מה דעתכם

מה דעתכם

על הטוסיק שלי? שיזפתי אותו מספיק הקיץ?

זיקן

New member
מנהל
תגידי אין לך מה לעשות ?../images/Emo2.gif

את רוצה לגרום למישהי להיתאבד.

דווקא החצי השני שלו מאוד צחור ../images/Emo13.gif

ורוב האנשים חושבים שעור שזוף הרבה יותר יפה מעור צחור. כנראה שאתה במיעוט

אני מאמין שיש הרבה שחושבים כמוני

השיזוף הוא אופנה שלאט לאט גוועת, כי אנשים מבינים שזה גם לא בריא. אם העור הטבעי שלך הוא בהיר, תשאירי אותו ככה. הכי טוב טבעי.

בארץ אפשר להשתזף גם בחורף ../images/Emo42.gif

תודה ששיתפת אותנו בנתונייך הנאים. מחכה לתמונות הבאות (לא שאני עושה עם זה משהו
).

פנומן 72

New member
אתה אמור להודות שאתה עושה עם זה משהו ...

אחרת בשביל מה היא מעלה את התמונות ? ...

נכון מאוד ../images/Emo13.gif

חוץ מזה שלא מדובר בתמונה פורנוגרפית אז אין על מה לאונן שם. פנומן, אתה יוצא מנקודת הנחה שכל גבר שרואה איבר נשי מסוים מחוייב לאונן עליו? לא קצת סטיגמטי מצידך?

פנומן 72

New member
אני לא מאונן על תמונות ולא על סרטי פורנו

אלא במקרים סופר-נדירים ואפשר לספור את זה על כף יד אחת - תרתי משמע ...

לא שיש משהו רע באוננות, גם בריא וגם נעים ../images/Emo13.gif

בתור נערה מתבגרת אני זוכרת שהייתי מאוננת על תמונות של נשים שופעות בחוברות "פלייבוי" ומאוד נהנתי
אחרי שהיה לי חבר ראשון עברתי לפנטז על גברים במהלך האוננות, ומאז אני "שומרת להם אמונים" גם מהבחינה הזו

פנומן 72

New member
לא. אין בעיה לאונן

אני מוצא את זה טפשי לדבר על זה. ואני די מאוכזב שהפורום הפך להיות פורום סקס II

למה טיפשי? זה לגיטימי וטבעי

כמו לדבר על סקס בכלל. וזה מה שנהוג לעשות (בין היתר) בפורום של גברים, לא? אני חושבת שדווקא התחסדות וצביעות זה טיפשי. ותגיד תודה שאני מכניסה קצת עניין ופילפל בפורום הישנוני הזה

פנומן 72

New member
כתבתי לא מזמן פה

שהכל צריך להיות בטוב טעם ונדמה אפעס שהפורום הפך להיות לפורום סקס ואני לא חושב שזו היתה מטרתו. החבר'ה פה וגם חלקכן מושכות את הנושאים בפורום לסקס מה שמתקבל הרושם כאילו שכל מה שמעניין את הגברים זה סקס. ניסיתי בעבר לדבר על נושאים אחרים ולא ממש זכיתי לתמיכה - וכנראה שהפורום, כרגע, לא מתאים לזה...

זיקן

New member
מנהל
לא לא לא..

הוא צודק אפשר למשל לדבר על נבואות חורבן ואפוקליפסות ושהסוף שלנו קרוב ועוד אי אילו פוסטים דיפרסיוניסטים שמשרים אוירה טובה ואפילו על סוגי אפטר שייב שעושים לכן את זה ואפשר גם על מכבי חדרה בכדורסל או מכבי חיפהבכדורגל. ואפשר גם על אהוד והסודנים ואפילו על אברם החבדניק והמתווך החמדן, תאמיני לי זה מעורר וממסטל כמו כוסית וודקה.

חחחחחחחחחח זיקן הרגת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

אין מה לעשות, סקס ודיבורים על סקס על כל נגזרותיו היו מאז ומתמיד יותר אטרקטיביים מכל נושא אחר. אז תמשיכו לדבר על כל מה שבראש שלכם (העליון והתחתון) ואל תתנו לטוסיק החמוד שלי לבלבל עליכם את דעתכם

למעלה