מה אתן לובשות ליום הראשון ללימודים?

Princess Galush

New member
התחלתי היום..

לדעתי יצא ממש ממש יפה, ממש אהבתי את איך שנראתי :) לבשתי:
גופיה אדומה עם נקודות לבנות מזארה
מעל הגופיה מין שרוולון קצר שקושרים מקדימה בצבע לבן
חצאית מיני ג'ינס
כפכפים עם X עבה לבן
קשת אדומה חלקה בשער, לא עבה ממש ולא דקה. והתיק בצפר החדש שלי- ג'אנספורט לבן עם פרחים ורודים.. לקחתי גם את המשקפיים בחומות-שחורות הגדולות שלי, ממש הוסיף לי

maayan250250

New member
יפה אבל הייתי מוותרת על השרוולון

אבל זה בגלל שאני פשוט לא אוהבת ....

.אני אני אני אני:)

*חולצה שחורה חדשה של סאקס *ג'ינס חד של לי קופר *אדידס חדשות!! *לק אדום:) אני לא הולכת עם תיק אין לי כח :)

אמממ אני אלבש ביום הראשון...

לא יודעת ולא איכפת לי!!! רק המילה בי"ס גורמת לי לרצות להתאבד

amit641

New member
אני :)

נעלי בובה של פול אנד בר
בתמונה
סקיני ג'ינס של פול אנד בר
גופייה לבנה חלקה מנו ניים
שרשרת ארוכה מדיוה אבל אני לא סגורה על זה
צמה על הצד וקשת אדומה/ שחורה או שיער פזור... מה אתן אומרות?! לא טו מאץ'?

amit641

New member
חח...שכחתי תמונה

פשוט זה הפריט היחיד שיש לי תמונה שלו...

amit641

New member
לא כל-כך...

אולי ממש טיפה את ההתחלה אבל לא רואים את האצבעות בקושי... אבל זה תלוי גם ברגל כי יכול להיות שיש כאלה שכן יראו להן....

kingym

New member
אני :)

גינס של מיס לולה חולצת ביצפר צמודה שחורה\לבנה נייקי שטוחות כאלה או נעלי בובה אם יהיה לי עד אז :] בשיער אולי גולגול עם קשת או פן

toxic babe

New member
הכי רגיל

בלי השקעה מיותרת, כמו שאני תמיד מתלבשת גופיה, ג'ינס וכפכפים. אין יותר נוח ופשוט מזה. חוץ מזה זה רק בצפר... השער צבוע לחום שוקולד זה הסוויץ' העיקרי

mjlk

New member
חחח

אמרו לנו חולצת ביצפר ביום הראשון, אז כנראה זה מה שאני אלבש עם איזה מכנס ארוך או משהו..
אה כן, ונעליים תנכיות

inbalos6

New member
אני לובבשת משו מזה פצצה..כנסו

אני לובשת חולצה צהובה ...ומאחורה יש נמר ענק על כל החולצה עם מלא נצנציםםםםםםם ומכנס שחור עם 4 פרחים למטה אני עושה ציפורניים אני עושה פן אני מתאפרת אני שמה נעללליים שטוחות... (לא צריך להראות יותר מידי) אממ... וזהו מה אתם חושבים.??

פחח

ילדה.. את עושה ציפורנים . פן. ומתאפרת ... ואת חושבת שנעלים לא שטוחות יעשו את זה יותר מדי?!

inbalos6

New member
טחחחחחחח

זאת לא הייתה הכוונה שלי הכוונה שלי הייתה שאם אני ישים נעלי עקב זה יראה יותר מידי ואיפור זה בקטנה כזה סומק ושפתון לא מלחמה וחוץ מזה הציפורניים היו לי אז למה שאני יוציא אותם?

system האחת

New member
ילדה אני משתתפת מצערך...

איזה ילדה פאקצע מה את רוצה צומי?! מה את עושה ציפורניים איוולה..פן??!פח.... בכלל את תיראי כמו פרחה..מאיזה חור... וחולצה עם נחמר וכל החולצה נצנצים חולצה צהובה?! מה קשור איכסע.. ילדה אני מציעה לך לא ללכת ככה.. כאילו... בריצינות... זה ממש מגעיל![[= ולסיום.... שבי זה דרך חיים[[[=

inbalos6

New member
סליחה?

מזה קשור צומי בכללי תמיד היה לי ציפורניים אז למה שאני יוציא אותם? ופן באלי לעשות... ככה אני עושה תמיד והחולצה צהובה אבללל צהוב יפה לא כמו שנראלך קיצר אל תדאגי לי אני יהיה יפה גם בלי הניחום שלך תודה לך

amit641

New member
חחחח

החולצה נראית לי מוגזמת... ולא ניסחפת עם הציפורנים והפן? זה לא מסיבה, כולה ביצפר...

למעלה