מה אתם עושים עם עצות?

dori78

New member
|ל-ט|אז אני גם רוצה לתקן

השיר "גברת לוין" לא נכתב על מבקרת תיאטרון (או ספרות או טלויזיה, לצורך הענין).
הוא נכתב על גברת אחת קצת עצובה ומרוחקת, קצת מנותקת, שיהונתן גפן היה רואה על בסיס יומי בקפה "פינתי" בשנותיו הראשונות בת"א.
השורה "כותבת בכתב מסוגנן ויפה על עניני תיאטרון" היא בדויה לחלוטין, גפן אפילו מודה בזה בספרו "חומר טוב" המתאר את קורותיו באותה תקופה.

ובנוגע לאסתי - כבר כתבה רחל שפירא "מי שצמא לכל מילה של חסד אוזנו תופסת איך הקריאות חוצות את הרחוב"
וכנראה שעל אותו משקל מי שמחפש להוכיח שאת טועה ומטעה, ייתפס לכל מילה ולכל משמעות נסתרת (אם היתה או לא היתה).

הוא לא אגדה אורבנית

הוא פשוט מוכחש
אבל יש שורות בשיר שנטען שמוכיחות שזה אכן עליה

אוי, הפסקה האחרונה שלך שגורמת לכך שהתפקיד שלי לא יהיה משעמם לרגע

EcoT

New member
ענית לעצמך...

"אם הם לא יקלטו את הרמז, אני אדבר עם בעלי ואגיד לו שיגיד להורים שלו שזה ממש לא נעים לי ואני מבקשת שיכבדו אותי ויפסיקו"

זה העיניין כל עוד את ובן זוגך באותו ראש אז זה רק דיבורים. הבעיה לפעמים עם אנשים שחושבים שהם יודעים מה טוב במיוחד לאנשים צעירים מהם ולכן המאוד מנסים להשפיע עליכם, אל תקחי את זה קשה ופשוט תחליקי או תתבדחי איתם, פשוט לא לעשות מזה עיניין ונראה לי שבסוף זה יעבור... בסכמה הכללית האם זאת בעיה כל כך גדולה מבחינתך? תקבלי את זה הבנה, זה חלק מהרצון שלהם לעזור...

מה שכן, את לא אמרת, הם אומרים שזה יחסוך לכם כסף... בלי להיכנס לך לכיס, האם הם עוזרים לכם כלכלית? כי אם כן, יש להם את הלגיטימציה לומר את מה שהם אומרים כי יש השפעה גם עליהם.

אנילה1

New member
תגידי לחמים שלך תודה רבה על העיצות

וגם ששמעתם אותם ותקחו בחשבון את מה שאמרו כאשר אתם תחליטו היכן לגור. ברור שאתם מחליטים היכן לגור ולא אף אחד אחר.

למעלה