מה דעתכם על זה?

sovlanit

New member
עדי של דני,נפניתי

עכשיו מעיסוקי לרגע. אני אדם חייכן בדרך כלל. מנומסת ואדיבה. המראה שלי לא מפלצתי במיוחד[לטעמי],למעשה בן זוגי טוען שאני יפיפיה [הוא?משוחד?!מה פתאום?!חחחחחחחח] לקחתי לתשומת ליבי את דברייך. תודה רבה

Galit29

New member
את, את מפחידה??????????????????????

טוב אני לא ממש מכירה אותך. אבל יכול להיות שמה שאת משדרת זה כוח ואסרטיביות אפילו בלי לשים לב לזה. אבל מה זה רע? מי שפחדן שיפחד, ומי שמודע לעצמו ידבר איתך בגובה העיניים. ואת תפסיקי להגיד על עצמך רכרוכית. לא מתאים לך. את מפחידה! שכחת?

סתוית2

New member
סובלנית

ברצוני להגיב. אני עוקבת אחר הפורום.ניכנסת לארכיון. וכך יש ראיה פחות או יותר על המשתתפות הותיקות.מיזמן רציתי לשלוח לך מסר אבל לא התאפשר. אני מקווה שהקלע ולו במעט. אז כך את אדם מאוד רגיש אבל עים המון ביקורת עצמית ואפילו גבוהה. כושר התבטאות מעולה.נתולת עוקצנות ואפילו פשרנות(אני לא יודעת למה) בין המילים אני קוראת הרבה אבל הרבה התלבטות אבל גם כאב.ראיה מציאותית על החיים. ביפרט על אנשים.אנשים לא אוהבים להתעמט עים זה שעומד מולם כאשר מפגין עמידות חסרת פשרות. את יודעת שמתי לב כאשר אנשים מנהלים דיאלוג עים הרשויות האטומים שפת הגוף משתנה ונהפכים למתוחים. אים היה אפשרות להחזיר את הגלגל 20 שנה אחורה חייך היו היום יותר מאושרים וחיי רבות וטובות.אבל כאשר את נלחמת על ילדיך את משדרת כוח חוכמה כוחניות ואולי אגרסיביות. וטוב שזה כלך אים לא את אז מי. אז סובלנית תמשיכי כך עדיף שירתעו ויזהרו ולא את תפגעי אבל מה שמפריע לי שאת חושבת שאת חלשה אבל לא מותק. המון כוחות יש לך. את לא יודעת כמה. הכוחות שלך מתפרצים כאשר הנושא נוגע לילדים שלך. את אותם כוחות אישה יפה תפני גם לחייך האישים.סליחה שיצא ארוך. סתם ל.....איזה מזל את? שולחת לך
והרבה

sovlanit

New member
סתונית,תודה על דברייך.

נהניתי לקרוא . אני יודעת שאני מפגינה עוצמות ואף משתלחת באלו המנסים/מצליחים לפגוע בילדי. העידוד שלך מזרים בדמי אדרנלין רב. רוב תודות. נראה לי שאנחנו דומות... חיבוק

סתוית2

New member
היי סובלנית

נטולת עוקצנות: אפילו כאשר את מגיבה להודעה ולו הצינית את לוקחת אויר מנסה להכנס לסיפור מנקודת מבתך סופרת עד 10 מגיבה. ממצב נטראלי פשרנות: את לא אוהבת להכנס לעימותים אים אנשים (לא מוסדות) את תגיבי לפעמים בנוקשות. אבל המצפון מטרטר מהלב ואת ישר מנסה לתקן את הרושם שנוצר מידבריך (ולא באשמתך) הרי אנו יודעים שאנשים לא אוהבים לשמוע את הדעה או האמת. בקשר למה ששאלתי: את אדם מאוד יצירתי אוהבת מסגרות קבועות. זה נותן לך ביטחון שזה מה שאת רוצה. מאוד קשורה ונאמנה למסגרות זוגיות.קשה לך מאוד להפתח בפני אנשים. ביקורתית כלפי עצמך ואחרים. יש לך סטנדרטים מאוד גבוהים. שזה מה שחסר להרבה אנשים. כנות האלף בית אצלך. מלאה שאיפות אני מקווה שמממשת. אני מקווה שקלעתי קצת. אילו דברים שבאים לבד. אים יהיה משהו נוסף הוסיף דרך אגב איך שולחים מסר לאנשים בפורום לצערי לא כל כך יודעת שיהיה אחלה חיים.

