מה דעתכן על....... עללל.......

sivanwe

New member
איתך באש ובמים סולמייט

אבל חריג לסעיף קובע:

כקריסביאנית גאה אפעל במסירות וללא לאות לבוא שנית במגע עם קריסטין ולא אסתפק במפגש חד פעמי. לצורך כך אפעל בנחישות לשמירת הגיינת גוף סבירה על מנת שלא להבריחה בצרחות מהחדר

(סעיף 13(א)(2) לאמנה הקריסביאנית הבין לאומית)

אז סיון לא באמת הפרה את השבועה

sivanwe

New member
מי אומר שאני חופפת

מצחיקה!! מה תעשי כשהיא תתן לך חיבוק?לא תתקלחי לעולם?

קריסביאן קריסביאן- אבל היגיינה דבר ראשון

תקשיבי אם זה היה וודאי שאני אפגוש אותה

בטוח הייתי טסה! אבל זה לא... יהיו כל כך הרבה אנשים בפרמיירה והסיכוי קלוש, יש מספיק מעריצים שמגיעים לשם ולא רואים אותם בסוף או שהם לא מגיעים אליהם, ואני לא אבזבז כל כך הרבה כסף בשביל האולי הזה
ואם אני אטוס ולא אפגוש אותה אני ממש אשבר אני יודעת את זה, אז אני מעדיפה לא להעמיד את זה במבחן... מבינה?

sivanwe

New member
אני מבינה, אבל...

א. הפרימיירה זה לא המקום היחיד שתראי אותה. גם בקונבנשין- ותאמיני לי שלראות אותם ממרחק של שורה אחת- זה שווה לא פחות.
ב. תצביעי לי על אדם אחד שהיה בפרימיירה בטנט סיטי, באירועים לפני ובקונבנשיין שלא פגש אותם באיזשהו שלב מהדברים האלה? אני חותמת לך שלא תמצאי. בד"כ כולם יוצאים מרוצים, בין אם רואים אותם ממרחק של מטר, בין אם מקבלים חתימות- או בין אם מדברים איתם.
ג. ישראליות יודעות להידחף. למה נראה לך שהיא כל הזמן ראתה אותי? אני לא הייתי מהמנומסות שעומדות בתור ונתקעות מאחורה- ברגע שאת בשורה ראשונה שנייה- אין שום סיכוי לפספס אותם- הם עוברים אחד אחד... בפרימיירה עצמה הם 4 שעות עם מעריצים לעומת שעה בראיונות. לא רואים את זה בשידור החי- אבל זה מה שקורה.
ד. יש לך קשרים

חחח תפרטי עוד על ד'

את משכנעת טוב!!! חחחחח...
ממממ אם רק היה לי עם מי לטוס....
חחח לא די עכשיו ברצינות... אין לי אף חברה שתבוא איתי לשם בחיים... חברות שלי לא אוהבות דמדומים..

sivanwe

New member
ומה מורן, אני וקרן מהקונסוליה?אוויר??

ועל ד'..... אם את רצינית- אני גם אהיה רצינית.... אני אנסה לעשות הכל כדי שתפגשי אותה...

או מיי גאדדדדדדדדד

וואי אם אני יכולה לבוא איתכן- אני באה! בטוחחח!!!!! אוי גאדדדדדדדדד
ואני לא מאמינה שאמרת את זה.. את כל כך מקסימההה

אני אוהבת אותך

טוב חייבים כבר עוד מפגש פורום חייביםםםםםם

sivanwe

New member
הגזמת.. ברור שאת מוזמנת

ואני באמת אנסה לעשות הכל...
זה מגיע לך

אבל אל תצפי יותר מידי כי אם זה לא יקרה- אני לא רוצה שתתאכזבי

גם בפרימיירה- רואים אותם הרבה!!

וכן, מפגש, נחוץ

כן כן ברור! אני לא אפתח ציפיות... קודם תני

לי בכלל להשיג כסף לטיסה ואחר כך נדבר

תודה רבה מאמי, את מהממת!!! אין לך מושג כמה זה מרגש אותי באמת באמת!!

!! אני אעשה ה-כ-ל כדי לבוא! גם אם זה אומר

לקחת הלוואה מהבנק
ולהפסיד לימודים כמובן.. לא אכפת לי!!

למעלה