דתי לפי דעתי" עושה מה שבא לו ואיך שנוח לו תעיפי אותו הוא נוכל [כמו שארתור אמר למעלה]

Blaster

New member
בין התליין(ארתור) לבין הרב(איתן)

לעניות דעתי, לא מדובר בחילוני הנוכל(ארתור - אהמ אהמ) שמחפש סטוץ.... מהסיבה הפשוטה שאדם שעבר חוויה כמו שעברת(אתם שניכם בקבוצת התמיכה, יאס?) ומכריז על עצמו דתי - שייך למחנה ששומר תורה ומצוות, זה אדם שהולך וחי עם האמונה(אשריו ואשרי חלקו :) ) וכמו שאיתן אמר יפה, אין זה סותר שאדם דתי ירצה לנשק אישה יפה.... כל אחד רוצה, השאלה האם הוא ירא שמיים(ואפילו אם הוא ירא שמיים, האם הוא מעמיד את עצמו בניסיון...). בקשר לקשר מהותי הרבה יותר, אני לא יודע עד כמה הוא דתי - אבל כמו שאיתן אמר יפה וזו בערך כל המטרה של התגובה שלי - אדם דתי לכתחילה מאוד לא ירצה להגיע לקשר עם אחת שאינה שומרת תורה ומצוות... ואתם איפשהו בשלב שלכתחילה. אני מאמין שההצהרה שלו שהוא לא יקיים יחסים עם "אשתו לעתיד" היא אמיתית. מה שאני רוצה לאמר, תוודאי לאיזו קבוצה את רוצה להשתייך("סטוצים" או "בונים בית נאמן בישראל").... תוודאי שהוא עצמו מבין שזו הקבוצה שאת רוצה להיות למרות שאני נוטה לחשוב שהוא עצמו מבולבל וכנה.... במידה ואתם רואים עתיד משותף, בתור אדם שומר תורה ומצוות שמחפש אשה, זה יהיה מסובך - גם לך וגם לו, את תצטרכי המון סבלנות והמון רצון... בסופו של דבר, נדירים הזוגות שאשכרה בונים בית... בקיצור, לא הייתי פוסל אותו על היותו כנה, תוודאי שלמקום הזה את רוצה להכנס.... בהצלחה:)

למעלה