מה גברים רוצים?..

מחממנוע

New member
ויהי רצון (כמו שאמר מתיס)

שיבונה ביס המקדוש במהירה בימינו ותן חלקנו בתורתך ושם נעבדך ביראה כימי עולם וכשנים קדמוניות. ויהיה ימבה של כוסיות. חתיכות שעירות ומה זה שסניקיות. ויבוא מכל קצוי תבל לראות את המעשיות, ועור שחור לגוים יהיה אור יכריות, ונאמר לפניו שיר חדש הללויה יאבטפוימטיות

מחממנוע

New member
נשים רוצות נעלי עקב

וללכת עם עקבים אבל בחוף היםפ לא שומעים, אז עם כפכפים אז של אצבע. תודה

soelistit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יא מופרעעעעעעעעעעעע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יכלתי להתאפק.......חחחחחחחחחחח

מיסתי

New member
טוב,אז ככה...

לי יש משהו מאוד אישי לומר בעניין.. בעבר הרחוק כאשר הכרתי ויצאתי לדייטים עם בחורים שרוב רובם "פסלו" אותי רק בגלל הבעיה הפיזית שיש לי(מי שראה ומכיר אותי מהפורום,יודע על מה אני מדברת). אף פעם לא הסתרתי את הבעיה,תמיד הם ידעו על זה עוד לפני הפגישה. היו כאלה שכבר "פסלו" אותי רק מ"דיבור" בצ'אט,היו כאלה שברוב טובם גם נפגשו איתי(תמיד הרגשתי ישר שהבן אדם לא מעוניין), תאמינו לי לפעמים הגיעו לפגישות כאלה "מוטציות" שגרמו לי לחשוב "מה זו הבררנות הזאת?,אתה לא נראה יותר טוב..." בשלב מסוים התחלתי לחשוב שכל הבחורים "זבל" ועוד כל מיני פניני לשון כאלה ואחרים... עד שהגיע הבחור הנפלא, והמדהים אשר איתי ואני לא מפסיקה לברך על היום שבו הכרתי אותו!. רק רציתי לומר לבחורים כאן,אם יצא לכם להכיר בחורה עם בעיה פיזית,אנא אל "תפסלו" אותה רק בגלל הבעיה הזו כי יתכן והיא בחורה מקסימה בהרבה מאחרת שנראית "פיצוץ" אבל עם אופי "חרא"... כל יום שהכרתי אותו

soelistit

New member
מסכימה

שמקסימה אינה פונקציה של נתונים פיזיים - מרשימים ככל שיהיו...... ומסכימה גם ששוק הבשר המטורף שקיים סביבנו מוזיל לא אחת את הנסיון לתקשר בלבל קצת יותר מעמיק שבא ממקום של היכרות אמיתית....... אך חייבת לסייג - כי הופעה חיצונית מרשימה - לא בהכרח מעידה על אישיות רדודה.... וכאן הרבה אנשים נוטים לקטלג עפ"י האי-שיוויון: יופי חיצוני / יופי פנימי

Le Fay

New member
תמיד היה מוזר בעיני שאנשים מעדיפים

ליקויים נסתרים, גם כשהם גרועים בהרבה מכל ליקוי נראה לעין. למשל רוב הנשים שמכירה היו מעדיפות להציג להוריהן פרטנר פסיכופת על פני פרטנר מגמגם - גם כשהן היו מעדיפות אלפי מונים לחיות עם האחרון. חוששתני שזה חלק מתרבות הצריכה המטורפת. כשמצטרפים אליה, כולם נעשים מוצרי מדף והאריזה נעשית נורא חשובה.

למעלה