סתוית2

New member
המשך

למה את שומרת דברים בבטן תוצאי אותם. לא לצבור כעסים. דברים שלא עושים לך טוב שיעברו לידך ולא דרכך.אנשים שלא טוב לך בחברתם. תנפנפי....... אנרגיות שליליות לא צריכים להיות בסביבך ולא לחיות את העבר.מהתחתית אנו רק עולים ופורחים. אז בייייייייייייי

sovlanit

New member
למה אני שומרת דברים בבטן?

לפעמים אני שומרת ולפעמים לא... למה? -לך בוודאי יש תשובה לכך. וואלה,קלעת בול. תודה

sovlanit

New member
סתוית2,

ראשית,תודה על דברייך. שנית,מדוייק.לרגע נראה לי שאנחנו מכירות. באשר למסרים הנה האופציות: 1.בתחתית התגובה מופיעות המילים "מסר למחבר/ת" לוחצים על זה ומגיבים לאדם אישית. 2.לוחצים על שמו של הפרט ואז נפתח כרטיסו האישי ומופיעות המילים "לשלוח מסר". לקבלת מסר -יש בצד שמאל מעטפה ולצידה שמך.אם היא מהבהבת אז יש לך מסר/ים. מס' המסרים מופיע ליד ההבהוב. לשם תגובה למסר אישי ,לאחר קריאת המסר למטה מופיעות הגדרות. אחת מהם היא "תגובה". לוחצים על זה ועונים. בחלק העליון תגובתך ובחלק התחתון המסר שקבלת. פרטים נוספים תוכלי לקבל ממני ו/או מהפורום "תפוז-תמיכה טכנית". כל טוב ותודה רבה.

כנראה שאת דעתנית - וזה מפחיד אנשים

יותר קל להסתדר עם אנשים חלשים וכאשר רואים מישהו שמבין יודע וגם עונה מפחדים ממנו. כולנו מחפשים את הנחמדים והחלשים כדי שאנחנו נהיה החזקים. וזה כנראה מה שאת משדרת כלפי חוץ, יש לך מין מעטפת שאת מנסה להגן על עצמך, כי את אומרת שאת אדם חלש. לפעמים תסרוקת או צורת עמידה נותנת להרגיש שאדם תוקפן עומד מולנו, לפעמים שפת גוף. אולי תשאלי מומחה לשפת גוף מה את משדרת והוא יסביר לך בדיוק.

סובלנית../images/Emo24.gif

א. יש לי הרגשה שאת טיפוס שמגיעה לכל מקום ויש בו המון נוכחות נשים ברך כלל וגברים פוחדים מזה. לדעתי על תתרגשי יכול להיות שזה גם מקנאה לילונית5

sovlanit

New member
לילונית,תודה

אני בהחלט מפגינה נוכחות,ורק במידת הצורך גם שרירים... לקנא בי? על מה??? אין לי מושג. תודה לך,מתוקה.

tomsima

New member
סובלנית

כתבו כאן הרבה דברים נכונים אז אני לא אחזור על דבריהם של אחרים. אני רוצה פשוט לספר לך על חברה שלי, שבכל מקום שהינו מגיעות אליו כולם ישר היו מסתכלים עליה אבל פוחדים, מה לעשות. היא לא היתה מכוערת נהפוך הוא, היא אחת הבחורות היפות שאני מכירה (ואת זה כולם אומרים). ואז שאלנו אני והיא את עצמנו למה? והגענו למסקנה שפשוט יופי כמו שלה מפחיד אנשים, בנוסף לכך הביטחון העצמי שלה גרם לאנשים לחשוב שהיא מן טורפת כזאת שלא כדאי להתקרב אליה (למרות שהיא אדם מאוד עדין ורגיש). מקווה שהסיפור הזה עוזר לך. ואני מצטרפת לקנאה כלפיך, גם אני הייתי רוצה להיות קצת יותר מעוררת כבוד ויראה.

sovlanit

New member
TOMSIMA ,תודה .אהבתי

את הדוגמה שהבאת. בן זוגי וילדי מאמינים שאני יפה.גם אני.אלא שהיופי נמצא בעיני המתבונן... לגבי הקנאה-ממש ממש לא צריך לקנא. אין שום בעיה להשתנות! מנסיון,בדוק ומנוסה!!! כל טוב

tomsima

New member
מה שבעצם רציתי להגיד

שיש מליון סיבות לכך שאנשים רואים באנשים אחרים דברים בין אם הדברים הללו נכונים ובין אם לאו.

שש שבע

New member
בדקת במראה?

אולי יש לך קרנים וזנב עם קצה משולש? אם כן תודיעי לכולם שאת לא קניבאלית, ואפשר לדבר איתך.

sovlanit

New member
רצתי לבדוק,שש שבע,חחחחח

לו היה לי סורק הייתי יכולה להוכיח שאין לי קרניים וגם לא זנבב עם או בלי משולש בקצה... תודה

למעלה