מה אתם שומעים עכשיו?

GM1988

Well-known member
One Direction - Made In The A.M

יש כמה שירים שאני אוהב כבר ושמעתי לפני כן, אבל עכשיו הגיע הזמן לשמוע את האלבום במלואו.

וכמובן Purpose של ג'סטין שהופך עם כל שמיעה לאלבום פופ מושלם!!!!!!!
כ"כ נהנה מהשירים שלו והביצועים. הבחור ביטא פה את מלוא הכישרון שלו ואני שמח שזה ככה, כי עכשיו סוף סוף באמת אפשר לדבר על מוסיקה

Ultraviolence

New member
אני בתהליכים לסיים את החדש של JB.

כלומר, אני כל פעם שומע ממנו קצת. אהבתי שהוא מצא לעצמו סאונד באלבום הזה אבל זה לא מרשים אותי לבינתיים. מוזיקה די סתמית ומושפעת.
את האלבום של 1D אפילו לא חשבתי לשמוע.

GM1988

Well-known member
אחרי שמיעה אחת, אלבום מצוין!

לא שמעתי את כולו ברציפות, אלא עם הפסקות בין החלק הראשון לשני,
אבל יכול להגיד שיצא להם אלבום מהנה ביותר!
קיימים עדיין שירי טין-פופ כאלה שכבר מכירים אצלם, אבל גם יש שירים שבאמת תפסו אותי ויש גם כאלה שריגשו והביאו למוד היפה הזה שגורמים שירים מסוימים, שפתאום קורה קסם באותו רגע.

יש להם הרמוניה יפה בין הקולות, אני זוכר שגם נהניתי מזה בלייב כשראיתי את הופעת הDVD הראשונה שלהם. הם יודעים לעבוד יפה עם הקולות ביניהם

למי שקצת סולד לשמוע כי זה וואן דיירקשן מסיבה מסוימת, אבל אוהב מוסיקה כייפית כזו ולעתים גם שמכניסה למוד מרגש, אז באמת ממליץ לשמוע את האלבום שלהם, אתם לא תפסידו, רק תרוויחו : )

candyheart

New member
אני מתלבטת אם לשמוע...

שמעתי איזה שני אלבומים שלהם, ומצאתי בהם שירים נחמדים מאוד, אבל הרוב היה די סתמי ופרווה. הם חמודים ואני חובבת להקות בנים אז אולי אנסה.
&nbsp
לגבי ביבר, הוא מעצבן אותי ולכן עד היום לא האזנתי לאלבום שלם שלו (למיטב זכרוני). מה גם שאף סינגל שהוא הוציא עד עכשיו לא דיבר אליי וכל הסגנון שהוא אימץ לעצמו עם What Do You Mean ו-Where Are U Now לא לטעמי, כך שאם כל האלבום כזה אני מעדיפה לפסוח על זה לעת עתה.
אבל אני לא פוסלת לגמרי...אולי אתפנה אליו מתישהו.

SG12

New member
אחלה אלבום לביבר. קצת מפריע לי הטקסטים בשירים..

אבל ההפקות מעולות, עבד עם האנשים הנכונים!!!

Halcyon Days

New member
בחיי שאני כבר 3 ימים בערך

שומע רק 5 שירים
&nbsp
Army, Scream It Out ו - Don't Need Nobody של אלי גולדינג
Adventure Of A Lifetime של קולדפליי
ו Cola של לאנה.
&nbsp

Halcyon Days

New member
השיר של קולדפליי מהמם!

מועמד חזק לשיר השנה שלי!
&nbsp
לדעתי סינגל הפתיחה הטוב ביותר שלהם עד היום ובכללי בין הסינגלים הכי טובים שלהם אבר! .

candyheart

New member
היחיד שעומד מולו אצלי זה Froot

של מרינה והיהלומים. כרגע שניהם עוקפים את של לאנה שהוא השלישי שהכי אהבתי.

Vulnicura

New member
אצלי המתחרים הם

דליריום, ארט אנג'לס של גריימס (מומלץ בחום!!), האו ביג הוא בלו האו ביוטיופול של פלורנס מהמכונה והאנימון של לנה.
אני עדיין מת על פרוט אבל הוא טיפה התיישן אצלי. יכול להיות שזה בגלל שפרוט (השיר) יצא לפני יותר משנה!

candyheart

New member
את גריימס לא שמעתי.

הבנתי מכם שהוא קצת קשה לעיכול ולא יודעת אם בא לי על זה כרגע...אבל אני אקח את ההמלצה בחשבון ואשתדל להגיע אליו מתישהו. את הסינגל הראשון אהבתי!
&nbsp
פלורנס - שמעתי פעם אחת והוא עייף אותי. לא היה לי חשק לחזור אליו מאז.
ושל לאנה מעולה.
&nbsp
ומסכימה שזה שפרוט יצא די מזמן (גם האלבום אבל בעיקר השיר) קצת יישן אותו וריחק אותו ממה שנחשב בשנה הזאת. עם זאת, הוא עדיין בשנה הזאת והוא לחלוטין מהאהובים עליי בה.

למעלה