מה אתם שומעים עכשיו?

Ultraviolence

New member
מה אתם שומעים עכשיו?

בסימן איפה עומרי?

Ultraviolence

New member
Little Mix - Get Weird

לא כתבתי כאן את דעתי על האלבום החדש והשלישי של ליטל מיקס.
בעיקרון אין לי עדיין כ''כ דעה. זה אלבום מאוד פופ ומיינסטרים אבל השירים חמודים ורובם מלאי אטיטיוד, שזה חשוב בפופ לדעתי. יש כאן אופי וקו מנחה.
נע בין שירי פופ 90'sים קצביים לבין בלדות כריסטמס מיד-טמפואיות לא הכי מעניינות.

שני הסינגלים Black Magic ו- Love Me like You בהחלט נמצאים בקבוצה של השירים הטובים יותר באלבום.
Weird People הוא קטע הומאז' חמוד שלא תופס ליותר מדי שמיעות. אייטיזי ומאוד קצבי.
Secret Love Song עם ג'ייסון דרולו - באופן מפתיע זו בלדה. בלדת תופים סטייל סקיילר גריי. בהתחלה חשבתי שזה גרוע אבל נדבקתי לזה. שיר די יפה.
שני הבאים Hair ו- Grown מהיותר טובים באלבום. שירי פופ קליטים וקלילים שעשויים לא רע. בעיקר Hair.
I Love You בלדה כריסטמסית חמודה ותו לא. שיר בסה''כ בינוני ולא תפס לי את האוזן. הוא מתוק וזהו.
OMG שיר שמוסיף לגיוון של האלבום. פופ-טראש מלא באטיטיוד. אני אוהב את הסגנון אז לא יכולתי להישאר אדיש לשיר הזה. אוהב.
Lightning גם טוב מאוד. חסר קצת בשר בהפקה של השיר הזה אבל הוא בסה''כ מהיותר טובים באוסף, אם לא הטוב ביותר.
A.D.I.D.A.S. עוד שיר גימיקי כמו הרבה כאן. יש לו קטע. מאוד motown. בסדר אבל לא בולט במיוחד.
Love Me or Leave Me הוא שיר שבו ניתן לראות שפרי (הבלונדה) היא לחלוטין הווקאליסטית הכי חזקה מבניהן. זו בלדת פסנתר מאוד רגילה. לא התרגשתי.
The End הוא שיר אקאפלה אחד מתוך שניים באלבום (השני The Beginning נמצא בדלוקס). היה יפה בשמיעה הראשונה ותמיד אמרתי שהקולות שלהן מהממים ביחד, אבל עדיין חסרה לי מוזיקה

שירי הבונוס לא טובים, חוץ מ- Secret Love Song, Pt. II שהוא גרסה מינימליסטית ויפה יותר של השיר הרגיל.

אז כמו שאמרתי, אלבום פופ חמוד. חסרים פה שניים-שלושה שירים טובים. יש כאן יותר מדי באבלגאם ושירים שהם חלביים מה שמוריד מהרמה. הרבה כפיים ואווירה קאמפית (שירי הדלוקס). פחות לטעמי.
בסה''כ המהדורה הרגילה של האלבום באמת טובה - יש כמות גדולה מספיק של שירי פופ ראויים. אני פחות התלהבתי.

candyheart

New member
מסכימה איתך לחלוטין.

אני הרגשתי ממש כמוך בנוגע לאלבום והקו שלו ( "נע בין שירי פופ 90'sים קצביים לבין בלדות כריסטמס מיד-טמפואיות לא הכי מעניינות."
)

זה אלבום מאוד חמוד ברובו, והוא די מיישר קו מבחינתי עם האלבומים הקודמים שלהן בכך שהוא מאוד גירלבנדי.

Lightning הוא לחלוטין השיר הכי טוב כאן, והכי טוב שהן הקליטו מאז DNA (השיר).
Love Me Like You המוכר מאוד מאוד חמוד בתמימות ובכריסמסיות שלו. את Black Magic אף פעם לא ממש אהבתי אבל הוא חביב כשלעצמו.
חיבבתי את Secret Love Song. בלדה ממש מתוקה.
וגם נהנתי מ-OMG ו-A.D.I.D.A.S בקטע הכיפי שלהם.

