מה דעתכם בנות

לא,

לצערי לא סיימתי ועברתי אחרי שנתיים לפסיכלוגיה. היום אני קצת מצטערת על זה

למה מצטערת?

ראית את המצב המבזה של האחיות שעובדות כמו חמורות לא נעים להגיד ומתוגמלות כמו ...........................

כיוונתי להיות

אחות קהילה (האחיות של טיפת חלב למשל) בעיקר כדי לשנות את השם הרע שיצא להן.
אבל בכל מקרה, בגלל שאחיות עובדות גם ספשים וגם חגים המשכורות שלהן יוצאות יפות. יחד עם זאת, במקרה שלי היום לא היתי יכולה להיות אחות בית חולים (הכונה לעשות לילות למשל)
הענין הוא, שמקצוע כמו אחות למשל זה מקצוע שאת לומדת מתוך שליחות, לא בגלל התגמול. אחרת היתי לומדת משפטים או ראית חשבון או משהו שמכניס יפה. "המקצוע" שבחרתי בו בסוף לא הוביל אותי למה שרציתי ועשיתי הסבה למשהו אחר.

עם היחס שמקבלים בישראל

לא ממש כדאי להתבסס על שליחות

המשכורת שלהן צריכה להיות יפה עוד לפני הסופ"ש והחג.....זה צריך להיות בונוס

השאלה ביחס למה

ביחס לעבודות רבות בשוק הן מרוויחות יותר.
אין ויכוח שדווקא בגלל שזו עבודת קודש הן צריכות להרוויח יותר, לצערנו בארץ זה לא עובד ככה. מי שעובד עם אנשים וילדים מרוויח הכי פחות.

רצית להיות אחות טיפת חלב?

את יודעת שאחיות בית חולים הן מליונריות ביחס לאחיות טיפת חלב? (ובאופן אובייקטיבי הן כמובן רחוקות מאוד מאוד ממליונריות)
לא ידעתי שיצא להן שם רע. אחות טיפת חלב שמחסנת את בנותי היא למופת ולתהילה בעיני.
אבל כן, יש עליהן בדיחות שונות, חפשי ביוטיוב את סוזי מטיפת חלב ומובטחת לך שעה של קורת רוח (בפורום הורים לתינוקות טענו שהיא מבוססת על אחות אמיתית בשם סוזי.)
ותראי, כאחות אני אגיד שאכן לומדים מתוך שליחות במידה מסויימת. כלומר עם השליחות את לא מפרנסת את משפחתך ולא משלמת במכולת, אז זה חייב להיות מקצוע שאפשר להתפרנס ממנו. אבל משלל המקצועות הקיימים בוחרים מה שאוהבים ומרגישים שהוא שליחות.
ומשפטים מכניס יפה? איפה, בישראל? כי יש פה יותר עורכי דין מאזרחים.

זה מה שכתבתי בהמשך

שאת הכסף עושים משבתות וחגים ולילות.
בכל מקום מדברים על אחיות טיפת חלב, ואפילו עשו עליהן פרדיות. במיוחד סוזי. כל 3 הסרטונים.

גם אני מאוד (אבל מאוד) מרוצה מהאחות שלנו. יחד עם זאת, היא היתה בחופש בפעם הראשונה שהגענו והאחות שקבלה אותנו היתה כמו הדמות מהפרודיות- ספרתי לה שהתינוקת ישנה לילה שלם (זה היה אחרי שהיא שקלה אותה וראתה שהיא עלתה יפה במשקל וגם התפעלה שבגיל שבועיים היא מחזיקה את הראש יפה לבד ושהיא ערנית וחזקה וישבה על אבא שלה בזמן אמירת הדברים ערנית לגמרי) והתגובה המפתיעה שלה היתה : את מוכרחה להעיר אותה כדי להאכיל אותה.את לא רואה כמה היא חלשה ואין לה כח לפקוח אפילו את העיניים?
פשוט התחלתי לצחוק.

המטרה שלי, אם נכנס לזה, היתה לא לבזבז זמן וללמוד מקצוע. תמיד נמשכתי לפסיכולוגיה אבל כדי לעסוק בזה צריך 2 תארים, אז הלכתי על מקצוע שאחרי 4 שנים את כבר יכולה לעבוד בו. ניסיתי הוראה(יש לי תואר בי.אי.די),עברתי לסיעוד ובסוף חזרתי לתשוקה האמיתית, אחרי זה נטשתי גם אותה (אני מקוה שזמנית)

כל עורכי הדין שהלכתי אליהם, ויצא לי ללכת לכמה בכמה תחומים מליונרים.
מכוניות, בתים, שופוני עם השעון והתכשיטים... (אפילו הקיבוצניקית)

בגלל זה הם ימשיכו להיות מליונרים.

כי כולם הולכים לאותם שניים וחצי עורכי דין, וכל עשרות אלפי האחרים ימשיכו לחלטר.

