מה דעתכם??

מה דעתכם??

הכרתי בחור בכרטיס הכרויות הוא הציג את עצמו כבחור שלא מתאים לו עכשיו זוגיות.דיברנו והייתה כימיה אבל לא רציתי לפגוש אותו בגלל מה שאמר. המשכנו לדבר בערך שלושה שבועות והיה מאוד כיף. הוא טוען שיש לי מחסומים(צודק) שאני לא זורמת עם עצמי למרות שיש משיכה. בשבוע הבא קבענו להפגש ואני בלחץ כי מצד אחד הוא מיוחד, יודע לדבר, משכיל וחתיך ומצד שני ברור לי שברגע שאני שוכבת איתו לא אראה אותו יותר ללכת על זה בשביל החוויה? מה אתם חושבים על זה?

magic40

New member
סליחה ששואלת

יש משיכה וירטואלית? הוא ממש חתיך ועדיין לא ראית אותו?

t o t a l

New member
האם מתיעצת גם לפני שנכנסת לשרותים?

אם בא לך, לכי על זה. אם לא אז לא.

t o t a l

New member
נכון

זה מה שאני אומר. למה לחשוב? האם יכול לקראת משהו רע? מה החיסרון?

אם את שואלת את השאלה הזו, אז...

כנראה שאת חושבת שמשהו כאן לא בסדר.... למה להפיל עליו את השאלה?....... קודם תבדקי לעצמך מה את חושבת על הכל, ואחרי זה תנהגי בהתאם למה שאת חושבת, כי את צריכה לחיות עם זה ולא עם מה שאחרים חושבים. וסתם ככה, מה רע באישה ש"זרמה עם עצמה עם גברים?"???????........ולמה שמישהו לא ירצה "איתה זוגיות אחר כך?" מי ששופט אותה על פי כאלה סטנדרטים אז סביר להניח שגם יחפש אישה שמתנהגת לפי הסטנדרטים האלה. יתרה מזו, ראוי ורצוי שתתחבר אליו אישה שכזו....אישה שחושבת אחרת מהר מאד תאבד בו עניין. חשיבה מסוג זה או אחר בסוגיה זו מלמדת על אופן ראיה חשיבה גם בתחומים אחרים. אין לעשות ניתוק בין הדברים. לכן בסופו של דבר חשוב, שתנהגי לפי מה שאת חושבת מתאים לך ולדרכך בחיים האלה....... ולסיום, חשבתי לענות באמת ובתמים לאחר פרסום הודעתך המקורית והראשונה, אלא שעכשיו לאחר הודעה זו בה הוצאת לאור את שתי השאלות הנ"ל, אני מבינה שגם אין טעם בעצם לענות על הודעתך המקורית. תשובתך מצוייה בשאלות האלה, "שהיטבת" כל כך לנסח.... והמוצא יבוא על סיפוקו.... <ואחרי זה מתפלאים. נו, באמת, אם נשים חושבות כך על עצמן <והשאלות שלך מיטיבות לתאר מה את חושבת באמת>, מה הן מצפות שיחשבו גברים????...........>

אני נקרעת

בין שתי נשים: הזורמת(גרושה משוחררת מודרנית) לאישה הישנה(זאת שהייתה אישה של איש אחד)

משהו פה מסריח!!!

לא יודעת, אבל נשמע לי כאילו הכותבת הזו, זה בעצם גבר שחומד לו לצון. השאלות שהיא/הוא כביכול שואל, יותר מידי תמימות מכדי להיות אמיתיות... או שמדובר בתמימה אמיתית?..........
אני דווקא כמעט בטוחה שמדובר כאן בגבר משועמם, שהחליט סתם לפתח את הנושא. בהתחלה ההודעה עוד נשמעה לי הגיונית, כי סך הכל הדילמה ברורה לחלוטין. בהמשך, התשובות האלה של "שוליהיחידה" העלו ומעלות ספק. בכל מקרה, מי שלא תהיה/תיהיי שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך.... אה, ואם אתה גבר מתחזה, תהיה גבר.......ותחשוף את ההתחזות, מה אתה אומר?.........

