Little Mix - Get Weird
לא כתבתי כאן את דעתי על האלבום החדש והשלישי של ליטל מיקס.
בעיקרון אין לי עדיין כ''כ דעה. זה אלבום מאוד פופ ומיינסטרים אבל השירים חמודים ורובם מלאי אטיטיוד, שזה חשוב בפופ לדעתי. יש כאן אופי וקו מנחה.
נע בין שירי פופ 90'sים קצביים לבין בלדות כריסטמס מיד-טמפואיות לא הכי מעניינות.
שני הסינגלים Black Magic ו- Love Me like You בהחלט נמצאים בקבוצה של השירים הטובים יותר באלבום.
Weird People הוא קטע הומאז' חמוד שלא תופס ליותר מדי שמיעות. אייטיזי ומאוד קצבי.
Secret Love Song עם ג'ייסון דרולו - באופן מפתיע זו בלדה. בלדת תופים סטייל סקיילר גריי. בהתחלה חשבתי שזה גרוע אבל נדבקתי לזה. שיר די יפה.
שני הבאים Hair ו- Grown מהיותר טובים באלבום. שירי פופ קליטים וקלילים שעשויים לא רע. בעיקר Hair.
I Love You בלדה כריסטמסית חמודה ותו לא. שיר בסה''כ בינוני ולא תפס לי את האוזן. הוא מתוק וזהו.
OMG שיר שמוסיף לגיוון של האלבום. פופ-טראש מלא באטיטיוד. אני אוהב את הסגנון אז לא יכולתי להישאר אדיש לשיר הזה. אוהב.
Lightning גם טוב מאוד. חסר קצת בשר בהפקה של השיר הזה אבל הוא בסה''כ מהיותר טובים באוסף, אם לא הטוב ביותר.
A.D.I.D.A.S. עוד שיר גימיקי כמו הרבה כאן. יש לו קטע. מאוד motown. בסדר אבל לא בולט במיוחד.
Love Me or Leave Me הוא שיר שבו ניתן לראות שפרי (הבלונדה) היא לחלוטין הווקאליסטית הכי חזקה מבניהן. זו בלדת פסנתר מאוד רגילה. לא התרגשתי.
The End הוא שיר אקאפלה אחד מתוך שניים באלבום (השני The Beginning נמצא בדלוקס). היה יפה בשמיעה הראשונה ותמיד אמרתי שהקולות שלהן מהממים ביחד, אבל עדיין חסרה לי מוזיקה
שירי הבונוס לא טובים, חוץ מ- Secret Love Song, Pt. II שהוא גרסה מינימליסטית ויפה יותר של השיר הרגיל.
אז כמו שאמרתי, אלבום פופ חמוד. חסרים פה שניים-שלושה שירים טובים. יש כאן יותר מדי באבלגאם ושירים שהם חלביים מה שמוריד מהרמה. הרבה כפיים ואווירה קאמפית (שירי הדלוקס). פחות לטעמי.
בסה''כ המהדורה הרגילה של האלבום באמת טובה - יש כמות גדולה מספיק של שירי פופ ראויים. אני פחות התלהבתי.