כל השאר נעים בין בסדר לסתמיים. אבל סה"כ אלבום רא רע שלהן. די מה שציפיתי ממנו להיות.

Ultraviolence

New member
Gwen Stefani - Used to Love You

עשי טובה, צלמי קליפ ראוי לשיר הנהדר הזה ותני לו להצליח. חבל עליו. מקווה שהוא ימשיך לעלות ברדיו האמריקאי אבל הקליפ שלו הוא די turn-off וחבל, כי יש כאן בלדת חורף נפלאה.

candyheart

New member
בסופו של דבר הקליפ באמת די משעמם.

הוא משוחק טוב והיה נחמד בהתחלה, אבל עכשיו קשה לצפות בו בלי להשתעמם וקליפ מושקע יותר היה בהחלט נותן לה פוש גדול יותר.
&nbsp
אני די מצפה לקאמבאק שלה.מאוד מעניין אותי איך האלבום הזה יישמע.

GM1988

Well-known member
הקליפ מעפן ברמות! וזה לא מגיע לשיר כזה.

לא יודע כמה אנשים באמת התחברו לקליפ הזה מעבר לפעם אחת, אם בכלל.
חבל, כי באמת מדובר בשיר מדהים ומרגש שלא שומעים כל יום, והיה אפשר להשקיע בקליפ הרבה יותר טוב כדי לעורר עניין גם בצד הויזואלי.

Ultraviolence

New member
Years & Years - Take Shelter

Top 5 Years & Years:
King
Shine
Worship
Take Shelter
Desire
לא בסדר מסוים כש- Desire הכי אחרון.
&nbsp
חמשת השירים הללו היו שווים את האלבום הזה

האלבום אכזב בגלל שכל השירים השירים החזקים הגיעו לפני שיצא.
יש עוד כמה שירים טובים אבל החמישה שציינתי הם הבאמת מעולים.

candyheart

New member
עוד לא שמעתי את האלבום.

לא יודעת אם בא לי, למרות שבטח אגיע אליו מתישהו.
&nbsp
מכל מה ששמעתי, Take Shelter הוא לחלוטין הכי טוב שלהם. שיר מהמם!

Ultraviolence

New member
Demi Lovato - Lionheart

לא נשארתי עם האלבומים של דמי וסלינה, אבל עם כמה מתוכם שירים דווקא כן.

אם כבר, האלבום של דמי היה יותר מוצלח בעיני. אם היו עושים אוסף שמאגד את השירים הכי טובים משני האלבומים הוא היה מצוין:
Kill 'Em with Kindness
Hands to Myself
Same Old Love
Good for You (feat. A$AP Rocky)
Me & the Rhythm
Me & My Girls
Confident
Cool for the Summer
For You
Kingdom Come (feat. Iggy Azalea)
Waitin for You (feat. Sirah)
Lionheart
Mr. Hughes
בונוס טראקס: Old Ways, Wildfire, Revival, Outta My Hands (Loco).

SG12

New member
חח אחלה רעיון.. מישהו צריך לעשות משהו עם דמי.. יש לה קול טו

טוב אבל עדיין לא היה לה אלבום פריצה ראוי..

GM1988

Well-known member
בלי Sober

עם זה של דמי נפרדתי ומחקתי!
עם זה של סלינה עוד לא החלטתי. אין בו שירים שאני באמת מרגיש רצון לחזור לשמוע, אבל בין לבין יש פשוט סתם שירים שהיו סבירים מינוס כאלה, והיחיד שבאמת אהבתי היה "סובר"

Ultraviolence

New member
''pure-pop'' לא בטופ היום כמו שהיה לפני שנה-שנתיים.

אלא אם כן מדובר בשיר עם סאונד יותר אוניברסלי ורגשי כמו Love Me like You Do, ובגלל זה אני דווקא חושב ש- OMM מצליח בדיוק כמו שמגיע לו. זה אחלה moderate-hit ובמקומות מסוימים אפילו יותר מזה.
פתיחה ראויה ומייצגת לאלבום הזה. אחלה שיר

למעלה