מה אתם שומעים פרט לדפש מוד?

מה אתם שומעים פרט לדפש מוד?

לא רק שומעים, אלא אוהבים? אני את Sex Pistols, Placebo, The Jam, The Ramones, The Smiths, The Libertines, The Skids, James, The Clash, QOTSA, Bloc Party ויש עוד ששכחתי. ישראלי אני לא אוהבת פרט למזרחי. רוק ישראלי ממש לא אוהבת.

eldorado

New member
אפרופו ישראלי

יש קשר בין לאהוב את דפש מוד ואת נוער שוליים? אני למשל, לא אהבתי אף להקה או זמר ישראלי חוץ מהם למרות שהייתי אז בן 9... עוד מישהו אהב את מיקיאגי ולהקתו?

זהר25

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

שאני חושבת על נוער שוליים זה מחזיר אותי אחורה ליסודי ,למסיבות במיקלט.

milkshakit

New member
אני שומעת את..

HIM, Bon Jovi, Seether, Korn, Negative, The 69 Eyes, Kiss ,Metallica ,Xandria מזרחית אני שונאת.

זהר25

New member
אני שומעת.......

הסמיתס,פרל ג'אם,סיגורוס,ניו אורדר, מדונה,פי ג'יי הארווי,יו2 ,מגנטיק פילדס,קייט בוש,נירוונה,גאנס. אני שונאת מיזרחית ואני גם לא חובבת מוזיקה ישראלית בכלל.

Rinor

New member
להקות נוספות

אני שומע גם את: פינק פלויד, פוליס, פרודיג'י, אניגמה, פט שופ בויס, Doors ועוד הרבה אחרים...

שירן ../images/Emo3.gif

קולדפליי רולז! והשיר של ג'יממס בלנט מוקדש לך youre beautiful
אהה כה הנה תמונה שווה של דפש מוד והיא לא פקאצתית!

אממ יותר מדי

אוהבת את גרינדיי, קולדפליי לינקין מיי כימיקל רומנס Bon Jovi my lover
ועוד כמה להקות רוק ישנות וגם רד הוט ...

blonda6661

New member
וואי גמבה את לא היחידה=)

אני שונאת אותם..ממש ממש... רק בגלל שיש להם סולן חתיך..תסמונת הסולן החתיך..

aviGODFATHER

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כריס מרטין אמנם נראה טוב, אבל אנשים לא אוהבים את הלהקה בגלל זה... גם דייב גהאן נראה טוב (אמנם עכשיו הוא נראה פחות טוב ממה שהוא נראה באייטיז או בימי VIOLATOR אבל הוא עדיין רחוק מלהיות מכוער) ולא נראה לי שאתם אוהבים את דפש בגלל שהוא נראה טוב.

זהר25

New member
אני לא חושבת שיש פה מישהו.......

שאוהב את דפש מוד רק ביגלל איך שדייב גהאן ניראה, מיצידי שיהיהי לו קרניים על הראש. בקשר לקולדפליי זה עניין של טעם בסופו של דבר.

aviGODFATHER

New member
בדיוק מה שאמרתי...

כמו שמעריצי דפש מוד לא אוהבים אותם בגלל המראה של דייב, מעריצי קולדפליי לא אוהבים אותם בגלל המראה של כריס. זה אולי נכון לגבי כל ה"זמרים" וה"זמרות" כמו בריטני או רוני (אם כי קשה לי להאמין שאדם בוגר יכול להעריץ דבר כזה)

blonda6661

New member
אני דווקא חושבת שזה אפשריי..

בתקופת ההתחלה של בון ג'ובי, הרבה ביקרו את הלהקה כיוון של שג'ון בון ג'ובי, הוא חתיך ואליל מין=) יש את ההסתייגות מן להקה שיש בה כבריופי,ז לכאורה איה הכשרון? אולי אני טועה...

bAruLi

New member
ממש לא../images/Emo70.gif

לקולדפליי יש מוזיקה איכותית
וממש ממש כיף לשמוע אותם... וזה לא קשור למראה של כריס מרטין
נכון..הוא חתיך, אבל זה לא היה עוזר לו כ"כ אם לא היה לו קול טוב

למעלה