מה דעתכם על הסרטים...?

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

ענבאך

New member
לא אוהבת בכלל.

חוץ מאת הרביעי, אבל זה רק בגלל שראיתי אותו עם האנשים הנכונים. דניאל רדקליף עושה לי סיוטים בלילות, העיוות בדמויות בלתי נסבל, הרמיוני יפה (שלא לדבר על שמלתה הורודה), ובקיצור- כל מה שנאמר בפאנל הסרט הגרוע במיתופיה (
), וגם ציטוט של חברתי היקרה - "השחקנים צריכים בעצם לשלם למפיקים כי כל אחד נראה טוב ליד דניאל רדקליף."

ענבאך

New member
אהה, וגם הליהוק,

סיריוס צריך להיות יפה, ורמוס לא צריך להראות כמו דר' פיל.

yuvi217

New member
כ"כ מסכימה! ../images/Emo45.gif

סיריוס הכי הכי הפריע לי! הוא אמור להיות יפה, עם שיער שחור עד המרפקים... רררר כל כך לא כמו שדמיינתי אותו! כנ"ל לופין.

מה יא

New member
../images/Emo45.gifשניהם צריכים להיות יפים../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

n u k e y

New member
../images/Emo45.gif

מה עבר להם בראש כשהם ליהקו את גארי אולדמן? ומה עבר עבר לרולינג בראש כשהיא אישרה את הליהוק?

לא מבינה למה כולם כ"כ שונאים את

הסרטים...
אז נכון הם עושים עוול למקור
. השחקנים לא דומים
, חלקם גם ממש גרועים
ומשמיטים המון קטעים מגניבים
[כל הסרט הרביעי חיכיתי לספינקס,זה היה בין הקטעים האהובים עליי
] אבל תכל'ס הם בידור נטו.אהבתי את הקטע של הנשף
ואפילו קצת פחדתי מאוכלי המוות
.[מה?עשו אותם ממש דומים לKKK זה היה מפחיד...
] סך הכל נהניתי מאוד,אבל כמובן שלא כמו מהספרים
...הסרטים לא כאלה גרועים אבל מה לעשות שבדרך כלל ספרים יותר טובים מהסרטים שמבוססים עליהם...

מה יא

New member
די סיכמת את הסיבות../images/Emo96.gif

הם עושים עוול למקור, השחקנים לא דומים, חלקם גם ממש גרועים ומשמיטים המון קטעים מגניבים

דניאל רדקליף והרמיוני ואולי קצת רון

דומים!! ככה אני בדיוק, אבל בדיוק דמיינתי לי את הארי, אולי השיער קצת יותר פרוע, אבל חוצמזה הכל אותו דבר, הרמיוני, אני הייתי בשוק, חשבתי שיש לי תלפטיה עם המלהק! ככה בדיוק תיארתי לי אותו, רון (רופרט כאילו) הוא שחקן מעולה, ומאוד עושה טוב את הדמות האומללה והמצחיקה של רון. חוץ מהשיער הארוך שאליו התרגלתי (וככה יותר טוב) הכל אותו דבר. גם פרד וג'ורג', חוץ מהשיער הארוך, ככה תיארתי לי אותם. כפרעלים
מישהו יודע אולי את שמות השחקנים? והאם הם באמת תאומים זהים?

מה יא

New member
לא נתחיל לדסקס על זה../images/Emo96.gif

כי זה עניין של טעם וכאלה. רופרט באמת נורא חמוד ואני מחבבת אותו, והוא גם די דומה לאיך שדמיינתי את רון. אבל הוא שחקן נחמד ולא יותר. גם התאומים לדעתי מעולים ^^ לגבי השם תשאלי בפורום הסרט
כל השאר - זוועת עולם. לא, זה פשוט אין לתאר (חעחע השיר שלנו וזה
). סתםסתם. פשוט גם מבחינת המראה וגם מבחינת המשחק הם לא מתאימים. לדניאל רדקליף יש פרצוף עגלגל ושיער של חננה ואמה ווסטון חמודה מידי במראה ושניהם משחקים כאילו הם בסרט נעורים מפגר עם לינדזי לוהאן (עד שנזכרתי איך קוראים לה) והחתיך התורן (והיי, אין לי שום בעיה עם סרטי נעורים מפגרים, עם לינדזי לוהאן, או עם החתיך התורן. זה דווקא נורא חמוד ^^). טוב שלא יצאתי מפגרת מכל ההודעה הזאת
.

Shiri from the block

Active member
הם באמת תאומים זהים אבל הם צבעו את השיער שלהם לג'ינג'י בשביל הסרט, יש להם שיער חום (סתם למקרה שתרצי לדעת) השמות שלהם James Phelps Oliver Phelps

מלכה!../images/Emo47.gif

אז איך יש להם נמשים ואופי של ג'ינג'יים??
בכל אופן התאכזבתי, קיוויתי שהם ג'ינג'יים אסלים..

הם לא צבעו את השיער!

איך הגעת? אר יו אינסיין? וואט דה פאק?! הם ג'ינג'ים טבעיים וברור שגם רופ טבעי איך אפשר לטעות בזה? אתם לא רואים ת'נמשים? אתם לא קוראים? אמה צבעה לחום ג'נג'י לתפקיד הרמיוני וטום לבלונדי למאלפוי הטבעיים דרך אגב הם בלונדינית ושחור ואולי יש עוד שצבעו אבל אנלא זוכרת.... ומי אמר שרופ הוא שחקן חמוד ולא יותר?? נראה אותו אומר את זה לי!! הוא הכי טוב מבין כל הילדים בסרט!

Shiri from the block

Active member
טעות שלך יש לי את הDVD של הסרט השלישי ויש שם ראיון איתם (ג'ורג' ופרד) והם אמרו בבירור שהם צבעו את השיער לג'ינג'י. היה להם שיער חום מקודם.. הם אמרו שהם אמרו לילדים מהשכבה שלהם שהם משחקים בסרט של הארי פוטר ואף אחד לא האמין להם עד שהם הגיעו לבית ספר עם שיער ג'ינג'י ואז האמינו..

גמאני ראיתי

ת'דיוידי והם הצטלמו למאחורי הקלעיים ג'ינג'ים. וטום הסתפר ושינה את שיערו בחזרה לשחור. אם הם לא באמת ג'ינג'ים אז זה יהיה מזה מבאס אבל למה אחרי הצילומים הם לא החליפו בחזרה לצבע הטבעי שלהם?

Shiri from the block

Active member
כי מה הטעם? כל שנייה לצבוע לחום ואז לג'ינג'י ואז לחום שוב? זה גם לא כזה טוב לשיער

למעלה