מה אתן לובשות ליום הראשון ללימודים?

הדרוש13

New member
את החולצה הראשונה!!!

אבל מה שכן, אל תעשי מעצמך צחוק..חח זה לא פורים! ולדעתי תלכי עם נעל בצבע אחד. ולא אחת ירוקה אחת ורודה. עדיף ירוקה לדעתי. אבל מה שבא לך!!
זו בכל מיקרה דעתי.. אבל זו החלטה שלך!!!

When Pigs Fly

New member
אבל האדידס האלה שזה בפס בצבע שונה

אאל"ט, ככה שזה חמוד. חוץ מזה אני זוכרת הייתי הולכת עם אולסטאר בצבעים שונים, ואני רוצה לראות אחד שצחק על זה. חחח להפך היו כמה שחיקו. ><

אממ לדעתי את החולצה השניה- מגריפ

אבל לא נעליים בצבעים שונים חח מה נסגר. אם יש לך אדידס לבנות או אולסטאר או משהו לבן אז זה יהיה סבבה.

הדרוש13

New member
מתכננת ללבוש..../images/Emo27.gif../images/Emo42.gif

-שורטס ג'ינס -חולצת בצפר לבנה/ורודה/טורכיז/חומה. (לא יתנו להיכנס בלי חולצת בצפר). -כפכפים חומות -שיער פזור עם קשת לבנה. אבלללל
אין לי שורטס ג'ינס!!!!
לכל מקום שאני הולכת נגמר המידה שלי. (אני צריכה את המידה הכי קטנה). או שיש והם יותר מדיי ארוכים, בגלל שאני נמוכה הם מגיעים לי כמעט לברך!!!
מישהי ראתה שורטס גינס זול, במידה קטנה (0,1) ולא במחיר מופגז?
טנק'ס!

הדרוש13

New member
מישו?! בבקשה? ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

מקפיצההההההההההההההההההההההההההההההה

נועוW

New member
גריפ,או שאולי תקני גינס רגיל

לא יקר ותקצרי אותו לשורטס? תכתבי לי במסר או כאן איך שבא לך את האיזור שאת גרה בו ונראה אם אני אוכל לעזור לך

מאמייי1

New member
אניי

סקיני ג'ינס שאני אקנה מטופשופ/ או ג'ינס מלי קופר
חולצה חומה ממש כהה..כמעט שחור של ה- Rolling Stones
בתיק חולצת בצפר שחורה או לבנה
נעלי בובה חומות של BC (ממש יפות!)
תיק אני מתלבטת- או התיק גב של Dickies משובץ פוקסיה שחור, או אחד מהתיקי צד הקטנים שלי מזארה (יש לי ג'ינס, כתום, ירוק כזה עם קצת קורדרוי וסיכות, או אחד שהוא מן ירוק זית כזה בבד קטיפתי)..או תיק כתום מ- Surprise ... מה אתם אומרים??

odelia a

New member
נשמע מהמם../images/Emo99.gif

איפה זה Surprise? הרבה מדברים על זה ואין לי מושג איפה זה
וגם איפה זה טופ שופ?[= ומאיפה הנעלי בובה שלך?? חח

מאמייי1

New member
תשובות חח:

סופרייז זה בקניון אביב, ארנה ועזריאלי (אולי יש עוד מקומות לא יודעת) טופשופ זה בקניון אביב והנעלי בובה זה מ-Big Tom

system האחת

New member
למאמי..[=

אני אומרת לך לכי על התיק של דיקיס ראיתי אותו הוא מהמם... או שתלכי על תיק של בילבונג או משהו כזה.. זה נחמד.. וצ'ינס משופשף או קרועה כזה ילד עם התיק.. וחולצה חומה תתאים!..[[[[[[= שבי זה דרך חיים[[[=

M a M u S h A

New member
אני../images/Emo9.gif

-חצאית ירוקה מזיפ
-גופיה ירוקה
-שרשרת שחורה 3 סיבובים. -טבע נאות שחור. ובתיק חולצת בי"ס שחורה

למעלה