מה דעתם?

מה דעתם?

כידוע... לחלק מכם או לכולם... נפרדתי מחבר שלי שהייתי איתו בקשר ארוך. היה לי בהתחלה מן דחף למצוא מישהו עד כדי כך שנרשמתי לאתר היכרויות (המצב שלי היה ממש נואש כנראה) וכל זה על מנת להכיר גברים. לא יצא לי להיפגש עם אף אחד מהאתר (וטוב שכך) אבל... קרה דבר מפתיע. כידוע לכם (שוב) אני יצאתי ממחלה לא קלה (cencer). בתקופת המחלה ואחריה הצטרפתי לקבוצת תמיכה של האגודה למחלה בסרטן של ח'ברה בגילאי 18-30, רווקים שעברו גם את החרא הזה... במפתיע, אחד מחברי הקבוצה התחיל ליצור איתי קשר כמעט יומי והפתיע אותי אתמול בביקור שלו אצלי. קשר=טלפונים. הוא בחור דתי, שומר מסורת. דיברנו על הא ודה, והגענו לתחומים מאוד אישיים, שלא הייתי מגיעה אליהם עם בחור חילוני. איכשהו גלשנו לנושא שהוא לא יתחתן עם מישהי שתשכב איתו... ז"א בעד סקס אחרי חתונה אבל הוא עושה סקס ללא קשר לעולם. (בחור דתי עלאק....) לדתיים שביניכם-או בכלל שאלה: הוא מאוד רמז שרוצה קשר איתי, והתנשקנו... (דתי, כבר אמרתי?) הוא ממש לא רצה לזרום רחוק מידי כי כנראה יש לו כוונות אחרות כלפיי... החמיא לי מכל הבחינות וזה עשה לי טוב (מזמן לא אמרו לי דברים שרציתי לשמוע) אני מאוד מעריכה את האדם ואשמח לנסות איתו לקצת מעבר (לא במובן המיני). השאלה אם הדבר שהוא אמר לי הגיוני. ז"א, מצד אחד הוא מקיים יחסי מין על ימין ועל שמאל, מצד שני עם אישתו לעתיד שתיהיה הוא ישמור נגיעה.... קצת תמוהה הנושא... אני מבולבלת.... HELP!!!!!!!!!

Pacmanit

New member
הממ לדעתי....

תתחילי בזה שלפני שאת נותנת לו להפתיע אותך בביקורים תבדקי מי הוא, מאיפה הוא ומה הכוונות שלו.. תבדקי אם זה מתאים לך כל העניין הזה ושלא תגלי בסוף שהוא מחפש סטוץ.. אם הכל מתאים לך ונראה כשר [חחח !! ] בהצלחה לך מותק :)

נראה לי שלא הייתי ממש ברורה...

הוא התקשר בבוקר ושאל אם הוא יכול לבוא בערב... (אתמול) אני מכירה אותו דיי טוב, אבל כמובן, יש עוד מה להכיר... הוא אמר לי שהוא לא מחפש סטוץ.... כעת הוא התקשר אליי והציע שישאר אצלי שבת, יענו לשמור שבת! איך שומרים שבת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה יהיה בהחלט אתגר בשבילי...

וואי

אני מנסה לחשוב אם אני הייתי מוכנה לוותר על כל הטוב של העולם החילוני בשביל קשר עם אדם דתי בלי טי וי / רדיו בשבת בלי לבשל בלי נסיעות או טיולים בלי להדליק אש בלי לגעת במנורות בלי לקרוע ריבועים של ניר טואלט!.? שלא נדבר על אוכל כשר.. ומטבח מחולק . . וכלים לכל סוג זה נראה לי סרט מדכא מדי

כמה דברים

קחי את הזמן.. רק כך תגלי מה הן כוונותיו מעבר לדיבור. אם אתם מדברים על הכל בפתיחות.. אולי צריך להבין מה הגבולות לטעמו.. מה זה רחוק מדי , מה כן נראה לו סביל - בהתחשב שהוא באמת מעוניין בקשר זוגי ולא סתם יזיזות / סטוץ.. ואם כבר התנשקתם.. האם זה אומר שאת לא תיהי לאישה העתידית לו? בכל זאת הוא נגע בך גם לי נראה תמוהה שהבחור חושב שיצליח לשמור נגיעה עם האישה העתידית , אחרי שהוא כבר יודע מה זה.. לפעמים כמה מילים יפות מצליחות לסובב לנו את הראש.. אל תמהרי לשום דבר.. תנסי להכיר אותו יותר.. מי הוא .. החברים שלו.. בהמשך המשפחה.. תראי אם כל הסיפור מתאים לך..

Pacmanit

New member
חחח אוקיי מוזר...

