גם אתה תיתאפס בבקשה.
ש ש ד ו נ י ת 6 New member 14/9/10 #23 רק שאני לא משתייכת אליהן ../images/Emo13.gif סתם אוהבת להשוויץ בנתונים שלי, וזה לגיטימי, במיוחד בפורום עם רוב גברי. אגב, יש לי עוד כמה תמונות שעדיין לא פירסמתי
רק שאני לא משתייכת אליהן ../images/Emo13.gif סתם אוהבת להשוויץ בנתונים שלי, וזה לגיטימי, במיוחד בפורום עם רוב גברי. אגב, יש לי עוד כמה תמונות שעדיין לא פירסמתי
ה הנזם הכחול New member 14/9/10 #26 אההה... ודאי התכוונת ל- 'תתאפס' מה יהיה עם העילגות הזאת? אנאלפבית.
ז זיקן New member מנהל 14/9/10 #28 אני אכתוב איך שאני רוצה. לא תתצליחי "לחנך" אותי ואני אעשה לך דווקא בטעויות כתיב כי פה זה פורום שיחת גברים ולגברים מותר ולנשים אסור. חוץ מזה אני שיפוצניק ועד שלא תחליפי לבד סיפון מתחת לכיור לבד את בכלל לא נחשבת. ואני אדיין חוסב שעת סריחה קיטה טיפוליט.
אני אכתוב איך שאני רוצה. לא תתצליחי "לחנך" אותי ואני אעשה לך דווקא בטעויות כתיב כי פה זה פורום שיחת גברים ולגברים מותר ולנשים אסור. חוץ מזה אני שיפוצניק ועד שלא תחליפי לבד סיפון מתחת לכיור לבד את בכלל לא נחשבת. ואני אדיין חוסב שעת סריחה קיטה טיפוליט.
ר רק אהבה11 New member 14/9/10 #29 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שדונית,נכון שהפנטזיות שלך זה אונס? או שכל גברברי הפורום מביאים ביד כשהם מסתכלים על התחת (שאת טוענת שהוא שלך)?
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שדונית,נכון שהפנטזיות שלך זה אונס? או שכל גברברי הפורום מביאים ביד כשהם מסתכלים על התחת (שאת טוענת שהוא שלך)?
י יעקב השמש New member 14/9/10 #33 ../images/Emo6.gif אני לא יודע אם זה ישמח את שדונית אבל עשיתי מהתמונה שלה מטעמים ויש לי פה עוד חבר שמבקש רשות להשתמש בתמונה שלה לצרכיו הפרטיים
../images/Emo6.gif אני לא יודע אם זה ישמח את שדונית אבל עשיתי מהתמונה שלה מטעמים ויש לי פה עוד חבר שמבקש רשות להשתמש בתמונה שלה לצרכיו הפרטיים
ד דויד מירושלים New member 14/9/10 #48 וואלה חיפשתי וחיפשתי הגדלתי והגדלתי אבל לא מצאתי שום תחת אפילו נזם האנורקסית יותר נשית ממך
ז זיקן New member מנהל 15/9/10 #69 בחיית אחי מה זה L0L ? תאמין לי אני לא יודע. הבנתי רק שזה כמו לול תרנגולות יש משהו?