בין התליין(ארתור) לבין הרב(איתן)
לעניות דעתי, לא מדובר בחילוני הנוכל(ארתור - אהמ אהמ) שמחפש סטוץ.... מהסיבה הפשוטה שאדם שעבר חוויה כמו שעברת(אתם שניכם בקבוצת התמיכה, יאס?) ומכריז על עצמו דתי - שייך למחנה ששומר תורה ומצוות, זה אדם שהולך וחי עם האמונה(אשריו ואשרי חלקו

) וכמו שאיתן אמר יפה, אין זה סותר שאדם דתי ירצה לנשק אישה יפה.... כל אחד רוצה, השאלה האם הוא ירא שמיים(ואפילו אם הוא ירא שמיים, האם הוא מעמיד את עצמו בניסיון...). בקשר לקשר מהותי הרבה יותר, אני לא יודע עד כמה הוא דתי - אבל כמו שאיתן אמר יפה וזו בערך כל המטרה של התגובה שלי - אדם דתי לכתחילה מאוד לא ירצה להגיע לקשר עם אחת שאינה שומרת תורה ומצוות... ואתם איפשהו בשלב שלכתחילה. אני מאמין שההצהרה שלו שהוא לא יקיים יחסים עם "אשתו לעתיד" היא אמיתית. מה שאני רוצה לאמר, תוודאי לאיזו קבוצה את רוצה להשתייך("סטוצים" או "בונים בית נאמן בישראל").... תוודאי שהוא עצמו מבין שזו הקבוצה שאת רוצה להיות למרות שאני נוטה לחשוב שהוא עצמו מבולבל וכנה.... במידה ואתם רואים עתיד משותף, בתור אדם שומר תורה ומצוות שמחפש אשה, זה יהיה מסובך - גם לך וגם לו, את תצטרכי המון סבלנות והמון רצון... בסופו של דבר, נדירים הזוגות שאשכרה בונים בית... בקיצור, לא הייתי פוסל אותו על היותו כנה, תוודאי שלמקום הזה את רוצה להכנס.... בהצלחה