את יודעת איך בחרתי

או יותר נכון לומר "נפלתי" על עורכת הדין הקיבוצניקית שהזכרתי קודם?
פיטרו אותי בזמן הריון וחיפשתי דרך האינטרנט עורכי דין בטווח גאוגרפי סביר אלי, שלחתי פניות ל3 והיא חזרה אלי, היתה מוכנה להסתפק באחוזים מהזכיה (לא היה לי כסף לשלם לה מראש) ונשמעה לי הכי פייטרית.
המגשר שהלכנו אליו בגירושים - אותו הדבר. חיפשתי באותו אתר והדרך שהוא הציג את עצמו הכי "קנתה" אותי. הלכנו לפגישת הכרות, לאחר מכן הלכנו למישהי שהאקס שלי הכיר ופשוט הזדעזעתי ממנה וחזרתי אליו.
לעורך דין בנושא תביעות גוף (בעקבות תאונה קשה) כבר "בחרתי" בדרך אחרת. אבא שלי, דוד שלי וסבתא שלי היו לקוחות שלו, אז כבר ידעתי שהוא טוב והלכתי למשרד שלו - דווקא לא הוא עצמו טיפל בתיק שלי אלא אחד העובדים שסיים שנתיים קודם לימודים וכבר "ישב טוב."
אז אם יש עוד כל מני לוקחות כמוני, כנראה שלעורכי הדין "המחלטרים" כדאי להתחיל לפרסם עצמם, לרדוף אחרי לקוחות ולעשות שם טוב.
בינתיים אני עוקבת בגאווה אחרי 2 חברות טובות מאוד (אחת מהן "החברה הכי טובה") שבתחילת הדרך בתחום והלך להן לא רע

עור זה בהחלט איבר!

וכך מתייחסים אליו ברפואה. אפילו איבר חשוב, שבלעדיו לא יכולים להתקיים חיים.
אני רופאה וטרינרית וכך התייחסנו לעור במהלך הלימודים.

ולא כורתים את העור, אלא חלק ממנו

כך שברית מילה איננה כריתת איבר גם אם נחליט לקרוא לעור איבר, לשיניים איברים ולפיקת הברך איבר. לפי ההגדרה הרפואית גם רגל איננו איבר, כך שזה לא כל כך רלוונטי למעט הנסיון לזעזע בכל מיני כותרות,
אני יודעת שזה נשמע הרבה יותר טוב ככה, זה מזעזע ואנשים נבהלים,
אבל בתור אנשים שכל דבר חייבים לדרוש לראות מחקר ודורשים שיהיה דיוק, ראוי שגם אתם תדייקו במה שאתם כותבים.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ברור לי איך דברייך סותרים את דבריי

שהרי כתבתי "חלק מאיבר". לא כתבתי שום דבר לגבי "כריתת איבר", ואני לא "אנשים". אני אישה אחת, ואני אחראית אך ורק לדברים שכתבתי בעצמי. הבאתי כמה קישורים שבהם העור מוגדר באיבר. אם תרצי, אביא עוד.

אני לא הגבתי אליך, אלא לmomanddad1

שכתב שהעור הוא איבר,
ואת הגבת לי.

העורלה איננה עור,
היא חתיכת עור,
והיא חתיכה מהפין שהוא איבר. אז לא כורתים איבר, ואלה המילים של momanddad1, כמו שהסברתי קודם.
כדי לכרות עור, צריך להפשיט אדם מעורו.

trilliane

Well-known member
מנהל
התגובה שלי אלייך הייתה בתגובה שלך להודעתי

אם את רוצה להגיב ל-momanddad1 כדאי שתגיבי לו ישירות ואז זה יהיה ברור שאת מגיבה אליו ולא אליי.

אני מציעה לך לבדוק שוב,

התגובה שלי תחת הכותרת "הערלה איננה איבר." היא תגובה ישירה לmomanddad1.

ורק אז הגבת, הגבתי לך וכו'.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין מה לבדוק שוב, אין בינינו סתירה.

אני יודעת שהגבתי לך בתגובה שלך לגולש אחר (זה קורה לא מעט בפורומים... את יודעת
). אבל אז את הגבת לי ולא לו, אז עניתי לך כאילו הגבת לי ולא לו. לוּ רצית להגיב לו, היה ברור יותר לו היית משרשרת את תגובתך אליו ולא אליי. זה הכול.

כתבת "לא ברור לי איך דבריך סותרים את דברי"

הם לא, את הבהרת תגובה שלא את כתבת ואני מבהירה נקודה שאני אמרתי.
ניסיתי להבהיר שכריתת עורלה איננה כריתת איבר בין אם העור איבר או לא. הויכוח ביני לבין כל גולש בשרשור בכלל איננה אם העור הוא איבר, אלא הטענה ההזויה שחיתוך העורלה הינו כריתת איבר - מה שהוא לא. כל הדיון הזה לגמרי שולי, ונובע מהרצון לקרוא לברית מילה כריתת איבר. בזה יש לשניכם מן המשותף לטעמי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז אחלה, שמחה שהבלבול נפתר.

ולא קראתי למילה "כריתת איבר", אז בבקשה אל תכרכי אותי במשותף עם אף אחד; אם את מגיבה אליי, אנא הגיבי לדבריי. תודה.

HouseAtreides

New member
כריתת רקמה מעוצבבת, בריאה ובעלת תפקידים

ביולוגיים ידועים - וזאת שלא על דעתו של בעל הרקמה.

לא יודע מה איתך, אותי התיאור (המדוייק) הזה בהחלט מזעזע, ובמעשה, מלבד היותו מזעזע, יש בעיני סוג מפלצתי של פטרונות. אוי לחברה "דמוקרטית" שעדיין מרשה לעצמה לקבוע אילו רקמות יישארו על גופם של אנשים ואילו לא.

לבעל הרקמה אין דעת - יש להורים שלו דעת

ויש אלפי שנים של הורים בעלי דעת שעשו את זה, והם לא אוהבים את הילדים שלהם פחות ממך.

למעלה