והיכן הן????
A aviv32 New member 22/4/12 #207 כולנו! העיקר אל תילחצו אנחנו בכלל לא מלחיצים טוב, תילחצו. יאללה חתונה קולולולולולולולולולו |למה אין אייקון של מרוקאית מסלסלת? מה קרה, גזענות בתפוז? לא יפהההה| כולנו מחכים להתבססות הגזע הרובסטני!
כולנו! העיקר אל תילחצו אנחנו בכלל לא מלחיצים טוב, תילחצו. יאללה חתונה קולולולולולולולולולו |למה אין אייקון של מרוקאית מסלסלת? מה קרה, גזענות בתפוז? לא יפהההה| כולנו מחכים להתבססות הגזע הרובסטני!
A aviv32 New member 22/4/12 #208 טוב, העפתי עוד מבט. (טוב, שניים ) מסקנות: 1. אדוארד סקסי כאבא 2. אה סליחה, רוברט 3. הציצים של קריסטן גדלו 4. התינוקת הבונבונית- קשוחה הקטנה 5. מה קרה, לא נראה לך ההורים האלו? 6. מעניין מי אלו בתמונת המקור
טוב, העפתי עוד מבט. (טוב, שניים ) מסקנות: 1. אדוארד סקסי כאבא 2. אה סליחה, רוברט 3. הציצים של קריסטן גדלו 4. התינוקת הבונבונית- קשוחה הקטנה 5. מה קרה, לא נראה לך ההורים האלו? 6. מעניין מי אלו בתמונת המקור
S sivanwe New member 22/4/12 #260 וואי אני צריכה לעשות חיפוש- אני זוכרת שכבר דיברו על התמונה הזאת והראו את המקור... עכשיו אני רק צריכה להיזכר לפני כמה שנים זה היה בכל מקרה- אחלה תובנות.... ובתאכלס- מבינה את התינוקת!! איזה מין חיים אלה בלי לפנטז על רוב? בלי לפנטז על קריסטן? בתור בת שלהם, האפשרות הזאת נמחקת...
וואי אני צריכה לעשות חיפוש- אני זוכרת שכבר דיברו על התמונה הזאת והראו את המקור... עכשיו אני רק צריכה להיזכר לפני כמה שנים זה היה בכל מקרה- אחלה תובנות.... ובתאכלס- מבינה את התינוקת!! איזה מין חיים אלה בלי לפנטז על רוב? בלי לפנטז על קריסטן? בתור בת שלהם, האפשרות הזאת נמחקת...
A aviv32 New member 22/4/12 #262 לא מחייב . בעולם שבו הבת של האקסית של ג'ייקוב אשכרה "תזדווג" איתו- הכל אפשרי