מה דעתכם

לקח לי זמן לקלוט אותך

אבל נזם קלטה כבר מזמן שיש לך איזושהיא בעיה,אני התווכחתי איתה ואמרתי לה שאת סתם עושה טיזינג. את צריכה למצוא לעצמך מערכת יחסים כלשהיא עם גבר או אישה שיספקו אותך ,עכשיו אולי הטוסיק שלך עוד יפה בשביל לעשות טיזינג להתחרמן ולחרמן בפורום של גברים . את עוד עלולה למצוא את עצמך עושה דברים יותר גרועים בשביל לספק את היצר הזה שלך (שממש לא ברור לי מהו) מה שברור הוא שיש לך איזהשהוא חור שאת צריכה לסתום תרתי משמע.... אני מאמינה שאם היה לך מה שאת צריכה באמת לא היית נמצאת כאן ועוברת את הטעם הטוב לדעתי,למרות שזיקן יקפוץ ויגיד שאני קנאית ובלה בלה בלה.

יכולת הקליטה שלך שואפת לאפס, במקרה שלי

ואת המרירות המתחסדת שלך תשמרי לעצמך, בבקשה.

תגידי לזיקן שימחוק אותי..........

הרגזתי אותך? תשמעי,אין בי שום מרירות מתחסדת,אני אוהבת נשים מאוד,ורק נשים, פשוט תנסי להבין למה באמת את עושה את מה שאת עושה ואני מאמינה שתפסיקי!!!!! כי חוץ מזיקן לא ממש מחאו לך כפיים כאן ,העיקר שהתחרמנת !!!!

זיקן

New member
מנהל
את חושבת שלמחוק מישהו..

עושים את זה בכיף גדול ובהינף אצבע על מקש המיקלדת ? זה נעשה לאחר שיקולים רבים ומתוך היתלבטות קשה ורק לאחר שכלו כל הקיצין, את יודעת טוב מאוד למה ומה הסיבות ואני בטוח שגם לך היו היתלבטויות קשות בנושא, אין סיבה למחוק אותך בינתיים מעבר לויכוח ליגיטימי ופערים סוציו אקנומיים והרגשת קיפוח ורגשי נחיתות את בגבול הסביר ואני מקווה ששהותך פה תנעם לכולם.

לא הרגזת אותי, את סתם ממאיסה את עצמך

עם ההשתלחויות ההזויות שלך. אני חייבת לך דין וחשבון לפני שאני מפרסמת תמונה או כותבת הודעה? למה את מרשה לעצמך את ההתנשאות המרושעת הזו? התמונה של הטוסיק לא פורסמה על מנת לקבל "מחיאות כפיים" ממישהו. ואין לי בעיה עם נשים שאוהבות רק נשים, כל עוד הן לא מנסות להתחיל איתי בכל מיני מניפולציות (כמו למשל, לבקש ממני חברות בתפוז)

זיקן

New member
מנהל
בלי עיין רעה, ../images/Emo57.gif

בכל זאת אני חושב שדודו הולצמן למשל מעניין יותר מהטוסיק המחרמן שלך.. כי הוא לא מחרמן ולא גורם לאנשים חלומות שווא, ביננו יש לו מינחת מסוקים סקסית על הראש..

כבר גדלתי מזמן, אני בת 40 פלוס ../images/Emo13.gif

אבל מה זה משנה מה אני אגיד? את תמשיכי להיות שלילית ולא יעזור כלום. אז שיבושם לך

זיקן

New member
מנהל
אני אעמיד לך דברים על דיוקם.

ולא רק לך אלא לכל מי שחושב אחרת, אין ביני לבן שדונית שום דבר שקשור בהיללולות סקס או פריצות, אני אדם נשוי ואב לילדים, יצא לי להכיר את כבודה והיתברר לנו שאנו משדרים על אותו גל ויש ביננו קונסזוס בהרבה נושאים, חברותנו מבוססת על יחסי חברות מעולים ויחסי אמון הדדיים אבל מפה ולהסיק משהו על חיי הוללות ופריצות המרחק רב, לידיעתך ולידיעת כל מי שחושב אחרת.

חיי הוללות ופריצות

מי אמר דבר כזה???????? בואנ'ה ,אתם פנטזיונרים שחבל על הזמן. ואם אתה באמת חבר שלה,אז תפקח לה את העיניים ,ותעזור לה להבין ! ואל תנפנף בכפות הפינגווין שלך על כל יציאה פאטתית שלה,במיוחד אם אתה נשוי עם ילדים ,ואולי יש לך ילדה בגילה או שתהיה בגילה בקרוב. זה אם אתה חבר טוב כמו שאתה אומר. לא התכוונתי שאתםמוחקים בקלות ,רק למנהלי הפורום הזה (ותאמין לי שאני חיית פורומים) אין יד קלה על המחק כשאמירות גזעניות ומכוערות נאמרות מפי אנשים שהם חברים טובים שלהם. חבל באמת שהפורום הפך להיות פורום סקס! בכל מקרה ,מקווה שתהנו ! אני נוסעת מכאן!!!

היית מתה

שזה הטוסיק שלך! ולא זיקו,אני לא מקנאה,הטוסיק שלי הרבה יותר יפה מזה שבתמונה!

זיקן

New member
מנהל
רק אחרי שתשימי תמונה של הטוסיק שלך,

אוכל לעשות השוואות, ועל אחריותי זה שלה.

היא כנראה לא מספיק פוסטמה ונואשת לתשומת לב

בשביל לפרסם תמונה של התחת שלה בפורום.

זיקן

New member
מנהל
תגידי לא יהיה סוף להקנטות שלך?

את לא מבינה שפה זה לא הולך ולא ילך, אני מציע לך שמפה תפסיקי עם זה הפעם אני פונה אליך בטוב בתקווה שעוד נישאר בך קצת הגיון .

איזה הקנטות? זו לא הקנטה. זו האמת.

צריך להיות ממש, אבל ממש ממש ממש נואשת לתשומת לב וחולת רוח בשביל לפרסם דברים כאלו. הצעת ל"רק אהבה" לעשות זאת- כמי שמכירה אותה היטב עניתי לך שזה לא מתאים לה והסברתי מדוע. איפה ההקנטה? (אגב, יפה מצידך שכתבת את המילה הזו בלי שגיאות כתיב).

למעלה