מסתבר שכל מה שצריך לעשות כדי לגעת בקדושה זה להיראות כמו שיח על הראש!!
S sivanwe New member 22/4/12 #82 מסתבר שכל מה שצריך לעשות כדי לגעת בקדושה זה להיראות כמו שיח על הראש!!
A aviv32 New member 22/4/12 #85 כן, לא הבנתי... ספרים לא צריכים להיות מודל? כנ"ל מאפרים מלבישים וכו'...
S sivanwe New member 22/4/12 #261 זה נורא מצחיק אותי איך בדרך כלל האנשים שהמקצוע שלהם זה טיפוח- נראים כאלה... מוזנחים
S sivanwe New member 23/4/12 #269 זה דווקא נשמע הגיוני-מה שמוביל אותי לחוק הבא ככל שאדם מוזנח יותר- כך הוא מוכשר יותר בטיפוח אחרים
M Mor L New member 23/4/12 #274 מממ האמת שאני הכרתי אנשים שמומחים בלעזור לאחרים, משתי הגישות גם כאלה שהיו מוזנחים לחלוטין והיו גאונים וגם כאלה שהיו מטופחים טיפ טופ והיו מוכשרים ביותר אבל כן, הרוב שהיה חכם יותר היה מוזנח יותר
מממ האמת שאני הכרתי אנשים שמומחים בלעזור לאחרים, משתי הגישות גם כאלה שהיו מוזנחים לחלוטין והיו גאונים וגם כאלה שהיו מטופחים טיפ טופ והיו מוכשרים ביותר אבל כן, הרוב שהיה חכם יותר היה מוזנח יותר
A aviv32 New member 23/4/12 #287 אני גם וגם וגם (איזו צנועה אני היום הא? ) אני מאלו שיודעים הכל בלי ללמוד פורמלית חחח
S sivanwe New member 23/4/12 #294 תני לי לנסח את זה אחרת (קשה את!) מתי לאחרונה הרווחת כסף על הדברים הללו, אשר קיבלת מאנשים אחרים- הקורואים "לקוחות"?
תני לי לנסח את זה אחרת (קשה את!) מתי לאחרונה הרווחת כסף על הדברים הללו, אשר קיבלת מאנשים אחרים- הקורואים "לקוחות"?
A aviv32 New member 23/4/12 #295 את קוראת לי זונה?!???????????? חצופה את וברצינות- מלכתחילה לא דיברת על עבודה אלא על אנשים שיודעים להתעסק ביופי שנראים מוזנחים
את קוראת לי זונה?!???????????? חצופה את וברצינות- מלכתחילה לא דיברת על עבודה אלא על אנשים שיודעים להתעסק ביופי שנראים מוזנחים
S sivanwe New member 23/4/12 #299 חחחחח הכוונה הייתה לאנשים שמרוויחים על זה כסף הרגת אותי ואני מחפשת במשפט איפה זה משתמע בתור זונה
ד דנה18 האחת New member 22/4/12 #205 כן! שתתפטר ותעביר את התפקיד למישהי יותר מוסמכת!! כמוני... יש לי תעודת זוקרת שיער ערפדי מוסמכת ואני יכולה לזקור עוד כמה דברים על הדרך חחחח
כן! שתתפטר ותעביר את התפקיד למישהי יותר מוסמכת!! כמוני... יש לי תעודת זוקרת שיער ערפדי מוסמכת ואני יכולה לזקור עוד כמה דברים על הדרך חחחח
A aviv32 New member 22/4/12 #211 יואו חחחח אני המזקירה הראשית פה ואני קובעת תורות. ראשית- הנני. שנית- אני. שלישית- אנוכי. לכו תעמדו בתור יפה ובסבלנות. היי לא לדחוף! את שם- בחזרה לתור שלך! גם אתה, כן, לא נראה לי שרוברט יתפנה בשבילך בזמן הקרוב...
יואו חחחח אני המזקירה הראשית פה ואני קובעת תורות. ראשית- הנני. שנית- אני. שלישית- אנוכי. לכו תעמדו בתור יפה ובסבלנות. היי לא לדחוף! את שם- בחזרה לתור שלך! גם אתה, כן, לא נראה לי שרוברט יתפנה בשבילך בזמן הקרוב...
A aviv32 New member 22/4/12 #221 אל תשאלי מה המדינה יכולה לעשות בשבילך- תשאלי מה את יכולה לעשות למען המדינה