מה דעתכם??

יערית

New member
שאני אלך לדעת?../images/Emo12.gif

אני לא בעיניין חמודה
בטח שהוא מתקשר...הוא יחזר כל עוד זה מתאים לו, הוא לא מעניין כרגע,את כאן.אז מה מתאים לך?

מתאים לי להפגש איתו

לא יודעת אם מתאים לי סקס ושהוא יעלם אחר כך. זאת תחושה נוראית של השפלה

יערית

New member
אז איפה הבעיה?

אגב בתגובה שלישית אני גובה 50 ש"ח לכל ייעוץ שאני נותנת
את יודעת מה הוא רוצה? את נמשכת למה שהוא רוצה? את חושבת שאולי הוא ישנה את דעתו כשיראה אותך? את חושבת שאולי החוויה המינית איתך תשנה את דעתו? חמודה זה כולה גבר לא צריך להיכנס לפארנויה

תגובה

הרי ברור שהוא מחפש זיון........ואת.....מה את מתנזרת????????? צאי לדרך ותקרעי לו את הצורה!!!!!

והגברים כמה שיגידו שהם

ליברלים ורוצים אישה שתקרע להם את הצורה בסתר ליבם יעדיפו בת זוג שלא זרמה עם כל מי שהיא רוצה

נראה לך,

שמישהו ישאל אותי עם כמה הייתי - הייתי בכלל מתיחסת אליו? הייתי זורקת אותו מהחלון!!! מה זה פה? ימי הביניים? מה אני בתולה? מה השטויות האלה?

יערית

New member
חחחחחחח

מה שברור הוא שהשירשור הזה הוציא ממך את המיטב, וגם תעצ'בים

עצבים?

ממש לא. אני מה-זה משועשעת!!! איך לך מושג אפילו עד כמה. (באמת, נשבעת לך! השרשור הזה עשה לי את היום!)

היה לך קל

המעבר מאישה נשואה שלא יכולה לזרום לגרושה זורמת? כאילו מעבר חלק או התלבטויות?

מאמי! אל תקראי לי גרושה זורמת

בבקשה. אני???? אני פולניה. ובצורה יותר רצינית - תמיד עשיתי בחיים שלי מה שרציתי בלי לשאול יותר מידי מסביב - המוטו של בחיים זה: אל תתנו לי עצות, אני יכולה לטעות בלי עזרה.

avihuav

New member
וכל זה משני נשים

אשר תמיד טענו שלט היה להם פלירטים או סטוצים את מבינה מה זה לזרום הן בעצמן לא יודעות אך ליעץ הן גדולות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

או!!!!

בוקר טוב אליהו!!! התעוררת? <לא זכור לי שנהלנו שיחה על פילרטים או סטוצים אי פעם - תקן אותי אם אני טועה>

למעלה