מה דעתכם על הסרטים...?

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Legato

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo210.gifאז ככה

יש הבדל משמעותי בין שני הראשונים ובין השלישי והרביעי השניים הראשונים, איומים (חוץ מכמה שחקנים מעולים, כמו זה שמשחק את אוליבר ווד ואלן ריקמן) כשעושים סרט לפי הארי פוטר, הדרך היחידה לשחזר את הקסם בספרים זה לא לעקוב אחריהם במדויק אלא לבוא עם רעיונות חדשים ומקוריים שיפתיעו, שהבמאי ייקח את זה לכיוון שלו כריס קולומבוס (שאחר כך התברר לי שהוא בכלליות לא במאי משהו) לא עשה את זה בכלל הסרטים הראשונים ניסו כל כך לשחזר את הספרים שזה היה משעמם ו"חסר מעוף", ובגלל הניסיון לשחזר כל הזמן השוויתי את זה לספר וראיתי כמה שהספר יותר טוב השלישי זה כבר סיפור אחר גם אם לא הכל היה לטעמי, הוא לפחות חידש והשתגע וממש נהניתי לראות אותו האווירה בו הייתה שונה לגמרי, הרבה יותר אפלה הרביעי, לדעתי, הוא הכי טוב מביניהם הקטעים המצחיקים מצחיקים הקטעים המרגשים מרגשים זה כל מה שצריך ושני האחרונים די מיועדים לאנשים שכן קראו את הספר, שעם ספרים כל כך ארוכים ועם כל כך הרבה מידע, זה לדעתי הכרחי כמובן - אני לא חושבת שצריך לראות את הסרטים בלי לקרוא את הספרים, ובטח ובטח שהם לא תחליף

ZoHaRoT

New member
לא אהבתי

אומנם ראיתי רק את הרביעי, וממש לא אהבתי, לדעתי דניאל עושה את הארי ממש מטומטם, או שזה השחקן, או שזה הבמאי.....בקיצקץ לא אהבתי, אולי אם אראה את הקודמים אני אוהב אותם יותר...

sirius felton

New member
אני..

חושבת שהסרטים יפים!! רק בגלל תומיל'ה.... אבל בטח שאני מעדיפה את הספרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מחכה הרבה יותר לספר השביעי מאשר הסרט החמישי..

Guid

New member
בוודאי!

ואני בטוח שגם כולם, חוץ ממני, מחכים יותר לספר השביעי מאשר לסרט החמישי... אין כאן בכלל ספק!

yuvi217

New member
ברור

כי הספרים
ממש
אבל ממש
טובים!

tamarhp

New member
כן ולא

הסרטים טובים בתור המחשה למי שקרא את הספרים. זה עוזר לדמיין דברים שלא הצלחנו להבין איך הם נראים. אבל כסרט ממש הם לא ממש טובים (מלבד הסרט השני). הסרט הראשון הוא אוסף קטעים מושקעים מאד אבל בלי קשר ועלילה ביניהם. הסרט השלישי והרביעי לא מספיק ברורים למי שלא קרא את הספרים, שלא לדבר על זה שהם משבשים לגמרי את הספרים.

Eos14

New member
../images/Emo29.gifאממ...

אני אוהבת את הסרטים, ואמת שהם חלק מהסרטים שאני הכי אוהבת, אבל זה מפריע לי בכל פעם מחדש שהם שוכחים קטעים טובים רבים ומוסיפים קטעים שלא קיימים (למרות שחלקם משעשעים...). גם הליהוק יכול היה להיות יותר טוב, אבל הוא לא נורא כ"כ. אני לא אפרט, אבל רוב השחקנים מתאימים לתפקידים שלהם (חוץ מכמה ספציפים, כמו סיריוס, המראה של אמברידג' וטונקס...ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע...
)

yuvi217

New member
המון לא מתאימים

מה שאני זוכרת (ובטח עוד חמש דקות אני אזכר בעוד כמה) מי שכן: הארי [לפחות בשני הסרטים הראשונים...- ברביעי ובחמישי הוא כבר נראה ממש ערס
], דמבלדור [הראשון בלבד!], מקגונגל, רון, סנייפ [מאוד!], דראקו ולוציוס מאלפוי. מי שלא: הרמיוני- בפרצוף אמה בסדר, אבל בשיער ממש לא. ובסרטים האחרונים מנסים לעשות אותה עוד יותר סקסית ויפה וזה לא מתאים לדמות! סיריוס- כל כך לא! הוא נראה מטורף מדי, השיער שלו חום וקצר [במקום שחור ומגיע עד המרפקים] והוא ממש, אבל ממש לא יפה. לופין- פשוט לא כמו שדימיינתי. לוקהרט- אין לו שיער גלי והוא לא דומה לאיך שדימיינתי מודי- הכי גרוע! שמן, שיער ג'ינג'י [?!] והעין בכלל... שאני לא אתחיל אפילו לדבר על זה
זה מה שאני זוכרת בינתיים. מוזמנים להוסים את דעתכם

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gif אישית אין לי שום דבר נגד

הסרטים. הם ממש יפים ולדעתי מוסיפים [למרות שמורידים מלא קטעים] אבל מה שמעצבן שיש ילדים שאומרים שהארי פוטר זה יפה ורק בגלל שהם ראו את הסרטים. וזה מבאס כי הם חושבים שהסרטים זה הכל והם לא מכירים את הספרים הנפלאים. וזה מה שחבל כאן. אבל אני אישית אוהבת את הסרטים ^^

yuvi217

New member
נכון!

יש גם ההפך.. שזה עוד יותר גרוע! אנשים חושבים שהארי פוטר זה גרוע ורדוד וצפוי רק בגלל הסרטים!

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gif צודקת בהחלט!

זה מאכזב. אבל היי, יש ילדים שלא אוהבים לקרוא. והסרטים זה הקלה בשבילהם. הם יכולים לדעת מזה הארי פוטר בלי לקרוא.

מה יא

New member
אנשים שלא אוהבים לקרוא זה כזה מוזר.

אני ממש לא מבינה את זה.

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gif זה מוזר.

אבל י ילדים שפשוט קשה להם לקרוא. ויש לי ידיד ממש טוב שרואה את הסרטים כי הוא פשוט לא יכול לקרוא [דיסלקט] ואת זה צריך לקבל ^^

sexyvampire

New member
כן, מאוד.../images/Emo185.gif

לפי דעתי השלישי היה מיוחד ומאוד יפה (למרות הביקורת המטעהS:).. והרבעי הכי מצחיק ומותח. קשה לבחור בין שניהםS: *_______*" אני מצפה בכיליון עיינים לסרט החמישיD: וכמובן לספר האחרון (>;) והשביעי. >;

למעלה