GO GIRL!! ככה מדברים! זה לא כזה יקר, הלוואה מהבנק זה לא נורא...
ד דנה18 האחת New member 23/4/12 #427 חחח כן, חייבים להתחיל עם זה מתישהו יש אנשים שלוקחים משכנתא לדירה, בית, רכב אני אקח משכנתא לצרכי קריסטן
חחח כן, חייבים להתחיל עם זה מתישהו יש אנשים שלוקחים משכנתא לדירה, בית, רכב אני אקח משכנתא לצרכי קריסטן
S sivanwe New member 23/4/12 #435 אין בעיה- רשמית נכנסת לרשימת ה"יש צורך לעדכן בזמן שיש משהו חדש" ומפגש- בהחלט כבר נחוץ- אני מניהח שכדאי שתדעי עם מי את באה
אין בעיה- רשמית נכנסת לרשימת ה"יש צורך לעדכן בזמן שיש משהו חדש" ומפגש- בהחלט כבר נחוץ- אני מניהח שכדאי שתדעי עם מי את באה
ד דנה18 האחת New member 23/4/12 #437 חחחח כן רצוי בליינדייט בנתב"ג זה לא משהו ולעדכונים אני תמידדד אשמח!!
A aviv32 New member 23/4/12 #404 דנה!! אוי ואבוי לך אם את לא נוסעת איתן! זו הזדמנות של פעם בחיים! ההזדמנות האולי יחידה שלך להגשים לעצמך את החלום! תשדדי בנק, תכייסי את ההורים, אין דבר כזה שאת לא נוסעת!! את. פשוט. חייבת.
דנה!! אוי ואבוי לך אם את לא נוסעת איתן! זו הזדמנות של פעם בחיים! ההזדמנות האולי יחידה שלך להגשים לעצמך את החלום! תשדדי בנק, תכייסי את ההורים, אין דבר כזה שאת לא נוסעת!! את. פשוט. חייבת.
ד דנה18 האחת New member 23/4/12 #410 את צודקת בהחלט!!! מזל שזה בנובמבר, יש לי את החופש לחסוף כסף...!! ועוד בייחוד שבחיים לא הייתי בפרמיירה... זה פעם בחיים דבר כזה...
את צודקת בהחלט!!! מזל שזה בנובמבר, יש לי את החופש לחסוף כסף...!! ועוד בייחוד שבחיים לא הייתי בפרמיירה... זה פעם בחיים דבר כזה...
A aviv32 New member 23/4/12 #419 אולי תארגני מגבית במפגש הבא? כולנו נשמח לתרום לעלמה במצוקה שרוצה להגשים חלום
S sivanwe New member 23/4/12 #414 מסע שיכנועים קרן! כל הכבוד!! אבל מה איתך??? אותך שכחת! ובלי תירוצים של בנות ובעל
A aviv32 New member 23/4/12 #453 בעצם, לפני ארבע שנים- כשאת היית מכורה לרוב יש מצב שאני בדיוק דפדפתי בפנאי פלוס, ראיתי תמונה שלו ואמרתי לעצמי "פוי"
בעצם, לפני ארבע שנים- כשאת היית מכורה לרוב יש מצב שאני בדיוק דפדפתי בפנאי פלוס, ראיתי תמונה שלו ואמרתי לעצמי "פוי"