מה דעתכם על זה?

חחחחחחחחחחחח../images/Emo45.gif

כל הכבוד סובלנית את פשוט גדולה!!!!!!!!!!!!!!! לילונית5

סובלנות יקירה

תפסיקי לעשות חשבון על מה שאחרים חושבים מי שמפחד זה בעיה שלו לא שלך אף אחד לא הולך למכולת וקונה בדעות שלך אחרים לחם וחלב , וגם לא תהפכי למליונרית מזה אז סימי פס רחב על דעתם ותמשיכי את חייך כפי שאת חושבת ולא אך אחרים חושבים שאת צריכה להיות . כאשר מדברים עם אנשים ומסתכלים להם בעניים זה גורם אצלהם רתיע הרגשת אי נוחות כבר צינתי את זה שאני אדם שלא מענין אותי דעותיהם של אחרים על מעשי [אני עושה רק מה שניראה לי לנכון ] ואדם לא נותנת לאף אחד להסתכל עלי מלמעלה וזה מאוד מפחיד את האנשים או שהם לומדים לכבד אותך כפי שאת אולי את גם כזאת פשוט לא מודעת לזה בכל מקרה לדעתי את אדם נעים למרות שאף פעם לא ראיתי אותך זה ההרגשע שעולה לי מתוך הכתובים שימי פס

jessy19

New member
סובלנית...

נראה כי את משדרת כוחנויות ושליטה שמפחידים ומרתיעים קצת אנשים. אולי תנסי פחות לשדר את הכוחנויות ויותר לשתף אנשים וככה גם תוכלי להתקרב לאנשים שמסביבך (בעבודה, בביה"ס של הבן וכו').

sovlanit

New member
JESSY19 תודה .תוכלי

להגיד לי איך לשדר יותר רכות ושיתוף פעולה? תודה,מתוקה

jessy19

New member
הממ...

נסי לשדר פחות כוחנויות ע"י כך שתבקשי עזרה לפעמים מאחרים, בעבודה את יכולה נגיד סתם להכין עוגה ולהביא בהפתעה ולהראות צד יותר רגיש אצלך וככה אנשים ייראו שאת לא כל כך מפחידה כמו שהם חושבים שאת.

אוסה

New member
רציתי להגיד לך ......

שאני מפחדת ממך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
נו תשמעי יקירתי מה אגיד לך ? אני חושבת שאין לי מה לענות עוד כי כל מה שנאמר ...כאילו נאמר מפי

sovlanit

New member
אוסה,

קשה לי לנשוך מישהו שנמצא מעבר למקלדת במרחק רב ממני ושיש לו כינוי... אז,הרגעי יקירה. את תחפושת המכשפה/מפלצת אני מתכוונת להחזיר בקרוב...חחחחחחחחחחח תודה,נשמה.

סובלנית, את נראית לי טיפוס הפוך

מכל מה שציינת פה. זאת כמובן לפי הכתיבה שלך - במשך החודשים האחרונים. יכול להיות שהמראה שלך משדר בטחון ואסרטיביות וזה מה שמפחיד אנשים. אז שימי פס על כולם - העיקר זה מה שבפנים ומה שאת מרגישה. תמשיכי להיות כמו שאת.

sovlanit

New member
נויה,מאמי,

גם אותך אני מפחידה?ממה נבהלת? באמת,אימא'לה... חיבוק

חחחחחחחחח

זה היה בצחוק. אין לי מושג קלוש, איך מישהו יכול לחשוב שאת מפחידה. אמנם אני לא מכירה אותך אישית. אבל אני חושבת שאת מקסימה!!!!!!!!!!!!!!

sovlanit

New member
הגבתי בהתאם. חחחחחחחחח

בטח .אתמול זה הסעיר את רוחי מעט... היום זה כבר הופך לבדיחה! אוהבת אותך. מקסימה ונהדרת שכמותך.

rrina

New member
לסובלנית

אין לי מה להוסיף. רק שאני מסכימה עם סתוית2 במה שהיא אמרה. ובאמת, מה רע בלהיות מפחידה????

למעלה