אני לא גבר

וכנראה שנשארו עוד תמימות בעולם , שמעמד ה"גרושה" רוצח להן את התמימות יום אחרי יום

נכון לעכשיו לא הצליחו אצלך...../images/Emo8.gif

אם את באמת אישה, ובאמת שואלת מכל הלב <אני מוכנה לקבל את האופציה הזו> אז למישהי עם דיעות כמו שלך, אסור פשוט להיכנס לזה. חכי עוד קצת, עד שתבשילי קצת, לפני שאת מכניסה את עצמך לכל מיני ניסיונות שברור שאת לא מבינה אותם/מוכנה אליהם. את תיפגעי בגדול. תפסיקי את הבולשיט הזה. הוא הריח טוב מאד שיש לו עסק עם בחורה תמימה ולדעתי זה מושך אותו. תנתקי מגע. זהו זה להיום.

תמימות זה לא דבר רע!! אבל אצלך

... וסליחה אם אני פוגעת, זה כבר גובל ב... או שאולי אומר יפה נובע מחוסר ניסיון?......ולאוו דווקא חוסר ניסיון עם גברים, כי לא צריך לשכב עם מליונים, אלא שזה מעיד על התנהלות מסויימת בכל שטחי החיים. השאלות ששאלת מעידות אחת כמה וכמה על תמימות על גבול ה....ואם כאן בפורום הרגישו בכך, ותאמיני לי שזה כל כך בלט, אז ללא ספק שבשיחת טלפון... זה שהוא אמר שהוא לא רוצה מחוייבות. אז שיגעון. זה רק אומר דבר אחד, שמתאימה לו מישהי שחושבת כמוהו, חושבת כך בינה לבין עצמה, ולא עם ההתלבטויות שלך, אשר תגיע להחלטה בעקבות שיח ודין בפורום. לא מגיע לו איזה "פרס", בגין "ישירות" או השד יודע מה. זה בדיוק כמו ששודד בנקים יודיע לפני השוד, שהוא שודד בנקים. לפחות לא הבטיח לך זר שושנים. נתקי קשר. לא כל דבר שנכשל מבחינה רומנטית/סקסית דינו שיהיה ידידות. הטרנד האחרון של היום הוא יאללה נהייה ידידים. ידידות זה לא פלקט, גם בשביל שמישהו יהיה ידיד שלך ושאת תהיי ידידה שלו, צריכים להתקיים "תנאים" מסויימים! איך שאני רואה את זה, תעזבי אותו. קחי את הזמן שלך. והכי חשוב תמצאי לך <בהמשך, מה הלחץ, התגרשת רק לפני חודשיים> מישהו שחושב כמוך, עם השקפת עולם זהה לשלך. תמימות זה לא דבר רע, כל עוד את מפעילה שיקול דעת........

גדי40

New member
היי שולי

החיים שלנו מורכבים ויש בהם גם אלמנט של אשליה מידי פעם כמו שיש אלמנט של דכדוך אחרי חוסר הצלחה,אבל לענינו של הבחור האם בדקת איתו לעומק האם הוא נשוי? תחושת בטן אומרת לי שהוא נשוי,לא יתכן שמשוחח איתך תקופה ארוכה ולא יכול/רוצה להיפגש ,אבל לסטוצים כן,משהו פה מסריח,יתכן שאני טועה ולדעתי תחפשי מישהו אחר ,יש הרבה דגים בים,צריך להזהר מהכרישים,בהצלחה

swansea

New member
מה אכפת לך שתתיעץ?

אתה מעדיף שהיא תפתח שירשור עם בקשה שנחזיק לה אצבעות כי השד יוע למה? מרוב שירשורים כאלו כבר לא נשארה לי אפילו אצבע אחת לגרד באף.

למעלה