אף על פי
N n o g a1 New member 29/7/05 #10 איך את יודעת שיש משיכה? אי אפשר לדעת!!! צריך פגישה זוג עיניים ידיים עור קול ריח קצב ..... להמשיך??? תפגשי קודם , אח"כ תחליטי.
איך את יודעת שיש משיכה? אי אפשר לדעת!!! צריך פגישה זוג עיניים ידיים עור קול ריח קצב ..... להמשיך??? תפגשי קודם , אח"כ תחליטי.
ק קרן אור של בוקר New member 29/7/05 #21 תרשי לי להגיב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את חדשה ב"עסק", נכון?
תרשי לי להגיב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את חדשה ב"עסק", נכון?
V vered 37 New member 29/7/05 #25 ורדה רזיאל היתה אומרת לך מה את מהססת ? תשכבי איתו ואם הוא יתחיל לעשות תרגילים .. תזרקי אותו !!!
ק קרן אור של בוקר New member 29/7/05 #27 תרשי לי להגיב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם קורעים אותי מצחוק הערב.
תרשי לי להגיב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם קורעים אותי מצחוק הערב.