אני אישית לא הייתי מוכנה לזה... אם הוא בא אליך שיהיה מוכן גם להתפשר קצת לא יודעת אם הייתי מוכנה לשמור שבת בשביל מישהו... זה לא מרצון זה בגלל שהוא בא אליך :S

X ר ת ו ר

New member
אגב,אולי בשבילך זה אתגר,

אבל פעם ראשונה אתגר, פעם שניה אתגר.. פעם שלישית ימאס לך, לא?

X ר ת ו ר

New member
אמממ..מנק' המבט שלי ? P:

הוא משתמש בתרגיל קלאסי ''לא רוצה לשכב איתך...לא רוצה לנשק אותך...לא רוצה לחבק אותך...'' פוליטיקה ומילים יפות.. בלי לשים לב בא החיבוק באה הנשיקה וגם יבוא הסקס.. אני אומר? נוכל !
אבל היי.. זה רק אני

bar35111

New member
אני בדיעה עם ארתור .. לא מאמינה בכל הקשקוש

הזה .. כי אכן כפי שלבנה גם אמרה אם כבר היה צעד אחד שמעבר למרחק נגיעה ... הוא מצפה להמשך אבל הוא רק קצת מתוחכם.. משחק אותה כאילו עם כל עניין הדתי, נותן לך את המילים שאת בדיוק רוצה לשמוע .. שיש גברים שלא מחפשים רק
ומצד שני קשה לו לא להפתות וכבר היתה
הרי הכל מתחיל כך ליטוף, נשיקה חיבוק וכו'... הדתיים מתחתנים בדכ' בדרך שידוך, נפגשים פעמיים שלוש ויאללה חתונה .. ויש ת'דתיים המודרנים יותר אבל עפ' דבריו שהוא ינשא לאישה שהוא לא שכב איתה כלומר כיבד אותה.. ומה הקטע שלישון שבת??!! הרי הדתיים שלא נשואים לא ישנים יחדיו... בקיצור אל תפלי לרשת.. אלא אם את מעוניינת ולא ממש מזיז לך כל העניין... וחיה את הרגע .. תעשי מה שטוב לך.....אל תחשבי שחתונה פותרת הכל.. שיהיה בהצלחה

חתולהה

New member
גמני עם ארתור

יאלי אנחנו כבר לא קונות את התרגילים האלה, אבוד לך :)

איתן פז

New member
אנסה להציג את זה מנקודת מבט "דתית"

