מה דעתכם

זיקן

New member
מנהל
לא מגיעה לך תשובה.

אני שוב אומר לך זה שאת כותבת בלי טעויות ולא מקבלת את אלה שכן טועים לא אומר שנקבל אותך פה. את על תנאי פה ברור.

זיקן, לא נמאס לך להתייחס לפתטית הזו?

אתה לא מבין שהיא מנצלת את התגובות שלך רק על מנת לקבל עוד צומי שלא מגיע לה?

פתטית זה מעוררת רחמים

ובמקרה שלה הייתי גם מוסיפה, מעוררת שאט נפש. פשוט אל תגיב לה, והיא תתאדה בהדרגה. כמו שהיא התאיידה מפורומים אחרים שבהם היא שפכה את מררתה. חוץ מזה שבמילא היא משעממת כמו פגר. אל תיתן לה "דלק" עם התגובות שלך.

פאתטית? צומי?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש מישהי כאן שזה הרבה יותר תפור עליה.

זיקן

New member
מנהל
כתבי בעיברית תקינה אין חיה כזאת צומי

ואפילו פאתטית אין, מה זה הטעויות כתיב האלה אנאלפבית

מי שמדבר בלשון רבים יש לו תולעים.

מינית את עצמך לראיס של הפורום אני מבינה. חחחח אתה מדבר כמו גננת.

זיקן

New member
מנהל
ראיס זה בערבית.

לא כולם פה מבינים ערבית. מה זה הפרימטיביות הזאת.

Jesuscrist

New member
שמעי את במיעוט פה

זה פורום של גברים,היא מפרסמת את ישבנה הענוג,אנחנו מרוצים היא מרגישה סבבה עם עצמה וזהו,חוץ ממך,שזה ברור למה זה מפריע לך,יש לנשים מנגנון הגנה שקוראים לו "שרמוטה" כדי להתמודד עם בחורות שמושכות תשומת לב עם המיניות שלהן,זכותך. את רוצה להגיב לה,תגיבי,רק תמנעי מקללות,השפה שלך היא הבעיה. הוזהרת בפעם האחרונה לחלוטין.

אין לי שום בעיה עם זה שאתם מרוצים

ועם זה שהיא מרגישה סבבה בדרך הזאת. אם לא אכפת לך, לא כתבתי לה 'שרמוטה' בשום מקום. זה כבר מהירהורי לבך שלך, ואפשר בהחלט להבין מהיכן זה בא (רק שלא אני כתבתי עליה את זה). בפורום ציבורי מותר לכתוב דעות, ומותר להתווכח עליהן. לדוגמא, הגברת שפתחה את הדיון נראית לי חולת נפש ופאתטית. בעיניך היא שרמוטה עם תחת ענוג ואני קנאית עם מנגנוני הגנה. כל אחד כותב מה דעתו, איפה הבעיה?

Jesuscrist

New member
פוסטמה זה קללה

זאת הבעיה שלי,אל תנסי למרוח אותי,אין לי סיבולת לזה.

זיקן

New member
מנהל
שרמוטה זה זונה,

לכפרית כמוך אין מילה אחרת בלקסיקון ?

לא אני כיניתי אותה 'שרמוטה' למרות שזה נראה די

הולם את הגברת. מי שהשתמש בביטוי הערבי הנ"ל הוא הג'יזוס או איך שקוראים לו. אני רק ציטטתי אותו.

זיקן

New member
מנהל
גם הוא לא כינה אותה שרמוטה,

הוא ציין רק שזה מנגנון היתגוננות של אישה, את ממש חופרת ומחפשת מה לא בסדר אצל אחרים ולא שמה לב שאת הלא בסדר פה, ואם לא תפסיקי עם הקטנוניות והחפירות אני יעשה לך פה את המוות.

Jesuscrist

New member
זוית לא טובה

צריך אחרת... זיקן לקחת אותה למאחורי הקלעים כבר וביררת שאכן מדובר באדם מהשורה?

זיקן

New member
מנהל
כן באחריות.

אבל דבר עם הנזם היא מגזימה בשפה שהיא נוקטת פה ויש לה קבלות על זה לי אין כוח בשבילה, לעומת זאת אני אדבר עם שדונית גם לה אין לי כוח אבל זה "אין לי" מסוג אחר..

אוי נו בחייך

עדיף שתעמדי עם שלט "אני מכורה לתשומת לב גברית בבקשה תאמרו לי שיש לי תחת יפה ותנו לי חיזוק חיובי כדי שאוכל לחסוך את הפגישה השבועית עם הפסיכולוג, ארגיש טוב עם עצמי ולא אקיא את ארוחת הבוקר"

למעלה