מה אתם שומעים עכשיו?

Halcyon Days

New member
Rihanna - Talk That Talk

עשיתי לעצמי חשק

&nbsp
האלבום הכי טוב שלה
We Found Love
Birthday Cake
We All Want Love
Drunk On Love
Roc Me Out
Farewell

candyheart

New member
אלבום מצוין!

אם כי Rated R טוב ממנו לדעתי...אבל הוא מקום שני, עם Loud במקום השלישי.

candyheart

New member
מהשירים האהובים עליי!

הוא עדיין מצליח לרגש אותי למרות ששמעתי אותו מיליון פעם ולאורך המון שנים.
יכול להיות שאפילו טופ 20 שלי בכל הזמנים.
&nbsp
&nbsp

Vulnicura

New member
לא שמעתי הרבה זמן

יותר מדי זמן אם להיות כנה חחחחחחחחחח
וואי לא זכרתי שהוא כזה טוב

GM1988

Well-known member
וואו!! אלבום אדיר!!!

זה מפתיע גם אותי אבל כ"כ נהניתי לשמוע את האלבום הזה היום שאין דברים כאלה!
פשוט שיר שיר הפכו למשהו קסום ומרגש, וגם "הלו" הפך לאהוב במיוחד כפתיח מושלם לכל הקונספט הזה. אני ממש מבין למה בחרו בו כסינגל ראשון. השיר הזה באמת "דוחף" מצוין ומכניס את המאזין לאווירה שהוא הולך לחוות משאר השירים שזה עובד באופן מדהים!

לא התלהבתי ככה מאף שיר או אלבום שלה, אבל הפעם היא גרמה לי לחייך ולשיר יחד איתה (גם שאני לא מכיר את המילים לשירים
).

ממש משמח אותי שנובמבר הניב מוסיקה כזו כייפית שאני נהנה ממנה.
ג'סטין, 1D ועכשיו גם אדל שמאד מאד אהבתי

Ultraviolence

New member
Adele - 25

טוב, אז אני אהיה הצדיק בסדום שיכתוב את דעתו על האלבום

היא לא יכלה ללכת לכיוון צפוי יותר מזה. כל השירים, אבל כולם (!) נשמעים כמו המנונים של אדל ואין ספק שלזה היא כיוונה. לא התיימרה לשנות כיוון, המשיכה עם הבלדות הגדולות והשבלוניות ברובן שעשתה ב- 21.
האמת שהשתעממתי מהאלבום הזה. יש כמה שירים טובים שבראשם I Miss You שהוא מדהים ו- When We Were Young שהוא בלדה יפהפייה ומצוינת לז'אנר.
River Lea, Million Years Ago ו- Hello הבאים בדירוג. גם את Remedy אני מחבב, בלדה יפה בסה''כ.
Send My Love (To Your New Lover) הוא שת''פ עם מקס מרטין וכך הוא נשמע - סוג של IKYWT 2.0. לא משהו.
אני עדיין לא מבדיל בין שאר השירים (למעט אולי Water Under the Bridge הבינוני). קשה לי עם כזה עומס של בלדות, וחוסר מקוריות.

candyheart

New member
כמובן שהנודניקית לא העלתה לסטרימינג

כי היא רוצה למקסם מכירות פיזיות
אני מקווה שזה יעלה לה בחישוב של בילבורד כי כיום יש להם התייחסות די גדולה לסטרימינג בחישובים.
&nbsp
בכל מקרה, כל מי שלא מעלה מוזיקה לסטרימינג שלא יחלום שאני אקנה את האלבום. על הפרנציפ.

מזל שהיא לא עד כדי כך מעניינת אותי ואני יכולה לחיות מצוין בלי לשמוע את האלבום שלה. גם את 21 עוד לא שמעתי.

&nbsp
אז אני שמחה לשמוע שזה לא משהו מדהים...גם לא ציפיתי שזה יהיה.

Brady

New member
רק נכנס לומר

שArt Angels של גריימס החזיר לי את האש שהייתה וכבתה לפופ. וזה בא מחובב גריימס מאלבומה הראשון והלא פופי בעליל. מי שלא אהב בשמיעה ראשונה, ממליץ לתת צ'אנס נוסף. אני באמת חושב שיש בו משהו שידבר לכל קצוות המוזיקה.

Eurovision Aces

New member
Fleur East - Breakfast

כרגע רק זמין בבריטניה ואירלנד, מאוד אייטיזי (מזכיר לי את וויטני).

למעלה