אקדים ואומר, שאצל אלוקים ובתורת ישראל אין את ההגדרה המשונה הזו של דתי/ חילוני. יש יהודי/גוי! [שלמרות שהתורה מייחסת ליהודי עליונות גזעית מובנית "והייתם לי עם סגולה" " ואתם תהיו לי ממלכת כהנים וגוי קדוש" "כי בכם בחרתי מכל העמים להיות לי לעם" ועוד כדומה. התורה ציוותה גם על הגויים (ובמסורת מוגדר כשבע מצוות בני נח) ציוויים שונים (כאיסור רציחה וכאיסור גניבה וגילוי עריות...) ומעבר לכך גוי שהחליט לשמור שבת חייב מיתה] והתורה ציוותה על היהודי 613 (תרי"ג) מצוות, מתוכן מצוות מובנות וחביבות על כולם כמצות בפסח, סוכה, כיבוד אב ואם, לא תגנוב, לא תנאף וכו'. ומתוכן פחות מובנות והגיוניות לנו, כמצוות שילוח הקן ("כי יקרא קן ציפור לפניך בדרך על עץ או על הארץ אפרוחים או בצים..... שלח תשלח את האם ואת הבנים תקח לך למען ייטב לך והארכת ימים") או האיסורים החמורים וגזר דין המוות לעוברים עליהם למשל בדיני שבת או אחרים. אצל אלוקים ובהגדרת התורה אין ל"דתי" או ל"חרדי" אחריות יתר על שמירת מצוותיו. כי אם הוא מתייחס אל ה"ישראלי" בנו בכירו שעליו הטיל את הוראותיו בפרמטר של "0-613", . כך שלא שם התייחסות אלוקית לבניו, לא בהשתייכות המגדרית או המגזרית, אלא אך ורק בהתייחסות ישירה למעשים. כלומר יכול להיות רב עם זקן ארוך עד זקן אחר שלו, ששומר שבת כדת וכדין, ולומד כל היום וכל הלילה תורה אבל את יצריו ההאפלים לא השכיל להכניע והתעסק עם תלמידים שלו ועבר על כמה וכמה חטאים נוראים ואיומים, או שמא חלילה , ולעומתו בחור חילוני שמעשן מבשל ונוסע בשבת (וברוח התקופה, הוא גם נהנה מיחסים עם בני מינו...), אבל מכבד את הוריו ולא גונב ולא נואף. מבחינת אלוקים הבחור החילוני הרבה יותר "דתי" מה"רב" המלוכלך. ויתירה מזאת אלוקים הרבה יוצר אוהב את מי שלא חונך על רמת מוסר מסויימת ולמרות זאת שומר עליה... אמה, כשם של"חילוני" יש את הפיתויים היצריים והאנושיים שלו, יש גם ל"חרדי" או ל"דתי", ושוב אם נתייחס לפרמטר ה0-613 יהודי ללא התייחס למגזר, ששומר שבת ושאר מצוות נמשך לבנות המין היפה ממש כאותו בחור חילוני, רק ההבדל היחיד הוא החינוך לדחיית סיפוקים או הרצון והמטרה שלא לחשוף לגירויים מיניים, אולם זה כשנחשף מתקשה לעמוד בפיתוי. ושוב אלוקים ממשיך במשפטו.... 0-613. אז הוא חטא ונגע בבחורה ללא טהרה מנידה (פולמוס קשה וארוך בפני עצמו), אולם לעומת זאת כיבד אותה ונתן לה תחושה טובה והערכה (כן, גם זו מצווה!)... עד כאן הקדמתי (המבולבלת משהו....) אחד מהערכים המוקנים לאדם הגדל בבית דתי/חרדי מעת לידתו, הוא עניין קדושת המשפחה, והיחס לנישואין כגורם המחבר בין נפרדים ומביאם לידי שלמות משפחתית. בגיל הצעיר כשלא מעוניינים לחשוף נער לענייני המין מספרים במקום את סיפור "החסידה" המביאה ילדים, כביכול אלוקים מביא ילדים רק למי שנישא כדת משה וישראל, בהמשך בהתבגרות ולקראת נישואין מסבירים את אופן ואופי הנישואין כשהמוטיב המרכזי הוא "טהרת המשפחה" (לא לגעת בבחורה במחזור, ולא לשכב לפני ימי טהרה וטבילה במקווה וכו') כאשר קדושת המשפחה היא עניין הרבה יותר מרכזי משמירת שבת וכשרות וכו'.... אדם שגדל וחונך בדרך זו, ויוצא עם מישהי ומקיים עימה יחסים ללא נישואין (ומן הסתם גם ללא הטהרות) יודע שיקשה עליו לאחר נישואין כאשר הקירבה והשותפות הרבה יותר אינטנסיבית וקבועה, לשמור עימה על כל הכללים המקודשים לו. ועל כן, אף אם טרום הכירותו עם בחירת לבו פחז עליו יצרו וקיים יחסים עם יזיזות חברות וכדומה, מה שכפי שכתבתי בהקדמתי הבה נאמר "מתקזז לו עם אלוקים", לא קרה זה עם זו שאיתה יבנה את חייו על ערכיו, אלא רק פורקן נעורים (כמעט) לגיטימי... אי לכך, לדעתי כאשר אדם מרקע שומר תורה מביע את דעתו זו אינו מתכוון להפוך לבלתי מושג על מנת למשוך מישהי אל הפח (כדברי ה"כופר" ארתור
), אלא ההיפך הוא הנכון, אם את רואה בו פוטנציאל ייעודי לקשר משמעותי, ראי כתעודת כבוד את העובדה שאינו מוכן כעת לפתותך להיות עימו למרות שאת מאוד מושכת ומגרה, היות והוא רוצה הרבה יותר מסתם סטוץ איתך! הוא בונה על קשר ממשי אמיתי עם עתיד, ולכן אינו רוצה לגרום שלא יוכל לקרות ביניכם קשר שכזה!!! [נ.ב. מאידך, בעיני קשר בין בחורה שאינה שומרת תורה לבין בחור "דתי", הינו קשר פרדוכסלי ובעייתי במיוחד! אני חושב שעל מנת שירצו זוג אוהבים לפתיח קשר שכזה לכדי נישואין עליהם להיות באמת מאוד שלמים עם אהבתם ונכונותם להקרבה הדדית מורכבת מאוד מאוד מאוד....]

Pacmanit

New member
תסלח לי אבל לא הבנתי כלום o_O

וארתור תמיד ידעתי שאתה מחפש אישיות של אמא... :X

X ר ת ו ר

New member
אממ

''הכופר'' פחות תמים ויותר מציאותי ממך,זה בטוח :p אגב, כתבת שלאלוקים לא איכפת אם זה דתי או חרדי או חילוני,כולנו יהודים.. וגם הבאת דוגמא על רבנים שהתעסקו עם התלמידים שלהם.. ועדיין, כתבת, אי לכך, לדעתי כאשר אדם מרקע שומר תורה מביע את דעתו זו אינו מתכוון להפוך לבלתי מושג על מנת למשוך מישהי אל הפח יענו, כתבת ש'אפילו' רב שוגה והיצר משתלט עליו, אז דוס חמוד קטן ששכב עם נשים לפניה? :) אני אישית לא קונה את זה.. נקווה שאני טועה
יא צדיק.

למעלה